Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(bliutaite @ 2008 01 07, 15:14)
sweikos mamytes man 20sawaite,wakar pasimylejusi su waikinu pastebejau kelis lasiukus kraujo,labai issigandau,sunerimau,nes pas daktara negaliu nueiti nes siuo metu esu uzsienyje ir grysiu tik po keliu menesiu,daktaras wykti leido.Bet tas kraujas mane labai isgazdino,nors pilwo wisai neskaudejo,o waikiukas spardosi kaip ir spardesi..ar cia labai blogai?ar reikia nebesimyleti su waikinu?patarkit man..aciu.

Kartais taip buna,nusiramink,dabar kokias 2 savaites geriau nesimylet,daugiau ramybes ir jei vaikas normaliai juda,gali nepergyvent.Jei nejausi judesiu ar prades skaudet pilva,tada jau lek i ligonine,nesvarbu,kad esi ne LT.
Atsakyti
labai aciu uz atsakyma,truputi nusiraminau,jeigu reiktu tai ir wisai nesimylet galeciau,kad tik waikiukui gerai butu nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, man 6 nestumo savaite ir pries tis dienas pasirode rusvos demes iklote o po dienos net kraujas.Atsiguliau i ligonine bet sirdis nerimsta, pora kartu dare echoskopija lelius atrodo auga bet sako kaskoks pavarges yra, kiek supratau turetu jis plaukioti o guli apacioje pilvo, gal todel ir skaudena man ta pilva. geriu duphaston magni vitamina E ir spanguoliu kapsules.Tikiuosi viskas bus O.K. gydytoja dieno nezada sako dar stebesim bus matyti ateityje kaip cia viskas bus
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2008 01 14, 20:26)
Sveikos merginos, man 6 nestumo savaite ir pries tis dienas pasirode rusvos demes iklote o po dienos net kraujas.Atsiguliau i ligonine bet sirdis nerimsta, pora kartu dare echoskopija lelius atrodo auga bet sako kaskoks pavarges yra, kiek supratau turetu jis plaukioti o guli apacioje pilvo, gal todel ir skaudena man ta pilva. geriu duphaston magni vitamina E ir spanguoliu kapsules.Tikiuosi viskas bus O.K. gydytoja dieno nezada sako dar stebesim bus matyti ateityje kaip cia viskas bus

Laikykis ir tikėk, kad viskas bus gerai, geros mintys dabar tau labai reikalingos. Pasistenk kuo mažiau jaudintis nors ir pati žinau kaip tai sunku. Palaikysim už jus kumštukus 4u.gif
Atsakyti
man 31 savaite irgi buvo pora lasu kraujo pasirode, bet nieko neskaudejo, tai ne vaziavau pas giditja. kaip tik po 2 dienu nuejau pas ginekologe, pasake kad viskas normoj. manau kad tai galejo buti man del streso
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2008 01 14, 21:26)

labukas 4u.gif kaip tau toliau sekasi?kaip tavo leliukas? man panasiai nutiko dabar 5 sav nestumui ir pasirode tamsiai rudos isskyros ir skauda pilvuka,gydytoja apziurejo bet nieko negalejo pasakyt,ryt turetu daryt echo tai labai tikiuosi kad zirniukas bus ten kur reikia,tikiuos nepasiklydo kur verysad.gif ar daug pas tave tu isskyru buvo? pas mane tokios tamsiai rudos su tokiom kaip drumzlytem...
Atsakyti
sveiki, as cia dar naujoke, bet noriu draugauti cia su visom, esu nescia ir nezinau apie ginekologus nieko KMUK, gal kas zinot kokius atsiliepimus apie KMUK gin. Meile Minkauskiene??
Atsakyti
Sveikos mamytes net nezinau ka daryti ir kur kreiptis siandien man pasirode kraujukas, toks kaskoks murzinas kaip butu verysad.gif Lygtais kaip butu bubeges ir toliau biski teplioja gelsvom arba rusom isskyrom verysad.gif
Maziukas pilvelyje duodasi kaip visada, bet man labai neramu, patarkit ka daryti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina Jaselskiene @ 2008 01 22, 13:55)
Sveikos mamytes net nezinau ka daryti ir kur kreiptis siandien man pasirode kraujukas, toks kaskoks murzinas kaip butu  verysad.gif  Lygtais kaip butu bubeges ir toliau biski teplioja gelsvom arba rusom isskyrom  verysad.gif 
Maziukas pilvelyje duodasi kaip visada, bet man labai neramu, patarkit ka  daryti cray.gif

skambink savo ginei arba lek į ligoninę, kad neprasidėtų priešlaikinis gimdymas nes kraujas nieko gero
Atsakyti
Gyd liepe nepanikuoti ir guleti, o jeigu iki rytojaus nepraeis tada atvaziuoti, sake geriau nebus jeigu dabar leksiu reikie ramybes ir gulimo rezimo verysad.gif Nu gal as ir kvaila, bet ji nenuramino manes, sirdele duodasi kaip isprotejus man ziauriai neramu schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina Jaselskiene @ 2008 01 22, 13:37)
Gyd liepe nepanikuoti ir guleti, o jeigu iki rytojaus nepraeis tada atvaziuoti, sake geriau nebus jeigu dabar leksiu reikie ramybes ir gulimo rezimo verysad.gif  Nu gal as ir kvaila, bet ji nenuramino manes, sirdele duodasi kaip isprotejus man ziauriai neramu  schmoll.gif  verysad.gif

Vaziuociau i ligonine kad pamatuotu mazylio sirdies toniukus, na del viso pikto..Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina Jaselskiene @ 2008 01 22, 14:37)
Gyd liepe nepanikuoti ir guleti, o jeigu iki rytojaus nepraeis tada atvaziuoti, sake geriau nebus jeigu dabar leksiu reikie ramybes ir gulimo rezimo verysad.gif  Nu gal as ir kvaila, bet ji nenuramino manes, sirdele duodasi kaip isprotejus man ziauriai neramu  schmoll.gif  verysad.gif

suprantu tave ir man taip buvo 13 sav. tai teko pagulėti ligoninėje, gerai būtų kad echo tau padarytų ir matytų iš kur tas kraujas, man buvo kraujagyslė gimdoje trūkusi
Atsakyti