Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

sveikutes 4u.gif
as ta, kuri uzvede sia tema blush2.gif ir dabar turiu mazuti aukseli wub.gif taip ir nezinau, del ko man ten buvo pasirode to kraujo...
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2005 08 26, 13:03)
sveikutes 4u.gif
as ta, kuri uzvede sia tema blush2.gif  ir dabar turiu mazuti aukseli wub.gif  taip ir nezinau, del ko man ten buvo pasirode to kraujo...

kaip fainai wub.gif wub.gif nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2005 08 26, 13:59)
kaip fainai  wub.gif  wub.gif  nuoširdžiausi sveikinimai  4u.gif  4u.gif

labai labai aciu wub.gif 4u.gif
ir tu greit susitiksi su savo mazuoju angeleliu wub.gif
Atsakyti
nenoriu nėštukių gąsdinti, bet tie tepliojimai prie ne prie gero gali privesti. ma irgi tepliojo, maudė pilvo apačią, o 8 sav. sustojo širdutė. dėl to dabar laukia begalinė eilė tyrimų, praddant lyt.plintančiom, baigiant (tikiuosi) genetiniais. ir taip jau antrą kartą.
o visoms nestuke.gif linkiu susilaukti sveikų vaikučių thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau, gal ką paguosiu. Man tepliojo, kai laukiausi abiejų vaikų, bet tik nėštumo pradžioje. Pirmą kartą (buvo gal kokios 8 savaitės) iškart nulėkiau pas gydytoją. Ta paklausė, ar pilvo neskauda. Man neskaudėjo. Tada nuramino, kad taip ne vienai nėštukei būna, ir išrašė vit E. Kai laukiausi dukros, vėl viskas pasikartojo, tik jau aš ramiau reagavau, net pas gydytoją nėjau (svarbus požymis - pilvo skaudėjimas). Beje, mama tais atvejais man vis išvirdavo medetkų arbatos.
Atsakyti
blin, blin, man jauciu isvyka pas daktarus siande gresia blogomis ziniomis...is pradziu tik tepliojo, o dabar kaip normalus sirgimas...ir pagal mane kokia 7 sav. nestumo...susinervijau...
Atsakyti
QUOTE(jus777 @ 2005 09 05, 08:53)
blin, blin, man jauciu isvyka pas daktarus siande gresia blogomis ziniomis...is pradziu tik tepliojo, o dabar kaip normalus sirgimas...ir pagal mane kokia 7 sav. nestumo...susinervijau...

jei pilvuko neskauda, dar nenukabink nosies. Man irgi iš pradių tik tepliojo, o paskui kaip mm viskas.. tik nebuvo maudimo ar skausmo. Tai dėl to ir ramino. Viskas susitvarkė, linkiu, kad ir tau viskas būtų gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2005 08 26, 21:34)
labai labai aciu wub.gif  4u.gif
ir tu greit susitiksi su savo mazuoju angeleliu wub.gif

ačiū ačiū wub.gif labai laukiu susitikimo wub.gif
Atsakyti
nu ką čia pasakysi... visos mes sulauksime 2.gif - anksčiau ar vėliau, šį kartą ar kitą... smile.gif
linkiu visiems nestuke.gif sveikų vaikučių!!!
Atsakyti
Gal tai retas atvejis, taciau idomu. Kiek tame reiskinyje pavojaus? Man tai 3 ir 4 men., gydytojai nelabai kreipia i tai demesi, bet man neramu. Gal kas susidure, pasidalinkit mintimis, labai prasau.
Atsakyti
šita tema jau buvo pakelta ne kartą ir ne du kartus smile.gif
nesuprantu, kodėl daktarai nekreipia dėmesio g.gif bet čia vienintelė išeitis - gulėti, gulėti ir dar kartą gulėti biggrin.gif nera vaistų, tik lovos režimas.
Atsakyti
Kai laukiausi as irgi kelis kartus kraujavau siek tiek. Tai tada daug gulejau ir geriau magnesium ar kazkaip panasiai. Ir viskas normaliai, isnesiojau ir pagimdziau nuostabia ir sveika dukryte. Bet man tas kraujavimas buvo iki 3 nestumo menesio. O gidytoja sake, kad iki 3men. gali buti, kad siek tiek moterys kraujuoja.
O tavo atveju, tai ka zinau ka daryt. Gal irgi daug gulet ir ilsetis.
Atsakyti