Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

bent as pirma karta kai pastojau dirbau ir tikrai gana intensyviai ir sunkokai po 14 -15 val per diena...ir deja tai tikrai nepadejo...kai pradejau kraujuot iki mazylio praradimo negryzau i darba...nors per asaras ir didelius nervus issikovojau jog testu bilioteni..kai nuejau jo testi pasake jei nekraujuoji tai esi sveika ir puikiausiai gali dirbti...juk ne plytu fabrike dirbi...gyd tai labai juokingai atrode doh.gif doh.gif ....si karta nedirbu ir tikrai esu tuo patenkinta, nes ptiu ptiu ptiu nieko blogo nenutiko....geriau as negausiu tu pinigeliu, bet rankuose laikysiu savo kleckiuka... biggrin.gif manau kiek imano tiek ir tesk bilioteni ir ilsekis smile.gif smile.gif saugok save 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu bet keista, kad giniu toks poziuris..tai, kad nekraujuoji, tai dar nereiskia, kad sustiprejai ir persileidimas negresia. Liudna...kazkaip mano gine tai labai isiklausiusi buvo ir rupinosi. Sake, jei silpna, blogai jautiesi, negali dirbti, rasysiu biulioteni, nors tada man tebuvo paprastas hormonu kitimo "seansas" kai darbo metu tiesiog luzdavau, kaip miego noredavau. Biuliotenio neemiau, bet galimybe ir rupesti turejau.
Siaip..tikrai, manau, kad mamos savijauta labai daug reiskia ir pasako, juk kiekviena skirtingai reaguoja i tokius pokycius, kaip nestumas. Vis delto tai nera lengvi pokyciai ir kruviai organizmai, vyrai tokio nepakeltu biggrin.gif
Atsakyti
labas visoms,na as dar turiu sia savaitele,ziuresiu kaip bus sekanti pirmadieni.nors jau nebekraujuoju,bet dar paskauda pilvo apacia,jauciuosi pati labai pavargusi.o dar ir pasirode isskyru nemazai,ir manau jos tikrai rodo kazkokia infekcija,nes jausmas ne koks-deginantis ir nieztintis. verysad.gif rytoj einu pas gyd.ziuresiu ka pasakys.
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2008 02 25, 15:15)
labas visoms,na as dar turiu sia savaitele,ziuresiu kaip bus sekanti pirmadieni.nors jau nebekraujuoju,bet dar paskauda pilvo apacia,jauciuosi pati labai pavargusi.o dar ir pasirode isskyru nemazai,ir manau jos tikrai rodo kazkokia infekcija,nes  jausmas ne koks-deginantis ir nieztintis. verysad.gif rytoj einu pas gyd.ziuresiu ka pasakys.

parasyk,kaip sekesi pas gydytoja
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 02 26, 14:28)
parasyk,kaip sekesi pas gydytoja
sekmes 4u.gif

jau nezinau ka daryti,gal teks lekti i LT.siandien buvau pas gyd.paaiskinau kas man yra ir kuo as skundziuosi,tai jinai netgi nepaeme jokio tepinelio,jokio tyrimo nepadare,tik israse zvakuciu canesten ir viskas.siaubas blink.gif ar kuri naudojote jas,kaip ar jos veiksmingos?
Atsakyti
laikykis 4u.gif jei reikia lek ir i lt unsure.gif saugok savo pilveli ir rupinkis juo...laikau uz tave kumscius scare.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
paskaiciau jusu atsiliepimus ir geriau pasidare. Man - 6.5 -7 savaites. Labai laukiu sito vaikelio. Turejau pries puse metu persileiddima, vaikelis zuvo 10 savaites sulaukes... Raudojau menesi, is namu eit nenorejau. Vel pastojau, vakar vakare pasirode keletas lasu raudonai rudu, siandien irgi siek tiek teplioja. Paskambinau gydytojui, liepe vaziuot i ligonine, o ten - nelabai ka ir pasakyt gali, nezino, ar cia del persileidimo ar del ko kito, sako, palaukit, arba praeis arba bus didesnis su spazmomis. Vat ir laukiu... verysad.gif
a.
Atsakyti
QUOTE(kroskute @ 2008 03 02, 14:03)
Sveikos visos,
paskaiciau jusu atsiliepimus ir geriau pasidare. Man - 6.5 -7 savaites. Labai laukiu sito vaikelio. Turejau pries puse metu persileiddima, vaikelis zuvo 10 savaites sulaukes... Raudojau menesi, is namu eit nenorejau. Vel pastojau, vakar vakare pasirode keletas lasu raudonai rudu, siandien irgi siek tiek teplioja. Paskambinau gydytojui, liepe vaziuot i ligonine, o ten - nelabai ka ir pasakyt gali, nezino, ar cia del persileidimo ar del ko kito, sako, palaukit, arba praeis arba bus didesnis su spazmomis. Vat ir laukiu... verysad.gif
a.

oi laikykis ir buk stipri 4u.gif man irgi taip buvo,kraujavau 4dienas,maude pilva.ligonineje ta pati pasake-laukti,jie nieko nedare.tai vat pragulejau 1.5sav.ir jau dabar geriau.tai tu ilsekis,gulek ir visa laika galvok ,kad viskas bus gerai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kroskute @ 2008 03 02, 14:03)
Sveikos visos,
a.

Beda tame, kad pas mus iki 12 sav. daktarai skaito "kaip Dievas duos" , man tokia pati situacija buvo, vaziavau i RK ten mane pagulde, zinoma labai nieko nedare, tiesiog gulejau stebima, pradejau gerti Duphastona ir askorutina, pragulejau 5 dienas, veliau 3 savates namie, dabar jau isejau i darbeli. Draugei irgi buvo prasidejes kraujavimas ji vyko i Antakalnio klinikas, daktarai jai pasake vaziuoti namo ir nepergyventi, nepasake, kad guleti, nepersitempti, taip ji po 4 d. persileido. Bukit sveikos ir laimingos ir laimingai isnesioti vaikelius.
Atsakyti
Aciu, visoms uz atsakymus... Gerai, kai pagalvoji, kad ne viena esi, o del to, kad iki 12 savaiciu nieks nesiterlioja, tai tiesa... Man irgi gydytojas sake, kad iki 12 savaiciu nieks nestumo tikru nestumu nelaiko...sad.gif isskyrus mus, kurioms jis taip rupi... Stengiuosi guleti, geriu Duphaston, reikia tik ziureti kaip bus... Vis sedziu ir galvoju, na kas dabar buvo negerai, ir tyrimus po pirmo persileidimo pasidariau, viskas gerai atrode ir puse metu islaukiau ir Duphaston geriu ir nejaugi vel kazkas negerai... Blogiausia, kad pati nezinau, ko griebtis, kad nepasikartotu
Atsakyti
laikykis.. 4u.gif tau reiketu kuo daugiau guleti...nepamirsk popiecio miegelio nusnausti biggrin.gif ir kuo maziau nervintis ir galvoti apie blogiausia... verysad.gif laikykis ir as uz tave laikysiu kumscius...kad tik viskas butu gerai mirksiukas.gif as tuo tikiu biggrin.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus sako, kad ankstyvas persileidimas jei turės įvykti, t.y. jei embrionas neteisingai vystosi, tai įvyks, kad ir gulėtum neatsikeldama. O jei kraujuos dėl kitokių priežasčių, kraujavimas liausis ir nėštumas tęsis, nesvarbu ar gulėsi ar lakstysi....
Atsakyti