Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Gal ką nuraminsiu, arba išgąsdinsiu, nors tokio tikslo neturiu.
Kraujavau ilgai, paskutinį kartą sukraujavau 20-21 savaitę. Gydytoja vos neįvarė infarkto posakius, kad tuoj prasidės priešlaikinis ir tada šakės. Niekur nesibasčiau, nuo 6 savaitės - gulimas režimas, eidavau tik iki tuliko, vonios ir pas gydytojus, arba gulėjau ligoninėj. Jau išėjus į dekretą leisdavau sau nuvažiuot į miestą, susitikti su nestuke.gif , aišku prisidėjo simfizitas tai per daug irgi nejudėjau. Kad išnešiosiu iki galo, niekas netikėjo. Tempiau savaitė po savaitės, pradžioj iki 26, paskui iki 32, tada jau ramiau atsikvėpiau. 3 dienos iki termino nubėgo vandenys ir mano panelei dabar 5 mėnesiai rolleyes.gif Taip kad, kartais tiesiog reikia save pasaugot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 16 gegužės 2007 - 10:24
o as manau,aisku cia tik mano nomone 4u.gif kad jeigu labai nori turet savo dziaugsma, tu butinai ji isnesiosi ir pagymdysi thumbup.gif
man irgi sake kad mazai sansu isnesiot, bet va mums jau 30sav ir as manau kad viskas bus gerai, nes labiau uz viska pasauly noriu savo mazo stebuklelio 4u.gif ir stengiuos padaryti viska kad tik ji isniosiot, nors nestumas istikruju labai sunkus verysad.gif tai kad cia nuo musu irgi daug kas priklauso 4u.gif
kaip rasiau cia tik mano tokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
visos jau su didesniais nestumais cia raso,todel as gal kiek juokingai galiu pasirodyti, bet man vis vien neramu...
Gruodzio pabaigoj man buvo nesivystantis nestumas ir abrazija padaryta.Si men vel pradejom planuoti.Laukiamos mmm yra ryt bet jau vakar pasidariau nestumo testa ir jis teigiamas buvo.Bet vakar vakare pasirode kraujingu isskyru ir nusprendziau, kad mmm prasidejo, o testas niekam tikes.Bet pasirodo, kad tai tik patepliojimas buvo, o dabar ir vel viskas svaru.Nors anksciau pries mmm tokiu dalyku nera pasitaike.Man vis paskauda kairi sona, o kitu pozymiu nera.Nebesuprantu kas cia man yra.Ar cia gali buti nestumas? O gal kokiu rimtesniu sveikatos problemu zenklas?Gal kuri panasia situcija yra isgyvenusi?Pas gydytoja tarsi ankstoka eiti kol dar ne mmm laikas nepraejo...
Atsakyti
QUOTE(Aushrinelis @ 2007 05 18, 08:28)
Sveikutes,
visos jau su didesniais nestumais cia raso,todel as gal kiek juokingai galiu pasirodyti, bet man vis vien neramu...
Gruodzio pabaigoj man buvo nesivystantis nestumas ir abrazija padaryta.Si men vel pradejom planuoti.Laukiamos mmm yra ryt bet jau vakar pasidariau nestumo testa ir jis teigiamas buvo.Bet vakar vakare pasirode kraujingu isskyru ir nusprendziau, kad mmm prasidejo, o testas niekam tikes.Bet pasirodo, kad tai tik patepliojimas buvo, o dabar ir vel viskas svaru.Nors anksciau pries mmm tokiu dalyku nera pasitaike.Man vis paskauda kairi sona, o kitu pozymiu nera.Nebesuprantu kas cia man yra.Ar cia gali buti nestumas? O gal kokiu rimtesniu sveikatos problemu zenklas?Gal kuri panasia situcija yra isgyvenusi?Pas gydytoja tarsi ankstoka eiti kol dar ne mmm laikas nepraejo...

Sveika,
siaip tai kai testa yra teigiamas tai jau nestumas tikrai yra 4u.gif nebent jis istikruju blogas. man kaip pasirode 2 juosteles as iskart kita diena nubegau pas savo ginekologe ir nestumas tikrai pasitvirtino, ji man pati pasake jei jau teigiamas tai jau teigiamas ax.gif 4u.gif
tai kad manau reikia eit pas gine ir nieko nelaukt,
sekmes 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dėl kraujavimų tai ne visada manau reikia aklai klausyti ką sako gydytojai... Aš kraujavau beveik nuo nėštumo pradžios ( buvo gausūs kraujavimai)- nuo 7 savaitės, paskutinis kraujavimas buvo 17-18 savaitę nėštumo.Priežasties gydytojai kraujavimui nerado, tad pradėjo sakyti, kad yra apsigimimai baisūs, gamta pati nori atmesti, geriau darom išvalymą ir tada planuokit ir gimdykit sveiką vaiką blink.gif Esu emocionali, tai iškart stojau kaip liūtė ginti savo nėštumą ir ką gi- turiu sveika ir nuostabų vaikelį- tikrą angeliuką: gražutį, ramutį ir visiškai sveikutį wub.gif

