Kai atsidarinėja gimdos kaklelis pasišalina gleivių kamštis saugojęs gimdą nuo galimų infekcijų. Tai tirštokų gleivių gumulas, dažnai su tamsaus kraujo priemaiša. Kraujo tikrai nedaug. Jei kraujuoja stipriau, kraujas ne tamsus, o ryškiai raudonas skambink į greitąją pasitarti , o geriausia važiuok kad apžiūrėtų, geriau nedelsk.
QUOTE(aureles @ 2007 09 13, 18:18)
labas,nežinau ar jau buvo tokia tema ar ne,bet man skubiai reikia atsakymo,esu girdejus,kad kaikurioms kai pradeda darinetis gimdos kaklelis pasirodo siek tiek kraujo,gal kam taip buvo,isanksto dekoju už atsakymus
Papildyta:
QUOTE(aureles @ 2007 09 13, 21:05)
NU KAD MAN PASIRODE SVIESIAI RAUDONAS KRAUJAS IR TIK KELI LAŠIUKAI,NES NAKTI SIEK TIEK SKAUDEJO PILVA,GAL DELTO,MAN JAU 38 SAVAITE
Butinai reikia vaziuoti pasitikrinti..cia ne juokai..ir paciai bus ramiau
Nedelsk..
Gleiviu kamstis daznai buna su trupuciu kraujo, bet ne visoms jis pasisalina iki gimdymo - tai gali ivykti ir gimdymo metu.
Laikykis!
Nedelsk..
Gleiviu kamstis daznai buna su trupuciu kraujo, bet ne visoms jis pasisalina iki gimdymo - tai gali ivykti ir gimdymo metu.
Laikykis!
Gleivių kamštis būna iš seno kraujo - na tiesiog spalva ne tokia skaidriai šviesi. Jei pasirodo būtent toks - skubiai pas daktarę - gali būti placentos atsidalinimas
su pirmu nestumu gulejau ligoninej del kraujavimo kokia 10-12 savaites. Kraujavo kaip per geras menesines, bet skausmo nebuvo. Dabar turiu sunu azuola
Si nestuma atrodo 9 savaite buvo pasirodes kraujas.. Bet koks saukstas.. Gydytoja po dvieju dienu apziuredama nieko blogo nemate, veliau echoskopija nieko blogo nerode.. Tiesiog pagalvojau, kad mano toks organizmas - krauju reaguoja i didesni fizini kruvi. Saugausi
Si nestuma atrodo 9 savaite buvo pasirodes kraujas.. Bet koks saukstas.. Gydytoja po dvieju dienu apziuredama nieko blogo nemate, veliau echoskopija nieko blogo nerode.. Tiesiog pagalvojau, kad mano toks organizmas - krauju reaguoja i didesni fizini kruvi. Saugausi
Turiu tik viena patarima, kuris manau tiks visoms - pamatet, kad kraujuojat, ar isskyras kokias ne tokias ar net spalvos ne tokios ir drozkit tuojau pat pas gydytojus! Ne akmens amziuj gyvenam, nesunku iki ligonines nuvaziuoti ar pas savo gine isiprasyti. Pasiklausit, paziures, pasakys. Tik spelioti, melstis, arba dar blogiau - patiems gydytis tikrai nereikia ir neverta, o suzinosit atsakyma is zmogaus, kuris tikrai daugiau supranta ir ramu bus. Kartais ne visada nudziugins, bet bus ramu, kad bent tiesa zinot.
