Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(giedress @ 2008 02 16, 20:44)
ačiū labai  group.gif aš ne per daugiausiai pergyvenu (na žinoma, vieną dieną pražliumbus lengva man kalbėti dabar  doh.gif ). Ruošiuos kitam kartui  ax.gif

Sekmes 4u.gif , saunuole tu smile.gif
Atsakyti
sveikos,busimos mamytes smile.gif turiu tokia problemele,esu nestuke.gif 8 savaiteles,bet keturias dienas kraujuoju,paskauda pilvo apacia.gydytojai sako,jog viskas gerai,paprasciausiai taip kartais buna,paskyre gulima rezima.idomu ka tokiu atveju sako lietuvos gydytojai,nes as pati gyvenu ne LT,ar skiria kokiu nors vaistuku,gal vitamino E? blink.gif
Atsakyti
as tavo vietoj tikrai pasirodyciau gyd, nes kraujavimas nieko gero nezada verysad.gif verysad.gif ta tikrai zinau mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2008 02 22, 20:04)
sveikos,busimos mamytes smile.gif turiu tokia problemele,esu  nestuke.gif 8 savaiteles,bet keturias dienas kraujuoju,paskauda pilvo apacia.gydytojai sako,jog viskas gerai,paprasciausiai taip kartais buna,paskyre gulima rezima.idomu ka tokiu atveju sako lietuvos gydytojai,nes as pati gyvenu ne LT,ar skiria kokiu nors vaistuku,gal vitamino E? blink.gif

Nieko kitko ir neskiria, tik gulejima ir stebejima kas toliau vyks. Ziurint koks tas kraujavimas?
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2008 02 22, 20:04)
sveikos,busimos mamytes smile.gif turiu tokia problemele,esu  nestuke.gif 8 savaiteles,bet keturias dienas kraujuoju,paskauda pilvo apacia.gydytojai sako,jog viskas gerai,paprasciausiai taip kartais buna,paskyre gulima rezima.idomu ka tokiu atveju sako lietuvos gydytojai,nes as pati gyvenu ne LT,ar skiria kokiu nors vaistuku,gal vitamino E? blink.gif

Na, man irgi taip buvo. Vis sake ilsetis, kad taip buna ir panasiai. ir rezultate to- netekau leliuko. Kraujavimas- nieko gero. Pabandyk nueiti pas kita gydytoja.Gal rimciau apziures. Na, o jei is tiesu nieko blogo, tai saugokis ir laikykis. Sveikateles tau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anno @ 2008 02 22, 21:45)
as tavo vietoj tikrai pasirodyciau gyd, nes kraujavimas nieko gero nezada verysad.gif  verysad.gif  ta tikrai zinau mega_shok.gif

as ir buvau pas gydytoja,tik gyvenu ne lietuvoje,tai buvo idomu ka tokiu atveju sako lietuvos gydytojai g.gif
Papildyta:
QUOTE(alinal @ 2008 02 22, 23:43)
Na, man irgi taip buvo. Vis sake ilsetis, kad taip buna ir panasiai. ir rezultate to- netekau leliuko. Kraujavimas- nieko gero. Pabandyk nueiti pas kita gydytoja.Gal rimciau apziures. Na, o jei is tiesu nieko blogo, tai saugokis ir laikykis. Sveikateles tau.  smile.gif

aciu tau,taip ir stengiuosi daryti-ilsetis,guleti.tikiuosi jog mums pasiseks.o tave labai uzjauciu,zinau ka tai reiskia verysad.gif o del gydytoju tai buvau pas tris,gal tikrai nieko blogo.ir jau siandien nekraujuoju,bet pilvuka dar vis paskauda.
Atsakyti
as tai kai pradejau kraujuoti tai man israse vitamino E, dufaston ar kaip jie ten vadinas tokie vaistuku...liepe folio ruksti gerti ir dar istyre kad kazkox uzdegimas tai ir zvakuciu kazkokiu israze...deja to vaikelio taip ir nepavyko issaugot...nors taip laukem cray.gif cray.gif cray.gif daug ilsekis glostyk savo nestuke.gif ir kalbek su lelium...tai tikrai padeda.... ir kuo maziau nervu...tik geros emocijos smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kiek zinau, r lt iki 12 savaiciu nelabai daug ka gali padeti ar padaryti jei kraujuoji. Foline rugstis svarbi, kad isitvirtintu vietoje ir gerai vaikiukas ir paskui placenta, o siaip tai aisku, turetu apziureti del ko kraujavimas, bet geriausia tai ramybe, jei nieko daugiau nesako
Atsakyti
QUOTE(anno @ 2008 02 23, 23:12)
as tai kai pradejau kraujuoti tai man israse vitamino E, dufaston ar kaip jie ten vadinas tokie vaistuku...liepe folio ruksti gerti ir dar istyre kad kazkox uzdegimas tai ir zvakuciu kazkokiu israze...deja to vaikelio taip ir nepavyko issaugot...nors taip laukem cray.gif  cray.gif  cray.gif daug ilsekis glostyk savo nestuke.gif  ir kalbek su lelium...tai tikrai padeda.... ir kuo maziau nervu...tik geros emocijos smile.gif  biggrin.gif  4u.gif

tai va sita as ir buvau girdejusi,jog israso vit E,ir vaistu,tai nuejusi pas gydytoja klausiau gal man ju pagerti,bet jis grieztai uzdraude. verysad.gif negi kiekvienoje salyje skiriasi medicinos poziuris i kraujavima nestumo metu,cia airijoje jie nieko nesiulo,tik poilsi.bet as tikiu,jog viskas bus gerai su mano nestuke.gif
Atsakyti
dar vienas mane neraminantis klausimas,kiek laiko reiketu pasisaugoti,nepervargti g.gif kada nebutu pavojaus gryzti i darba?dabar turiu dvieju savaiciu biuleteni,vienas gydytojas sake,jog reikes labai saugotis ir dirbti negalima,o kitas pasake,kai nustosi kraujuoti ir i darba. doh.gif
Atsakyti
As jau menesis kai namie esu, 2 savaites biliotenyje, po to ejau 2 savaitem atostogu, nes finansiskai man taip labiau apsimoka, antradieni einu pas gine, tai sake atsinesti dokumentus, jei ka vel bilioteni rasys. Pas mano daktare toks poziuris, kad guleti guleti guleti , nieko nekilnoti, nenesioti, nepersitempti
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2008 02 24, 13:31)
dar vienas mane neraminantis klausimas,kiek laiko reiketu pasisaugoti,nepervargti g.gif kada nebutu pavojaus gryzti i darba?dabar turiu dvieju savaiciu biuleteni,vienas gydytojas sake,jog reikes labai saugotis ir dirbti negalima,o kitas pasake,kai nustosi kraujuoti ir i darba. doh.gif

Nepaguosiu: gulėjau visą nėštumą, apie 7-ą mėnesį tik išdrįsau į lauką išeit, bet tada kitos problemos prasidėjo, tad faktiškai atgulėjau nuo 6 savaitės iki pabaigos. Beje, rizikingiausios pirmos 12 savaičių ir per jas gydytojai nelabai pajėgus kuo padėti. Apie 20 savaitę po kito gydytojo konsultacijos, UG ir pasakymo, kad esam su vaiku sveiki kaip ridikai ir galiu eiti kur noriu, dirbti į valias ir keliauti, prasidėjo gausus kraujavimas doh.gif Tad pasakysiu, ką sakė man gydytoja: "Gulėk ir melskis". Dar man buvo paskirtas Duphaston, nežinau, ar visoms jis išrašomas g.gif
Atsakyti