Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Pas gine man po 2 sav., o dabar nebera kraujuko ir nebetepa lygtais tik kai nueinu nusislapint tai ant popieriaus vos vos rusva lieka, tai as jau tikiuosi, kad taip ramiai viskas ir praeis. Svarbiausia, kad mano maziukui viskas butu gerai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina Jaselskiene @ 2008 01 22, 16:58)
Pas gine man po 2 sav., o dabar nebera kraujuko ir nebetepa lygtais tik kai nueinu nusislapint tai ant popieriaus vos vos rusva lieka, tai as jau tikiuosi, kad taip ramiai viskas ir praeis. Svarbiausia, kad mano maziukui viskas butu gerai  nestuke.gif

O aš vis tik eičiau pas gydytoją be eilės, arba į gimdymo namus. Padarytų echoskopiją, tonus pamatuotų. Aišku, yra rizika, kad gali paguldyt savaitei, bet ar tai didelė kaina už ramybę? mirksiukas.gif
Arba privačiai eičiau, jei yra galimybė. Aš paskutinį kartą kraujavau 20-ą savaitę, bet gausiai ir šviežiu krauju, tad buvo labai baisu. Bet apžiūrėjus, mano ginekologė paleido mane namo ir liepė toliau ramiau gulėti. Nors netgi onkocitologinį tyrimą padarė, nes jau nebežinojo, kaip, kas ir kodėl. Priežastys ir šiandien neaiškios rolleyes.gif Bet svarbu, laiminga pabaiga, ko ir Tau linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Gal zinote kaip atskirti menesines nuo kraujavimo nestumo metu ? smile.gif Visi pozymiai atitinka nestumo pozymius... pykina, skauda krutine, svaigsta galva... Bet regis ir sirgau si menesi... Na menesines buvo netokios kaip visada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretutia @ 2008 01 23, 20:52)
Sveikutes  smile.gif  Gal zinote kaip atskirti menesines nuo kraujavimo nestumo metu ? smile.gif Visi pozymiai atitinka nestumo pozymius... pykina, skauda krutine, svaigsta galva... Bet regis ir sirgau si menesi... Na menesines buvo netokios kaip visada  verysad.gif

Palauk kelias dienas, ir pasidaryk testą. Aš irgi pirmą mėnesį kraujavau kaip per mėnesines, bet buvo kažkoks įtarimas, kad tai ne jos smile.gif
Atsakyti
Galvijau kad esu nescia... ir testas teigiamas buvo... o dabar pasirode kraujas... cray.gif cray.gif cray.gif O gal cia taip turi but?
Atsakyti
O man pasirodo gleivingas kraujas ir pagimdziau smile.gif 38 sav biggrin.gif
Atsakyti
man taip pat 38 savaite buvo pasirodziusios kraujingos gleives, ginekologe sake, kad po pamazu atidarineja gimda, uz keliu dienu pagimdziau...
Atsakyti
aš tai nebegaliu, iš proto baigiu išeit. Testai rodo, kad esu pastojus. Nėštumo požymiai (pykinimas, pakilus t-ra, užaugus ir labai jautri krūtinė) yra, nedingsta, neslopsta. Bet štai jau antrą kartą sergu mėnesinėmis. Pirmosios mėnesinės tokios pseudo buvo (na dėl jų per daug nesijaudinau - kaip ir "normalu"...), o šitos jau tokios normalesnės. Buvau vakar pas daktarę, nieko ji nepamatė. Tik pečiais patraukė. Dariausi įvairiausius tyrimus - kraujas geras, šlapimas geras, netgi pilvo echoskopija dariausi - visi organai sveiki, jokių blogybių. Ir štai dabar tas kraujavimas cray.gif Daktarė liepė po švenčių pasirodyti, dar testuką prieš ateinant pasidaryt verysad.gif
Visai galva nebeišneša, dėl ko tos mėnesinės ir teigiami testukai vienu metu cray.gif Sėdžiu darbe ir žliumbiu visą dieną cray.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 02 15, 12:37)
aš tai nebegaliu, iš proto baigiu išeit. Testai rodo, kad esu pastojus. Nėštumo požymiai (pykinimas, pakilus t-ra, užaugus ir labai jautri krūtinė) yra, nedingsta, neslopsta. Bet štai jau antrą kartą sergu mėnesinėmis. Pirmosios mėnesinės tokios pseudo buvo (na dėl jų per daug nesijaudinau - kaip ir "normalu"...), o šitos jau tokios normalesnės. Buvau vakar pas daktarę, nieko ji nepamatė. Tik pečiais patraukė. Dariausi įvairiausius tyrimus - kraujas geras, šlapimas geras, netgi pilvo echoskopija dariausi - visi organai sveiki, jokių blogybių. Ir štai dabar tas kraujavimas  cray.gif Daktarė liepė po švenčių pasirodyti, dar testuką prieš ateinant pasidaryt verysad.gif
Visai galva nebeišneša, dėl ko tos mėnesinės ir teigiami testukai vienu metu  cray.gif Sėdžiu darbe ir žliumbiu visą dieną  cray.gif

tai gal geriau pasidaryk HCG tyrimuką ir tada tikrai sužinosi ar esi nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2008 02 16, 16:33)
tai gal geriau pasidaryk HCG tyrimuką ir tada tikrai sužinosi ar esi  nestuke.gif  4u.gif

viskas... pabėgo mano mažulis verysad.gif Krešuliai pradėjo eiti, t-ra nukrito, krūtinė atsileido. Reikės iš naujo viską pradėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 02 16, 18:32)
viskas... pabėgo mano mažulis  verysad.gif Krešuliai pradėjo eiti, t-ra nukrito, krūtinė atsileido. Reikės iš naujo viską pradėt  unsure.gif

tikrai labai užjaučiu console.gif Pati esu tą patį patyrusi verysad.gif Bet dabar jau vėl nestuke.gif . Matysi ir tu vėl būsi nestuke.gif , viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2008 02 16, 18:58)
tikrai labai užjaučiu  console.gif Pati esu tą patį patyrusi  verysad.gif  Bet dabar jau vėl  nestuke.gif . Matysi ir tu vėl būsi  nestuke.gif , viskas susitvarkys  4u.gif

ačiū labai group.gif aš ne per daugiausiai pergyvenu (na žinoma, vieną dieną pražliumbus lengva man kalbėti dabar doh.gif ). Ruošiuos kitam kartui ax.gif
Atsakyti