Savo istorija galiu trumpai parasyt - pamaciau isskyras, nuvaziavau i ligonine, pagulde su gresianciu. O buvau jau ir prisiskaicius, kad cia nieko tokio, kai kurioms buna... Toj pacioj palatoj kita mergina gulejo irgi su tom paciom problemom. Ir verkem abi, ir bijojom, ir sapnavom, ir su stebukliukais snekejom, visko buvo, bet nutiko taip, kaip buvo lemta ir gamtos sudeliota - jos leliukas prikibo, liko pas mamyte, maniskis nustojo vystytis ir pabego Liudna buvo, visus kampus priverkiau, bet ka padarysi? Pirmosios 12 savaiciu ne veltui yra "bandomuoju" laikotarpiu vadinamos. Vieniems gerai baigiasi, kitiems, deja, ne. Del vieno dalyko galiu buti rami - padariau viska, ka galejau su tuo nestumu.
Dabar laukiuosi. Prisipazinsiu LABAI baisu ir tikrai del visko praktiskai, bet vistiek tiesiog dziaugiuosi tuo, ka duoda gyvenimas. Juk ne veltui yra posakis - nuo likimo nepabegsi
Savo istorija galiu trumpai parasyt - pamaciau isskyras, nuvaziavau i ligonine, pagulde su gresianciu. O buvau jau ir prisiskaicius, kad cia nieko tokio, kai kurioms buna... Toj pacioj palatoj kita mergina gulejo irgi su tom paciom problemom. Ir verkem abi, ir bijojom, ir sapnavom, ir su stebukliukais snekejom, visko buvo, bet nutiko taip, kaip buvo lemta ir gamtos sudeliota - jos leliukas prikibo, liko pas mamyte, maniskis nustojo vystytis ir pabego Liudna buvo, visus kampus priverkiau, bet ka padarysi? Pirmosios 12 savaiciu ne veltui yra "bandomuoju" laikotarpiu vadinamos. Vieniems gerai baigiasi, kitiems, deja, ne. Del vieno dalyko galiu buti rami - padariau viska, ka galejau su tuo nestumu.
Dabar laukiuosi. Prisipazinsiu LABAI baisu ir tikrai del visko praktiskai, bet vistiek tiesiog dziaugiuosi tuo, ka duoda gyvenimas. Juk ne veltui yra posakis - nuo likimo nepabegsi
QUOTE(Cukrute @ 2007 09 20, 00:16)
Turiu tik viena patarima, kuris manau tiks visoms - pamatet, kad kraujuojat, ar isskyras kokias ne tokias ar net spalvos ne tokios ir drozkit tuojau pat pas gydytojus! Ne akmens amziuj gyvenam, nesunku iki ligonines nuvaziuoti ar pas savo gine isiprasyti. Pasiklausit, paziures, pasakys. Tik spelioti, melstis, arba dar blogiau - patiems gydytis tikrai nereikia ir neverta, o suzinosit atsakyma is zmogaus, kuris tikrai daugiau supranta ir ramu bus. Kartais ne visada nudziugins, bet bus ramu, kad bent tiesa zinot.
Tikrai pritariu bet kartais ir gytojai tegali patarti guleti ir laukti
O musu bedutes rodos baigesi, tfu tfu tfu ....Pragulinejau visa vasara, dabar augam, stiprejam jau 20 sav Ziurejo echo, maziukas sveikas, atitinka amziu, ir jau net zinom ko sulauksim
Taigi mamytes, stiprybes ir saugokit naujas gyvybes
sveiki mamukai.Man vat taip pat prasidejo tepliones treciadieni,paeke kraujo tyrimui,dar pakartotinai kraujo penktadieni paeeme.sake rezultatai geri hormonu skaicius dideja,ir tai rodo normalu nestuma,bet nerandu sau vietos nes siandien dar stipriau kraujuoju.Gyvenu sw o cia iki 12 nestumo svaites viska tvarko gamta.labai bijau ir pati prisigalvoju visokiu dalyku.
QUOTE(aistutek @ 2007 09 30, 16:15)
Gyvenu sw o cia iki 12 nestumo svaites viska tvarko gamta.labai bijau ir pati prisigalvoju visokiu dalyku.
Vieninteliai vaistai- ramybe, gulimas rezimas, optimistines nuotaikos ir foline r. Sekmes