Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(milenium @ 2007 06 17, 22:39)
SWEIKUTES,NESTUKES!
MUMS JAU 12 SAV!!!MAN JAU 3 DIENAS PASIRODO RUDU ISSKYRU.BET KAI PASKAICIAU SI FORUMA,VIENA MERGINA RASE,KAD STEBETI AR KRUTINE TOKIA PAT JAUTRI IR PASITIKRINUS SUPRATAU KAD,JI NEBE TOKIA JAUTRI-AR TAI KAZKA GALETU REIKSTI???

prie ko cia krutine? g.gif
nenoriu gasdynt, bet man nestmo pradziuoj visada buvo rudos isskiros, mano daktare sake kad nieko tokio, nu ir viena diena sulaukiau gausaus kraujavimo verysad.gif paskui gulejau ligoninei nes buvo gresiantis. Cia tikrai nenoriu gasdynt, gal man toks sutapimas buvo, bet manau geriau nueit pas savo gine ir pasitikrint, tikrai nuo to blogiau nebus
behe, man tada irgi buvo apie 12sav.
Atsakyti
sveikutes pradejau trupteli nerimauti siandien rytepasirode rozines spalvos isskyros ir nezinau ar tai labai kas nors blogo,nes mano daktare atostaugose ir gris tik kita savaite ka daryti ir ka galvoti nezinau,gal patartumet ka gal nulekt ryt pas kita kokia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2007 06 19, 19:22)
sveikutes pradejau trupteli nerimauti siandien rytepasirode rozines spalvos isskyros ir nezinau ar tai labai kas nors blogo,nes mano daktare atostaugose ir gris tik kita savaite ka daryti ir ka galvoti nezinau,gal patartumet ka gal nulekt ryt pas kita kokia verysad.gif

g.gif man gydytoja sake, kad jei pasirodytu bent uzuomina i kraujingas ar rudas iskyras - atvaziuot bet kuriuo metu GN g.gif
Atsakyti
tai net nezinaupaziuresiu ar ryt dar pasirodys tos rozines isskyros ir jei taip tai ryt iskarto paskambinsiu ginei kad ir atostaugose,mano lialius svarbiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2007 06 19, 19:35)
tai net nezinaupaziuresiu ar ryt dar pasirodys tos rozines isskyros ir jei taip tai ryt iskarto paskambinsiu ginei kad ir atostaugose,mano lialius svarbiau verysad.gif

Jei man kas nepatikdavo kas darosi ten,ar rudos, ar kraujingos issiros tai as iskart lekdavau i poliklinika ir nesvarbu dirba mano gine ar ne, visada kita priimdavo 4u.gif
Atsakyti
as su pirmaja truputi kraujavau bet paskui nustojo, siaip nemalonus dalykas, as kaip persigandau kai pamaciau krauja, galvojau persileidau, bet laimei ne. O sau antra ir dabar tai nieko panasaus nebuna schmoll.gif
Atsakyti
Siandien nakti man pilva sumaude staiga, bet per miegus nelabai ka supratau. O ryte ziuriu wc- rausvos iskyros blink.gif Apsizliumbiau is karto verysad.gif
Nulekiau pas gine, sako gali audiniai atsidalinti, bet nezinia ar placentiniai ar ne g.gif O gydymo jokio nera, tik ramybe. Daugiau jokiu isskyru nera, nors siandien lakstau i WC tikrint kas valanda blush2.gif
be to ziurejo echo, maziukas didelis, sirdele plaka, jokiu pakitimu. Tikiuosi praeis ta nesamone, tik reikes palepinti ta zirniuka nestuke.gif
Atsakyti
Man kraujas pasirode per pati nestumo viduri. Buvo gresiantis, gulejau kelis kartus ligoninej. Gydymas-visiska ramybe, absoliuciai nieko nedirbti, tik guleti, truputi pavaikscioti ir t.t.ir pan. Na ir isnesiojau savo maziuka sekmingai iki numatyto termino, dar net ir ilgiau biggrin.gif
Bet kokiu atveju kraujas - tai signalas, kad kazkas negerai. Reikia butinai kreiptis i medikus ir ypatingai save priziureti.....
Atsakyti
Sianakt vel buvo tepliojimu verysad.gif Kaip ir praejusi karta- po nakties. Nieko nesuprantu... Juk kai gresiantis persileidimas- tai juk gulimas rezimas, o man kaip tik nakti viskas pasidaro blink.gif
Be to tai kazkaip susije su gulejimu ant pilvo. Stengiausi taip neguleti, tai ryte jau nebuvo jokiu teplioniu. Kodel cia taip? Labai bijau del zirniuko verysad.gif Ir bijau echo rezultatu po 2.5 sav.....
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2007 06 21, 09:40)
Sianakt vel buvo tepliojimu  verysad.gif Kaip ir praejusi karta- po nakties. Nieko nesuprantu... Juk kai gresiantis persileidimas- tai juk gulimas rezimas, o man kaip tik nakti viskas pasidaro  blink.gif
Be to tai kazkaip susije su gulejimu ant pilvo. Stengiausi taip neguleti, tai ryte jau nebuvo jokiu teplioniu. Kodel cia taip? Labai bijau del zirniuko  verysad.gif Ir bijau echo rezultatu po 2.5 sav.....