Gemini gerai sakė- svarbiausia tausoti save ir tikėti thumbup.gif Beje aš save tausojau iki 18 savaitės, o po to ir daug keliavau ir aktyviai gyvenau, dirbau (net į dekretą išėjau keliom savaitėm vėliau).
Atsakyti
QUOTE(Aushrinelis @ 2007 05 18, 07:28)
Sveikutes,

turejau dideli pastovu kraujavima nuo 5 sav iki 9 sav ,gydytojai sake pradzioj kad turbut persileidimas,po to kas savaite dare scan ir sake kad lialius ok,va dabar turim jau 35 sav mirksiukas.gif
ankstyviauisia scan cia daro 7 sav,tai tu gal pabandyk nueit pas gydytoja,pakalbesit,apziures,patars kazka...
Atsakyti
QUOTE(Busima mama @ 2007 05 18, 09:43)
Sveika,
siaip tai kai testa yra teigiamas tai jau nestumas tikrai yra 4u.gif  nebent jis istikruju blogas. man kaip pasirode 2 juosteles as iskart kita diena nubegau pas savo ginekologe ir nestumas tikrai pasitvirtino, ji man pati pasake jei jau teigiamas tai jau teigiamas ax.gif  4u.gif
tai kad manau reikia eit pas gine ir nieko nelaukt,
sekmes 4u.gif  thumbup.gif

QUOTE(trylika @ 2007 05 19, 09:06)
turejau dideli pastovu kraujavima nuo 5 sav iki 9 sav ,gydytojai sake pradzioj kad turbut persileidimas,po to kas savaite dare scan ir sake kad lialius ok,va dabar turim jau 35 sav  mirksiukas.gif
ankstyviauisia scan cia daro 7 sav,tai tu gal pabandyk nueit pas gydytoja,pakalbesit,apziures,patars kazka...

Siandien del visa ko pakartojau testa ir jis tikrai teigiamas biggrin.gif O ir kiti pozymiai pasirode: jautri ir skaudi krutine.Taigi, del nestuke.gif abejoniu nera thumbup.gif Svarbu, kad toliau viskas gerai eitusi.Pas gine keliauju ketvirtadieni.Tikiuosi viskas bus ok.
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Aushrineli,sona gali skaudeti pradzioj,,nes ta kiauside,is kurios isejo kiausinelis gali buti jautresne,man irgi skaudejo pradzioj,bet desine:)
Atsakyti
Sveikutės,

Mums 24 savaitės, iki šiol kaip ir viskas buvo , bet šian pasirodė kažkokios keistos išskyros, kaip tartum paskutinę mm dieną, toks nežymus tepliojimas. Šiaip jaučiuosi gerai, nieko neskauda, pas ginė aš užsirašius po savaitės. Dėl tokio kraujavimo reikėtų sunerimti? Ar man jau reiktų paankstinti vizitą pas ją? Ar dar palaukti dieną kitą?
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2007 05 21, 09:57)
Sveikutės,

Mums 24 savaitės, iki šiol kaip ir viskas buvo    , bet šian pasirodė kažkokios keistos išskyros, kaip tartum paskutinę mm dieną, toks nežymus tepliojimas. Šiaip jaučiuosi gerai, nieko neskauda, pas ginė aš užsirašius po savaitės. Dėl tokio kraujavimo reikėtų sunerimti? Ar man jau reiktų paankstinti vizitą pas ją? Ar dar palaukti dieną kitą?

Manyciau turetum paankstinti apsilankyma, maza kas g.gif Man panasus tepliojimas buvo po smileysex.gif tai rado atsidalinusia placenta o tai jau nera gerai, nejuokauk, atsarga gedos nedaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

tiesiog imetu cia nuorodele, cia aiskiai ir tiksliai aprasyta, del ko nestukes gali kraujuoti. Tikiuos kuri nors rasit naudingos INFO smile.gif

http://www.mamoszurn...i...55&Itemid=0
Atsakyti
SWEIKUTES,NESTUKES!
MUMS JAU 12 SAV!!!MAN JAU 3 DIENAS PASIRODO RUDU ISSKYRU.BET KAI PASKAICIAU SI FORUMA,VIENA MERGINA RASE,KAD STEBETI AR KRUTINE TOKIA PAT JAUTRI IR PASITIKRINUS SUPRATAU KAD,JI NEBE TOKIA JAUTRI-AR TAI KAZKA GALETU REIKSTI???
Atsakyti