Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(biti atskrend @ 2007 12 30, 19:31)
Rasoma, kad didele dalis  nestuke.gif ankstyvam laike patyrusiu tepliojimus sulaukia sekmingai mazyliu. Bet jei jau teplioja, vadinas nestumas nera 'be rizikos'. Turi labai priziureti save ir stengtis kuo daugiau ilsetis, guleti. Be gydytojo konsultacijos mazai cia ka ir sugalvosi...

man vakar ryte vos vos patepe.net galima sakyt,kad ten net tepliojimas nebuvo.buvo kaip keli kraujo siuliukai tokie ir isskyros vos vos rusvos. nu net nezinau kaip apibudinti. daugiai aciu Dievui nieko nebuvo.
Atsakyti
As turiu uz sav gimdyti. Vakare su vyru pasimylejom. blush2.gif Ryte pastebejau pora lasiuku kraujo. Ar tai blogai? Ka daryti? Truputi paskaudena pilvo apacia, bet vos vos.
Atsakyti
gal gleiviu kamstis isejo g.gif nuvaziuok pas gydytoja
Atsakyti
turbut gimdysi anksčiau nei už savaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, mano nestumui antras menuo, ir ant iklotelio pamaciau skaidriai rausvu isskyru, bet jokiu skausmu nera.ir nzn ka daryti verysad.gif .Dar nesu buvusi pas gn.Gal reiktu susirupinti verysad.gif .nes jau pyrmas kleckiukas pabego, nenoriu prarasti antro.
Atsakyti
Ir aš pasidalinsiu, nes prieš 2sav.man irgi išlyko ši problema, Kalėdos praėjo be nuotaikos verysad.gif .
Gruodžio 20 sužinojau kad nestuke.gif (pasidariua testą)paskambinau gydytojai užsirašiau sausio 2d., o gruodžio 24d. pas mane buvo keli lašiukai kaip kraujo išskiros, išsigandau pradėjau skambinti gyd. bet jos tel. buvo išjungtas, kita diena jau truputi ružiavos kaip siūlai išskir., laukiau nesulaukiau, kada praeis šventes verysad.gif ir galėsiu papulti pas gyd., nes bijojau, kad tai gali būti persileidimas, gruodžio 27d. pagaliau jokių išskyrų nebuvo, nuvažiavau pas gyd., ji nuramino, kad viskas gerai, išrašė vaistų, bet pasakė gerti jai tik vėl pasirodis tepliojimasis, kitaip negerti...iki šiandien kol kas (tfu-tfu-tfu) nieko nepasirodė, todėl vaistukus taip ir negeriau, ir tikiuosi kad ir toliaus viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2008 01 02, 22:01)
Sveikutes, mano nestumui antras menuo, ir ant iklotelio pamaciau skaidriai rausvu isskyru, bet jokiu skausmu nera.ir nzn ka daryti verysad.gif .Dar nesu buvusi pas gn.Gal reiktu susirupinti verysad.gif .nes jau pyrmas kleckiukas pabego, nenoriu prarasti antro.

Tai aišku, kad reikėtų susirūpinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2008 01 02, 22:01)

Aisku geriausiai nueik pas gydytoja, kuri tiksliai pasakys ar viskas tvarkoje.
Bet ziuriu, kad tavo nestumui antras menuo ir gal kaip tik turejo prasideti antros menesines? Jei taip, tai tada gali pateplioti,bent jau man taip buvo, gydytoja liepe gulet, israse duphastona ir aciu dievui viskas praejo.
Kad butu paciai ramiau nueik geriau pas gydytoja, nes mes cia galim patart tik tai ka pacios isgyvenom, bet kiekvienas zmogus individualus.
Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aš tai tiesiog paskambinčiau daktarei ir paklausčiau.. ax.gif
Atsakyti
Manau, kad cia gleiviu kamstis ir mazylis netrukus isvys si pasauli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalyte @ 2008 01 02, 08:30)
As turiu uz sav gimdyti. Vakare  su vyru pasimylejom.  blush2.gif  Ryte pastebejau pora lasiuku kraujo. Ar tai blogai? Ka daryti? Truputi paskaudena pilvo apacia, bet vos vos.

na tai kaip ten kaži istorija baigėsi ? pagimdė vabalytė ar dar nea?
mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos mamytes man 20sawaite,wakar pasimylejusi su waikinu pastebejau kelis lasiukus kraujo,labai issigandau,sunerimau,nes pas daktara negaliu nueiti nes siuo metu esu uzsienyje ir grysiu tik po keliu menesiu,daktaras wykti leido.Bet tas kraujas mane labai isgazdino,nors pilwo wisai neskaudejo,o waikiukas spardosi kaip ir spardesi..ar cia labai blogai?ar reikia nebesimyleti su waikinu?patarkit man..aciu.
Atsakyti