Gulėk ir pasistenk nesinervinti 4u.gif Aišku, lengva sakyt, bet vis tik pasistenk. Žinai, man gydytojai patarė: "Gulėk ir melskis". Tą ir dariau beveik visą nėštumą. Jau turi mano mergytė 2 dantukus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2007 06 21, 09:40)
Sianakt vel buvo tepliojimu  verysad.gif Kaip ir praejusi karta- po nakties. Nieko nesuprantu... Juk kai gresiantis persileidimas- tai juk gulimas rezimas, o man kaip tik nakti viskas pasidaro  blink.gif
Be to tai kazkaip susije su gulejimu ant pilvo. Stengiausi taip neguleti, tai ryte jau nebuvo jokiu teplioniu. Kodel cia taip? Labai bijau del zirniuko  verysad.gif Ir bijau echo rezultatu po 2.5 sav.....

Man irgi nakti, labiau i ryta, buvo kraujavimas. Gyd paaiskino, kad nakti mes nejudam del to greiciau susikaupia tas nereikalingas kraujas, o paskui iseina. bet nzn ar cia tiesa, kazkaip keistai skamba 4u.gif
Atsakyti
Nenoriu nieko gasdinti,bet mano istorija liudna.Man eme teplioti kazkur 9-a nestumo savaite,nulekiau pas gydytoja-tai jis pasake,kad nieko tokio,apziurejo ant kedes-atseit gimdos kaklely zaizdele ir ji kraujuoja.Pabare,kad pries nestuma nesusirupinau,pasakiau,kad buvau pas pora giniu,bet nei vienas nemate zaizdeles.Prasiau ,kad echoskopuotu,pasake,kad nera reikalo.Nuejau vel kai buvo 12sav.Tai vel ta pati uzgiedojo,kad echoskopuos tik 20sav.,laiko yra.Dar pasake,kad gimda atrodo kaip 8sav.,pareiske,kad matyt neatsimenu kada paskutines menesines buvo.O as juk 8sav.3d.echoskopija dariausi privaciai,viskas buvo tvarkoj,vaikelis gerai prisitvirtines,atitiko laika.Tik ta privati gydytoja kita diena turejo menesiui i uzsieni isvaziuot verysad.gif ,o kitos geros nezinojau.Tai po paskutinio vizito pas"valdiska"giniu,puoliau skambint savai ginei,laime ji jau buvo grizusi is uzsienio,nulekiau pas ja nuo ankstaus ryto,zinojau,kad leliuko jau nebera,ji paziurejo echoskopu ir patvirtino ta pati,jis nebesivyste kazkur nuo 8sav.5d. verysad.gif .Dare abrazija.Taip liudna,bet taip pikta ant to gydytojo,kuris parode toki abejinguma,norisi visam pasauliui pasakyti,kad daugiau niekas neikit pas ji!
Cia paskaiciau,kad kraujavimai,patepliojimai galimi ir normalaus nestumo atveju,bet man gine sake,kad tai buna labai retai.Sake jei jau ima tepliot-reikia nedelsiant kreiptis pas gydytoja,nes buna sansu sustabdyt gresianti persileidima.O jei nieko rimto neras-tai tik ramiau ant sirdies pasidarys.
Ir dar svarbu,kad jaustumet nestumo pozymius,nes jei jau ima teplioti,o jusu krutys supliuksta,tampa nebe jautrios,nustoja pykint-tai jau blogas zenklas.Man taip buvo,nustojau jaustis nescia plius veida pradejo berti.
Linkiu Jums visoms sekmes!Nesupykit jei ta mano istorija pasirodys per ziauri.As tik noriu,kad visos laiku nueitumet pas gydytojus ir Jums nenutiktu taip kaip man.As nuejau pas gydytoja,bet pas visiska bukaproti verysad.gif
Atsakyti