Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Jungiuosi ir as, klausdama patarimo:mums 7,5 savaites, nuo pirmadienio lengvai pradejo teplineti, bet kadangi isskyros ne ryskiai raudonos, tai per daug neemiau i galva. Saip ar taip treciadieni nuejau pas gydytoja, paskyre gerti dufastona po viena tabl. per diena. Iki siandienos lyg ir buvo pamazeje tepimo, bet siandien vel pagausejo. Save guodziu tik tuo, kad gal valosi senas kraujas, nes dabar lyg ir mmm laikas turetu buti. Man nerima didziausia kelia maudziancios strenos ir toks jausmas, lyg kazkas bamba is vidaus temptu. Ar man cia jau labai sunerimti? Gal jau skambinti pavojaus varpais ir i ligonine lekti? Ar tiesiog nusiraminti, ir ziureti, kas bus toliau? verysad.gif
Atsakyti
...neskaiciau visos temos, bet ir as noreciau pasiguosti... sesute 4para kaip ligononej guli, mat pradejo stipriai kraujuoti... taip dziaugemes, bet tyliai, nors vylemes kad viskas bus gerai...nors kazkaip neitiketinai skamba, kad pirmi trys menesiai pavojingi, o pasirodo tai buna tiesa...kol nesusiduri su tuo, tai net nenumanai kad taip buna... dabar vis tikimes, kad sesutei viskas bus gerai, ir lapkriti mes turesim kuo dziaugtis... ax.gif
Atsakyti
Bet koks kraujavimas nėštumo metu nėra gerai. Bet nebūtinai tai baigiasi blogai. Ir pačiai teko su tuo susidurti nėštumo pradžioj, aišku, paguldė į ligoninę, palaikė savaitę, neblogėjo, ir paleido, o tos priežiūros ar gydymo beveik ir nebuvo, tiesiog laukimas, kas bus... O kai vaikelis taip laukiamas... Ir atrodo, kad mūsų ir vaikelio noras gyvent buvo stipresnis ir mūsų spurdukui jau rytoj 20 savaitėlių. wub.gif
Sėkmės visoms ir nepergyvenkit, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, bet kuriuo atveju, anksčiau ar vėliau aplankys tie stebukliukai. mirksiukas.gif
Atsakyti
O man kraujavimas prasidejo 23savaite nieko nelaukdama nuvaziavau y ligonine, ir aisku is karto pagulde, paziureje ultragarsu nustate kad atsidalinusi beveik visa placenta, sokas nerealus, praverkiau visa pusdieni, dabar tik gulimas rezimas, jokio fizinio kruvio ir t.t. tikiuosi kad ji priaugs atgal verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2007 05 02, 19:41)
O man kraujavimas prasidejo 23savaite nieko nelaukdama nuvaziavau y ligonine, ir aisku is karto pagulde, paziureje ultragarsu nustate kad atsidalinusi beveik visa placenta, sokas nerealus, praverkiau visa pusdieni, dabar tik gulimas rezimas, jokio fizinio kruvio ir t.t. tikiuosi kad ji priaugs atgal verysad.gif

oi mergyt nusiramink.... tikiu kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 05 04, 02:22)
oi mergyt nusiramink.... tikiu kad viskas bus gerai mirksiukas.gif

As irgi tikiuosi, nors iki 30 sav kad isnesiociau vaikuti, o dar gali buti ka paciai ir gimdyt neleis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2007 05 04, 10:34)
As irgi tikiuosi, nors iki 30 sav kad isnesiociau vaikuti, o dar gali buti ka paciai ir gimdyt neleis unsure.gif

tik nebijok jei neleis gimdyt mirksiukas.gif juk svarbiausia kad maziukui viskas butu gerai
mano mamai dare 3cezarius ax.gif
sverbiausia buk rami nes maziukas jaucia tavo neryma...
Atsakyti
Pas mane irgi buvo kraujavimas kai buvo 9 savaites, ryte atsikeliau ir iskart pajauciau kad kazkas negerai, net iki tualeto nespejau dabegt kaip is manes, kaip is kibiro pasipile kraujas. buvo didelis sokas, iskart iskvieciau greitaja,kol vaziavau i logonine sake kad tai buvo persileidimas, bet aciu devui vaikas liko. pagulde i ligonine, ten lasino magni, leido antibijotikus, nes po savaites vel tas kraujavimas pasikartojo. pragulejau 2 savaites ligoninej.
dabar mums jau 29sav., ir man vis is galvos neiseina ta diena, labai bijau ar del to nebus taip kad gymdysiu anksciau? zinau kad daug kas gymdo 7mes., bet man labai baisu pasidaro kaip apie tai pagalvoju doh.gif
ir pilvas skauda paskutiniu laiku vis dazniau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2007 05 04, 11:31)
tik nebijok jei neleis gimdyt  mirksiukas.gif  juk svarbiausia kad maziukui viskas butu gerai
mano mamai dare 3cezarius  ax.gif
sverbiausia buk rami nes maziukas jaucia tavo neryma...

Ai cezario tai nebijau, tik kad vaikiukas pakankamai issivystes butu, jei kartais anksciau gimdyt pradeciau ax.gif Bet tikiuosi kad mums viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Busima mama @ 2007 05 14, 18:54)
.
dabar mums jau 29sav., ir man vis is galvos neiseina ta diena, labai bijau ar del to nebus taip kad gymdysiu anksciau? zinau kad daug kas gymdo 7mes., bet man labai baisu pasidaro kaip apie tai pagalvoju doh.gif
ir pilvas skauda paskutiniu laiku vis dazniau verysad.gif

Tai nelauk, ir pasikonsultuok su savo gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 05 15, 12:12)
Tai nelauk, ir pasikonsultuok su savo gydytoja

jau apie tai kalbejau su savo gydytoja, ji man nieko gero nepasake. Sako bus matyt, tai kad lieka tik laukt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2007 05 14, 20:01)
Ai cezario tai nebijau, tik kad vaikiukas pakankamai issivystes butu, jei kartais anksciau gimdyt pradeciau ax.gif Bet tikiuosi kad mums viskas bus gerai smile.gif

mergyt nepergyvenk viskas bus gerai mirksiukas.gif tikiu kad isnesiosi o gal net pernesiosi kaip as pernesiojau 10d gime didelis sveikas vaikas nors sake kad galiu men anksciau pagimdyt...
Atsakyti