Tokiu atveju svarbiausia nueit pas gydytoja, ji tikrai patars ir paciom bus ramiau. Susiduriau ir as su sia problemele - tai israse vaistu, liepe gerti magni ir vitamina E. Po darbo ilsetis, jokiu lakstymu po parduotuves, jokiu namu ruosuos darbu, nebet valgyti padaryti. Tai vat dabar laukiu ir tikiuosi geriausio
Ir aš šiandien pastebėjau vos vos rausvas išskyras paskiau darbe, kad blogai jaučiuos ir išėjau namo, manau reik sbiuletenį pasiimt.Pas ginę tik kitą antradienį
QUOTE(triksė @ 2007 11 27, 19:13)
Ir aš šiandien pastebėjau vos vos rausvas išskyras paskiau darbe, kad blogai jaučiuos ir išėjau namo, manau reik sbiuletenį pasiimt.Pas ginę tik kitą antradienį
Jeigu imtu labiau tepti tai tikrai neverta laukti kol pakliusi pas gydytoja.
Man irgi pas gydytoja reikejo tik po 2 savaiciu, bet as ejau anksciau ir patekau. Ir paciai ramiau pasidare
QUOTE(svikte @ 2007 11 28, 07:56)
Jeigu imtu labiau tepti tai tikrai neverta laukti kol pakliusi pas gydytoja.
Man irgi pas gydytoja reikejo tik po 2 savaiciu, bet as ejau anksciau ir patekau. Ir paciai ramiau pasidare
Kad nelabai daug... keliolika lašiukų per dieną, bet tikrai ne kraujas, o vos vos rausva..šiandien jau nebe taip matosi tas rausvumas, labiau jau gelsva. manau poilsis į naudą išėjo .Nors nėštumas tikrai labai mažas, kitą savaitę tikiuosi viskas bus aiškiau.
Sveikutes,
Pries savaitę buvau pas ginekologą tai jis nebematė mano vaisiuko, jam turėjo būti 8 sav. ir liepė darytis išvalymą. Aš nesutikau ir nuvažiavau pasikonsultuoti pas kitą. Kitas matė vaisių 6 sav. ir pasiūlė palaukti savaitėlę. Bet tuo pačiu pasakė, kad jei pradėsiu kraujuoti reikia nepainkuoti ir leisti natūraliai gimdai išsivalyti o tik vėliau nueiti pasitikrinti.
Atsitiko, blogiausia. Is pradžių tepiau tamsiai rudom išskyrom o šiandien pradėjau smarkiai kraujuoti ir kaip suprantu, mano vaisiukas isejo. Tai po kiek dienų turiu nueiti pas gydytoją? Gal girdėjote ką nors panašaus?
Pries savaitę buvau pas ginekologą tai jis nebematė mano vaisiuko, jam turėjo būti 8 sav. ir liepė darytis išvalymą. Aš nesutikau ir nuvažiavau pasikonsultuoti pas kitą. Kitas matė vaisių 6 sav. ir pasiūlė palaukti savaitėlę. Bet tuo pačiu pasakė, kad jei pradėsiu kraujuoti reikia nepainkuoti ir leisti natūraliai gimdai išsivalyti o tik vėliau nueiti pasitikrinti.
Atsitiko, blogiausia. Is pradžių tepiau tamsiai rudom išskyrom o šiandien pradėjau smarkiai kraujuoti ir kaip suprantu, mano vaisiukas isejo. Tai po kiek dienų turiu nueiti pas gydytoją? Gal girdėjote ką nors panašaus?
QUOTE(cykris @ 2007 12 04, 00:59)
Sveikutes,
vargse man lygiai tas pats as siryt pradejau kraujuot, nubegau pas gin., tai pirmadieni vel eisiu. palauk biski. matyt savaites uztenka laikykis.
QUOTE(Mijaa @ 2007 12 04, 15:35)
vargse :( man lygiai tas pats :( as siryt pradejau kraujuot, nubegau pas gin., tai pirmadieni vel eisiu. palauk biski. matyt savaites uztenka :hm laikykis.
Užjaučiu. Tikrai suprantu ką jauti. Ir tu laikykis.
Aš pabandysiu nueiti šeštadienį.
O as ~ 19 savaite pasislapinusi ant tualetinio popieriaus pastebejau ryskaus raudono kraujo...Is karto puoliau i panika,nes tai buvo pirmas pasirodes kraujas nestumo metu, beto ir pats nestumas pirmas.Nuvaziavau i Antaklanio ligonine.Padare vaginaline echoskopija,ant kedes apziurejo.Maziui viskas gerai,o man tipo rado gimdos polypa.Gimdos kaklelis pilnai uzsidares,tik placenta uzpakalineje dalyje kiek zemokai...Kaip supratau tai tas polypas gimdos kaklelyje.Tai jis tipo ir kraujavo...Israse vitamino C-kraujagyslems stiprinti ir liepe paguleti lovoje...Gal kas susidure su tais polypais? Dar sake privengti lytiniu santykiu,jokio fizinio darbo-nes tas polypas vel bet kada gali pradeti kraujuoti...
ieskojau ir nznai pasitaiko?eradau tokios temos... jei jau buvo,tai nepykit.ar da
ieskojau ir neradau tokios temos norejau paklaust ,ar daznai pasitaiko tepliojimu nestumo metu? ar tai normalu?
QUOTE(indruska+ @ 2007 12 30, 17:58)
ieskojau ir neradau tokios temos norejau paklaust ,ar daznai pasitaiko tepliojimu nestumo metu? ar tai normalu?
būtinai kreipkis į gydytoją, ko gero Duphastono išrašys.
o šiaip daugiau gulėk, nes pasekmės gali būti ne kokios