QUOTE(zazuna @ 2008 03 17, 13:46)
Man irgi buvo labai panasi situacija, prakraujavau ir pratepliojau rudom iskyrom 4 savaites (nuo 6 iki 10 sav), bet visalaik nepraradau vilties, gulejau, geriau dufastona, dar daug skysciu (kaskur 2.5 l per diena), stengiausi nesijaudint ir gerai pailseti, bet darba teko pamirst. Pasirodo buvo atsidaline daugiau kaip puse placentos , bet vel gi nepraradau vilties .
Dabar mums 19 savaiteliu, viskas susitvarke, lialia netgi didesne visa savaitele, o ir svoris didokas .
Daktare buvo davus mums 10 % vilties, tiek mum ir uzteko, viskas susitvare. Tikekimes iki galo bus viskas gerai.
Labai linkiu jum su llialia sekmes ir neprarast vilties, tai manyciau labai daug ka reiskia
Dabar mums 19 savaiteliu, viskas susitvarke, lialia netgi didesne visa savaitele, o ir svoris didokas .
Daktare buvo davus mums 10 % vilties, tiek mum ir uzteko, viskas susitvare. Tikekimes iki galo bus viskas gerai.
Labai linkiu jum su llialia sekmes ir neprarast vilties, tai manyciau labai daug ka reiskia
Sveikos merginos. Man prasidejo 6 savaite. Pamaciau, kad pradejo teplioti, viena persileidima jau turejau, nesivystanti nestuma, tai pamaciusi truputo rudu isskyru nulekiau pas gydytoja pagalbos. Bet pagalbos negavau. Paziurejo per echoskopa, pasake, kad nestumas yra, bet jis per mazas, kad ji galetu pasakyti ka nors daugiau, paske ateiti po menesio, o jei praside kraujavimas vaziuoti i ligonine, suprask padarys isvalyma. O del tepliojimo, tai pasake, kad ji paprasciausiai reikia pralaukti. Tai kaip ji pralaukti, jei i darba reikia eiti, nedarbingumo niekas nedave, net nepasiule. Pagulejus tai is karto geriau pasijauciu ir nebeteplioja.
Noriu sito vaiko, tai ka man daryti, kaip ji issaugoti???????