sveikutes
as ta, kuri uzvede sia tema ir dabar turiu mazuti aukseli taip ir nezinau, del ko man ten buvo pasirode to kraujo...
QUOTE(Masako @ 2005 08 26, 13:03)
sveikutes
as ta, kuri uzvede sia tema ir dabar turiu mazuti aukseli taip ir nezinau, del ko man ten buvo pasirode to kraujo...
kaip fainai nuoširdžiausi sveikinimai
QUOTE(Isila @ 2005 08 26, 13:59)
kaip fainai nuoširdžiausi sveikinimai
labai labai aciu
ir tu greit susitiksi su savo mazuoju angeleliu
nenoriu nėštukių gąsdinti, bet tie tepliojimai prie ne prie gero gali privesti. ma irgi tepliojo, maudė pilvo apačią, o 8 sav. sustojo širdutė. dėl to dabar laukia begalinė eilė tyrimų, praddant lyt.plintančiom, baigiant (tikiuosi) genetiniais. ir taip jau antrą kartą.
o visoms linkiu susilaukti sveikų vaikučių
o visoms linkiu susilaukti sveikų vaikučių
Nežinau, gal ką paguosiu. Man tepliojo, kai laukiausi abiejų vaikų, bet tik nėštumo pradžioje. Pirmą kartą (buvo gal kokios 8 savaitės) iškart nulėkiau pas gydytoją. Ta paklausė, ar pilvo neskauda. Man neskaudėjo. Tada nuramino, kad taip ne vienai nėštukei būna, ir išrašė vit E. Kai laukiausi dukros, vėl viskas pasikartojo, tik jau aš ramiau reagavau, net pas gydytoją nėjau (svarbus požymis - pilvo skaudėjimas). Beje, mama tais atvejais man vis išvirdavo medetkų arbatos.
blin, blin, man jauciu isvyka pas daktarus siande gresia blogomis ziniomis...is pradziu tik tepliojo, o dabar kaip normalus sirgimas...ir pagal mane kokia 7 sav. nestumo...susinervijau...
QUOTE(jus777 @ 2005 09 05, 08:53)
blin, blin, man jauciu isvyka pas daktarus siande gresia blogomis ziniomis...is pradziu tik tepliojo, o dabar kaip normalus sirgimas...ir pagal mane kokia 7 sav. nestumo...susinervijau...
jei pilvuko neskauda, dar nenukabink nosies. Man irgi iš pradių tik tepliojo, o paskui kaip mm viskas.. tik nebuvo maudimo ar skausmo. Tai dėl to ir ramino. Viskas susitvarkė, linkiu, kad ir tau viskas būtų gerai
QUOTE(Masako @ 2005 08 26, 21:34)
ačiū ačiū labai laukiu susitikimo
nu ką čia pasakysi... visos mes sulauksime - anksčiau ar vėliau, šį kartą ar kitą...
linkiu visiems sveikų vaikučių!!!
linkiu visiems sveikų vaikučių!!!
Gal tai retas atvejis, taciau idomu. Kiek tame reiskinyje pavojaus? Man tai 3 ir 4 men., gydytojai nelabai kreipia i tai demesi, bet man neramu. Gal kas susidure, pasidalinkit mintimis, labai prasau.
šita tema jau buvo pakelta ne kartą ir ne du kartus
nesuprantu, kodėl daktarai nekreipia dėmesio bet čia vienintelė išeitis - gulėti, gulėti ir dar kartą gulėti nera vaistų, tik lovos režimas.
nesuprantu, kodėl daktarai nekreipia dėmesio bet čia vienintelė išeitis - gulėti, gulėti ir dar kartą gulėti nera vaistų, tik lovos režimas.
Kai laukiausi as irgi kelis kartus kraujavau siek tiek. Tai tada daug gulejau ir geriau magnesium ar kazkaip panasiai. Ir viskas normaliai, isnesiojau ir pagimdziau nuostabia ir sveika dukryte. Bet man tas kraujavimas buvo iki 3 nestumo menesio. O gidytoja sake, kad iki 3men. gali buti, kad siek tiek moterys kraujuoja.
O tavo atveju, tai ka zinau ka daryt. Gal irgi daug gulet ir ilsetis.
O tavo atveju, tai ka zinau ka daryt. Gal irgi daug gulet ir ilsetis.