Man irgi taip buvo nutike kai buvo kazkur 6sav nestumas. Kuo greiciau nuvykom pas gydytoja, o ten pasake, kad gamta pasirinks. Tokie zodziai is daktaru buvo labai skaudus... Dabar jau 10sav yra ir atrodo viskas geryn eina..
QUOTE(KEMI:) @ 2007 10 01, 12:21)
Man irgi taip buvo nutike kai buvo kazkur 6sav nestumas. Kuo greiciau nuvykom pas gydytoja, o ten pasake, kad gamta pasirinks. Tokie zodziai is daktaru buvo labai skaudus... Dabar jau 10sav yra ir atrodo viskas geryn eina..
Nu ziaurus tie gydytojai, negaliu...
QUOTE(KEMI:) @ 2007 10 01, 13:21)
ir man ta pati sake- gamta viska sutvarkys Nors kaip kita medike sake, gali kojas sukryziavus gulet, jei lemta tai ivyks, kas turi ivykti. Tai tik nelaime, padesianti isvengti dar didesnes nelaimes, jei vaikutis zutu velesniame nestume, ar gimtu neigalus. Nes 70 proc persileidimu priezastis- apsigimimai....
Baisu, visko prisigalvot galima, bet stiprybes ir vilties mamos
Pirmi du tepliojimai virto persileidimais. Trecia karta kai kraujavau tuoj pat lekiau i ligonine. Ten prileido vaistu, vitamino c berods ir dar kazkokiu nepamenu, ir kita diena viskas susitvarke. padare echoskopija viskas ok. Turiu saunu sunu.
QUOTE(kalina @ 2007 10 01, 13:52)
Ten prileido vaistu, vitamino c berods ir dar kazkokiu nepamenu, ir kita diena viskas susitvarke. padare echoskopija viskas ok. Turiu saunu sunu.
kiek zmoniu, tiek istoriju, ir sia tema paskaicius, labai daug mamyciu nepaisant teplioniu netumo pradzioje, augina sveikus vaikucius
QUOTE(ramyra @ 2007 10 01, 14:46)
ir man ta pati sake- gamta viska sutvarkys Nors kaip kita medike sake, gali kojas sukryziavus gulet, jei lemta tai ivyks, kas turi ivykti. Tai tik nelaime, padesianti isvengti dar didesnes nelaimes, jei vaikutis zutu velesniame nestume, ar gimtu neigalus. Nes 70 proc persileidimu priezastis- apsigimimai....
va va kokiu dalyku tie daktarai neprisako.. gerai kad bent busimos mamytes padeda viena kitai ir nuramina... tad laikykimes
QUOTE(satii @ 2007 06 04, 15:16)
Sveikutes,
tiesiog imetu cia nuorodele, cia aiskiai ir tiksliai aprasyta, del ko nestukes gali kraujuoti. Tikiuos kuri nors rasit naudingos INFO
http://www.mamoszurn...i...55&Itemid=0
tiesiog imetu cia nuorodele, cia aiskiai ir tiksliai aprasyta, del ko nestukes gali kraujuoti. Tikiuos kuri nors rasit naudingos INFO
http://www.mamoszurn...i...55&Itemid=0
Visokiu nuomoniu apie tas ishskyras prisiskaiciau BEt kai sita straipsni perskaiciau, tai viskas aisku, kad ishskyros yra blogai. Nors mano gine ir sake, kad jei truputi ir rudos, tai nieko tokio
sveikos merginos.....
na as kaip buvau sesiu supuse savaiciu taipat pradejau teplioti na ir iskarto apsilankiau pas daktare ji man prirase dupfastona gerti po viena tablete du kartus dienoj ir foline ruksty tai taip as patepliojau ketures dienas su pertraukom ir tfu tfu tfu nustojau ir dabar mum astuonios supuse savaites kolkas viskas lykatais gerai tik labai daznai einu slapintis ir sviesiai gelsvu isskyru gana dauk manau tai nieko blogo nera
linkiu visom sekmes ir saugokit save
na as kaip buvau sesiu supuse savaiciu taipat pradejau teplioti na ir iskarto apsilankiau pas daktare ji man prirase dupfastona gerti po viena tablete du kartus dienoj ir foline ruksty tai taip as patepliojau ketures dienas su pertraukom ir tfu tfu tfu nustojau ir dabar mum astuonios supuse savaites kolkas viskas lykatais gerai tik labai daznai einu slapintis ir sviesiai gelsvu isskyru gana dauk manau tai nieko blogo nera
linkiu visom sekmes ir saugokit save
Kai laukiausi mano ir beda didziausia buvo daznas slapinimas..per nakti keltis turedavau gal tris kartus..Kai padare tyrimus slapimo pasirodo sirgau inkstu uzdegimu ir del to taip turedavau lankytis daznai tualete..Teko gultis i ligonine, zinoma, pagyde..Taip pat ir su isskyrom buvo problemu...rado kazkoki grybeli, bet kas svarbiausia man jo negyde, sake negalima nes esu nescia (tuo tarpu kai gulejau ligoninej del inkstu uzdegimo gydytoja per apziura pamate, kad yra negerai del isskyru ir nesuprato mano ginekologes, kai pasakiau, kad neskyre gydymo)..nesupratau tos ginekologes visai..ir to pasekme, kai gime sunelis uzsikrete akytes .. Praejus gal ne pilnai sav po gimimo gavom siuntima is vaiko gydytojos i KMUK akiu klinika...patikekit niekam to nelinkeciau akytes labai ziauriai atrode...bet pasveikom , o vaistai buvo ne patys pigiausi..
QUOTE(Burbulytis @ 2007 10 02, 07:51)
DAkt. Ziobakas sako, kad blogai sokolado spalvos isskyros, t.y. rudos...BEt man regis jei nedaug tai dar nieko nereiskia.
Keista, vakar buvau pas Ziobaka, jis man apie tai neuzsimine, pasake, tik tiek, kad taip buna ir liepe ateit po 10d. O kai sianakt man prasidejo didesnis tepliojimas as isigandus nulekiau i Antakalnio lig. Sirdute plaka, kaip ir viskas gerai (man astunta savaite). Taciau, daktare pasake toki keista dalyka: Iki 12 savaites, mes negydom. kai paklausiau ka tai reiskia, tai ji pasake, jei gresia tai gresia, jei ivyksta tai ivyksta iki 12savaiciu nestabdom Paskaicius foruma, cia visoms kazkokiu vaistu israso, i ligonines guldo.... O as? Ka skambint Ziobakui ir klaust ko as cia forume prisiskaiciau?
Mano gine man pasake: negali buti jokiu tepliojimu, tai gali buti persileidimas, nepaisant to kudikis gali vis dar augti, tai jeigu pamatysi nors menkiausia laseli kraujo- iskart pas gydytoja. Cia mano gine nuomone.