Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Kraujavimas nėštumo metu bet kokiu atveju nieko gero, bet kitoms padeda gulimas rėžimas, jei gresia paprastas persileidimas, nuo per didelio krūvio ir pan., bet jei kūdikis nesivysto ir kraujavimas prasidėjo, tai jau blogai , labai blogai...
Būkit stiprios mergaitės ir saugokite savo leliukus, nors man nepavyko išsaugoti dviejų, bet dėl antrosios mano minėtos priežasties.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 06 21, 18:00)
Nenoriu nieko gasdinti,bet mano istorija liudna.

Kokia liudna istorija verysad.gif . Siaubas kaip liudna, kai tokie abejengi gydytojai, kad kuo maziau ju tokiu butu.... Stiprybes ir sveikateles visoms auginanciom pilvukus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, as gal cia ne vietoj ir nelaiku, bet reikia Jusu patarimo. planuojam vaikeli jau 6 men, pagaliau testas buvo teigiamas (4 savaites), va cia ir prasidejo:
pradejo teplioti, paskui kraujuoti, daktare antakalnio ginekologiniom skyriui israse vaistu nuo kuriu galimas persileidimas,

patarkite kad daryti kaip issaugoti mazyli?

dekoju
gal but tetis
Atsakyti
QUOTE(tetis26 @ 2007 06 22, 11:03)
Sveikos mamos, as gal cia ne vietoj ir nelaiku, bet reikia Jusu patarimo. planuojam vaikeli jau 6 men, pagaliau testas buvo teigiamas (4 savaites), va  cia ir prasidejo:
pradejo teplioti, paskui kraujuoti, daktare antakalnio ginekologiniom skyriui israse vaistu nuo kuriu galimas persileidimas,

patarkite kad daryti kaip issaugoti mazyli?

dekoju
gal but tetis

Ką bedarytumėt, viskas gamtos rankose, kartais tai tiesiog toks jos sprendimas. Man padėjo gulimas režimas ir Duphaston, kurį paskyrė gydytoja. Bet tai vaistai, ir nežinau ar jie tinka visais atvejais. Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mums jau 36+ sav. Vakar grizau is ligonines, teko kelias dienas guleti, nes nubego kazkur stikline kraujo. Esu tokioj baimej dabar, kad negaliu apsakyt. Daktarai nieko nerado del ko taip galejo ivykt, leliukas gerai gyvena toliau sau pilvelyje. bet as juk vistiek kraujavau gan stipriai ir tai tikrai nera gerai. Gal kam panasiai yra buve ir gali mane nuraminti?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mums gulimas rezimas, is viso tepliojo 3 kartus. Maziukui viskas gerai, liepe ilsetis ir foline r gerti. Jokio gydymo neskyre. Sake jei yra kazkokia patologija, hormonu nepakankamumas ir pan, moteris persileidzia kelis kartus is eiles, tada skiria gydyma. O dabar kadangi isnesiojau jau viena vaika be problemu, neskiria jokiu vaistu g.gif Sako, gamta viska turi sutvarkyti pati, kaip bus taip.....
Tikiuosi po 12 sav atslegs itampa, nors taip isigasdinusi, kad visa nestuma vaiksciosiu kaip su kiausiniu ant galvos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 28 birželio 2007 - 10:01
QUOTE(ramyra @ 2007 06 28, 11:00)
Sveikutes  4u.gif
Mums gulimas rezimas, is viso tepliojo 3 kartus. Maziukui viskas gerai, liepe ilsetis ir foline r gerti. Jokio gydymo neskyre. Sake jei yra kazkokia patologija, hormonu nepakankamumas ir pan, moteris persileidzia kelis kartus is eiles, tada skiria gydyma. O dabar kadangi isnesiojau jau viena vaika be problemu, neskiria jokiu vaistu  g.gif Sako, gamta viska turi sutvarkyti pati, kaip bus taip.....
Tikiuosi po 12 sav atslegs itampa, nors taip isigasdinusi, kad visa nestuma vaiksciosiu kaip su kiausiniu ant galvos  unsure.gif

Tai vat kur tu dingai, Ramyra! Mes taves pas vasarinukes pasigendam. Pagulekit ir atsistatkyt! Tikiu, kad viskas bus gerai- fingers crossed
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes,

Mums jau 12-ta savaite ir prasidejo nezymus tepliojimas, kazin ka tai galetu reiksti? Bandysiu iki gydytojo siandien prasibrauti...
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2004 10 29, 13:13)
Sveikos, merginos. mums 7 savaiteles. Vakar taip netiketai pamaciau, kad yra labai nedaug tokiu isskyru tamsiai geltonu - rudu, bet labai nedaug, cia turbut ir yra tas tepliojimas. jei nebuciau  nestuke.gif , tai kaip tik butu buvusi ovuliacija, bet anksciau per ja tokiu dalyku nera buve g.gif
sakykite, ar kam taip buvo ir ar verta sunerimt, labai dekui uz bet kokia info!

Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2004 10 29, 13:13)
Sveikos, merginos. mums 7 savaiteles. Vakar taip netiketai pamaciau, kad yra labai nedaug tokiu isskyru tamsiai geltonu - rudu, bet labai nedaug, cia turbut ir yra tas tepliojimas. jei nebuciau  nestuke.gif , tai kaip tik butu buvusi ovuliacija, bet anksciau per ja tokiu dalyku nera buve g.gif
sakykite, ar kam taip buvo ir ar verta sunerimt, labai dekui uz bet kokia info!

user posted image

Atsakyti
QUOTE(editita @ 2007 07 09, 10:47)
Sveikos nestukes,

Mums jau 12-ta savaite ir prasidejo nezymus tepliojimas, kazin ka tai galetu reiksti? Bandysiu iki gydytojo siandien prasibrauti...

Man tokie pepliojimai pasirode 14 sav. nuejau pas gydytoja, tai sake, kad placenta labai nusileidus.Skyre lovos rezima, gerti magnio, valgyti daug juodu serbentu ir vartoti pieno produktu...Siaip dabar 16 sav tepliojimu nepasirodo tpfu tpfu tpfu rolleyes.gif Todel tikiuos, kad viskas bus gerai... smile.gif Manau, kad jei laiku pasirodai gydytojai, viska galima sureguliuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
labas visoms nerimaujančioms mamytėms man irgi ne kas va jau nuo 5 sav po ligonines lakstom nes atsidalina gleivinė ir oo patikėkit kokiais gabalais mums jau 11 sav ir 4 dienos va jau 2 sav lyg nieko jau ir netepa jau ir nekraujuoja tfu tfu tfu bet krešulys neišsivalė ryt važiuoju vėl į ligoninė matysim
Atsakyti
man irgi vieną kartą (su pirmu nėštumu) prasidėjo toooooks kraujavimas, kad per kojas bėgo ir ant žemės lašėjo. beje, tada net nežinojau, kad esu nestuke.gif tad pagalvojau, kad čia po veluojančių mmm "pramušė". deja, tai buvo persileidimas... netekau vieno vaikiuko, kitas užsiliko dar šiek tiek, bet vėliau vis tiek virto angelėliu
Atsakyti