Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

O kai buvo 3 mėn nėštumas, tai būnant darbe pasirodė vos rausvos išskyros {su kraujo priemaišom}, tai per pusvalandį atsidūriau ligoninėj ir ten konstatavo gresiantį persileidimą ir nedavė jokių garantijų, kad tai neįvyks. Bet viskas baigės laimingai. Šiaip turėjus 1 persileidimą, tad galiu drąsiai pasakyt, kad nereikia juokaut su tais kraujavimais. kuo skubiau į ligoninę, nes nežinosi kurią akimirką kas gali nutikti. O nutinka tikrai labai greitai, vos spėji susivokti, kad jau nebėr...
Atsakyti
nežinau kodėl tau taip yra, bet kai gulėjau ligoninėj dėl vėmimo tai daktarai man vos isterijos neįvarė savo amžinu klausimu: nekraujuojat?
Išvada: laksčiau kas 5 min ir tikrinau, o šiaip visada kraujuojančioms liepia gulėti - na čia iš mano žinių bagažo ir magesium reikia gerti
Atsakyti
Man irgi buvo vos vos pakraujave 14sav ir 16sav. tai mane is kart gulde su gresianciu persileidimu! patarsiau apsilankyt pas kita gydytoja ir isklausyt kitos nuomones! nes kraujavimas yra blogai! ir aisku gulet ir magni desporali gert! dar man gineprali liepe gert! sekmes!
Atsakyti
QUOTE(enola @ 2005 09 23, 14:59)
Man irgi buvo vos vos pakraujave 14sav ir 16sav. tai mane is kart gulde su gresianciu persileidimu! patarsiau apsilankyt pas kita gydytoja ir isklausyt  kitos nuomones! nes kraujavimas yra blogai! ir aisku gulet ir magni desporali gert! dar man gineprali liepe gert! sekmes!

Tu teisi- pasitarti su kitu gydytoju! Butinai...As gulejau du kartus su gresianciu, tai dazniausiai buna pradzioje nestumo. Kraujavau, tiesa, nedaug -gulejau, daug gulejau- rezulatatas geras-turiu du vaikucius. Laikykis! Buk stipri! mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz supratima. Stengiuos saugot save. vakar nuejau pas gydytoja vel - kursuose ir ka gi laukiu pirmadienio, nes ir raminu save ir baime auga. bet gal kaip nors.
Atsakyti
Aš tai labai bijau tų pakraujavimų, nes kai gyd. žiūrėjo tai matėsi lyg kad tas "burbuliukas" šiek tiek dalinasi, na, tipo ankstyvam nėštume visad yra persileidimo tikimybė ir pan. tai truputį paranojiškai į tualetą vaikštau, bet aišku labai labai tikiuosi, kad viskas bus gerai
Atsakyti
į kraujavimą reikia kreipti dėmesį. Aš kraujuot pradėjau 5-6 sav, tiksliau tepliot ėmė. 8 sav jau gausiai pakraujavau ir atsidūriau ligoninėj su gresiančiu. Vienintelis "vaistas" visiškas lovos rėžimas, ramybė ir nesinervinimas.
Atsakyti
o kokie pozymiai buna kai sustoja sirdute?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2005 11 16, 19:48)
o kokie pozymiai buna kai sustoja sirdute?

Gali dingti visi nestumo pozymiai: subliuksti krutine, nustoti pykinti ir t.t. (jei tokie buvo),gali pradeti teplioti ar kraujuoti (bet nevisada taip buna), o seip tai ypatingu pozymiu nera.
Atsakyti
Prašau jūsų visų pagalbos, gal kas susidūrėt. Nepykit jei jau buvo kalbama apie tai, bet a6 niekur neradau tokios temos blush2.gif blush2.gif
esu 14 sav nėščia. Vakar vakare po user posted image pradėjau nežymiai kraujuoti, šiandien ryte nebekraujuoju, tačiau dar tepa nedaug rudomis išskyromis blink.gif blink.gif
Gal kas susidūrėt, kaip sprendėt, ką darėt ir t.t Labai bijau ir panikuoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(meskaite @ 2005 12 28, 11:34)
Prašau jūsų visų pagalbos, gal kas susidūrėt. Nepykit jei jau buvo kalbama apie tai, bet a6 niekur neradau tokios temos blush2.gif  blush2.gif
esu 14 sav nėščia. Vakar vakare po user posted image pradėjau nežymiai kraujuoti, šiandien ryte nebekraujuoju, tačiau dar tepa nedaug rudomis išskyromis blink.gif  blink.gif
Gal kas susidūrėt, kaip sprendėt, ką darėt ir t.t Labai bijau ir panikuoju blink.gif

Svarbiausia nesinervink ir nepergyvenk....Jei neskauda, nebektraujuoja, tai gal nieko tokio...Bet aš visgi nueičiau pas gyd., juk pačiai bus ramiau. Manau tokiu atveju gali eiti net ne pas savo gyd...
Atsakyti
QUOTE(meskaite @ 2005 12 28, 11:34)
Prašau jūsų visų pagalbos, gal kas susidūrėt. Nepykit jei jau buvo kalbama apie tai, bet a6 niekur neradau tokios temos blush2.gif  blush2.gif
esu 14 sav nėščia. Vakar vakare po user posted image pradėjau nežymiai kraujuoti, šiandien ryte nebekraujuoju, tačiau dar tepa nedaug rudomis išskyromis blink.gif  blink.gif

Nusiramink ir butinai nueik pas gydytoja. Tai gali buti del daugelio priezasciu, viena is ju koks kresuliukas prie gimdos kaklelio ir per smileysex.gif jis pajudejo ir pasirode kraujo.
Atsakyti