Pas gine man po 2 sav., o dabar nebera kraujuko ir nebetepa lygtais tik kai nueinu nusislapint tai ant popieriaus vos vos rusva lieka, tai as jau tikiuosi, kad taip ramiai viskas ir praeis. Svarbiausia, kad mano maziukui viskas butu gerai
QUOTE(Ina Jaselskiene @ 2008 01 22, 16:58)
Pas gine man po 2 sav., o dabar nebera kraujuko ir nebetepa lygtais tik kai nueinu nusislapint tai ant popieriaus vos vos rusva lieka, tai as jau tikiuosi, kad taip ramiai viskas ir praeis. Svarbiausia, kad mano maziukui viskas butu gerai
O aš vis tik eičiau pas gydytoją be eilės, arba į gimdymo namus. Padarytų echoskopiją, tonus pamatuotų. Aišku, yra rizika, kad gali paguldyt savaitei, bet ar tai didelė kaina už ramybę?
Arba privačiai eičiau, jei yra galimybė. Aš paskutinį kartą kraujavau 20-ą savaitę, bet gausiai ir šviežiu krauju, tad buvo labai baisu. Bet apžiūrėjus, mano ginekologė paleido mane namo ir liepė toliau ramiau gulėti. Nors netgi onkocitologinį tyrimą padarė, nes jau nebežinojo, kaip, kas ir kodėl. Priežastys ir šiandien neaiškios Bet svarbu, laiminga pabaiga, ko ir Tau linkiu
QUOTE(Loretutia @ 2008 01 23, 20:52)
Sveikutes Gal zinote kaip atskirti menesines nuo kraujavimo nestumo metu ? Visi pozymiai atitinka nestumo pozymius... pykina, skauda krutine, svaigsta galva... Bet regis ir sirgau si menesi... Na menesines buvo netokios kaip visada
Palauk kelias dienas, ir pasidaryk testą. Aš irgi pirmą mėnesį kraujavau kaip per mėnesines, bet buvo kažkoks įtarimas, kad tai ne jos
man taip pat 38 savaite buvo pasirodziusios kraujingos gleives, ginekologe sake, kad po pamazu atidarineja gimda, uz keliu dienu pagimdziau...
aš tai nebegaliu, iš proto baigiu išeit. Testai rodo, kad esu pastojus. Nėštumo požymiai (pykinimas, pakilus t-ra, užaugus ir labai jautri krūtinė) yra, nedingsta, neslopsta. Bet štai jau antrą kartą sergu mėnesinėmis. Pirmosios mėnesinės tokios pseudo buvo (na dėl jų per daug nesijaudinau - kaip ir "normalu"...), o šitos jau tokios normalesnės. Buvau vakar pas daktarę, nieko ji nepamatė. Tik pečiais patraukė. Dariausi įvairiausius tyrimus - kraujas geras, šlapimas geras, netgi pilvo echoskopija dariausi - visi organai sveiki, jokių blogybių. Ir štai dabar tas kraujavimas Daktarė liepė po švenčių pasirodyti, dar testuką prieš ateinant pasidaryt
Visai galva nebeišneša, dėl ko tos mėnesinės ir teigiami testukai vienu metu Sėdžiu darbe ir žliumbiu visą dieną
Visai galva nebeišneša, dėl ko tos mėnesinės ir teigiami testukai vienu metu Sėdžiu darbe ir žliumbiu visą dieną
QUOTE(giedress @ 2008 02 15, 12:37)
aš tai nebegaliu, iš proto baigiu išeit. Testai rodo, kad esu pastojus. Nėštumo požymiai (pykinimas, pakilus t-ra, užaugus ir labai jautri krūtinė) yra, nedingsta, neslopsta. Bet štai jau antrą kartą sergu mėnesinėmis. Pirmosios mėnesinės tokios pseudo buvo (na dėl jų per daug nesijaudinau - kaip ir "normalu"...), o šitos jau tokios normalesnės. Buvau vakar pas daktarę, nieko ji nepamatė. Tik pečiais patraukė. Dariausi įvairiausius tyrimus - kraujas geras, šlapimas geras, netgi pilvo echoskopija dariausi - visi organai sveiki, jokių blogybių. Ir štai dabar tas kraujavimas Daktarė liepė po švenčių pasirodyti, dar testuką prieš ateinant pasidaryt
tai gal geriau pasidaryk HCG tyrimuką ir tada tikrai sužinosi ar esi
QUOTE(viliuosi @ 2008 02 16, 16:33)
tai gal geriau pasidaryk HCG tyrimuką ir tada tikrai sužinosi ar esi
viskas... pabėgo mano mažulis Krešuliai pradėjo eiti, t-ra nukrito, krūtinė atsileido. Reikės iš naujo viską pradėt
QUOTE(giedress @ 2008 02 16, 18:32)
viskas... pabėgo mano mažulis Krešuliai pradėjo eiti, t-ra nukrito, krūtinė atsileido. Reikės iš naujo viską pradėt
tikrai labai užjaučiu Pati esu tą patį patyrusi Bet dabar jau vėl . Matysi ir tu vėl būsi , viskas susitvarkys
QUOTE(viliuosi @ 2008 02 16, 18:58)
tikrai labai užjaučiu Pati esu tą patį patyrusi Bet dabar jau vėl . Matysi ir tu vėl būsi , viskas susitvarkys
ačiū labai aš ne per daugiausiai pergyvenu (na žinoma, vieną dieną pražliumbus lengva man kalbėti dabar ). Ruošiuos kitam kartui