Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(vilmuska @ 2007 03 08, 10:37)
taigi mergaites, buvau pas gydytoja, del to tepliojimo, tai padare echo...ir ka jus manot....pas mane ne vienas o net du vaikiukai isitaise tupi pilvelyje... nestuke.gif kai pasake ir parode per telika, tai zado netekau....Labai keista, nes ir is mano ir vyro gimines puses nera dvinuku..... g.gif
Bet grieztas gulimas rezimas, duphastona gert....
Man sokas, o kai vyrui pasakiau sia dziugia naujiena, tai tik juoktis pradejo.....nes jis daznai sakydavo, o jei dvynukai, jei dvynukai,,,,,
Va sakau ir prikalbejai du lelius....
Tai dabar vartausi lovoje....Visokios mintys lenda i galva, kaip su dviem reiks susitvarkyt...
Ar kuriai is jusu irgi tokia situacija yra?

Nu kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu. Cia gi nuostabu. Pagalvok kaip tu pergyvenai del visokiu negerybiu, o pasirodo tu lauki 2 vaikuciu. Labai, labai dziaugiuosi uz tave. 4u.gif O tau si echoskopija buvo pirma? Ar nemate puslytes pries tai.

P.S As jau galvoju, gerai butu kad ir pas mane butu du (kad tik nieko blogo), bet manau kad ne, nes jau mate viena puslyte..... Laikas eina lietai, sios savaites tikras kosmaras. Vis dar biski tepa, nors jau labai mazai, vis tiek neramu. Laukio kovo 14, nes tada vel eisiu echoskopijai ir tikiuosi pamatyti savo puslytei mazyte liepsnele, angeliuko sirdele.
Atsakyti
Aciu uz palaikyma ax.gif o mums tai ir nuortaukyte istrauke leliuku, prisiminimui:) O pas gydytoja eisiu antradieni, biuleteni israsys, sake gal net 2 sav. teks lovoj pragulet...
O tau dare vidini echo ar isorini....?Kazkaip neramu nes dare vdini man, tai kai pamate kad du leliai ten, tai kazkaip ir as pasimeciau, doh.gif ir gydytoja, tai net nieko nepasake ar sirdeles plaka abieju, ar viskas gerai....Antradieni reiks dar klausti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuska @ 2007 03 08, 13:01)
Aciu uz palaikyma   ax.gif o mums tai ir nuortaukyte istrauke leliuku, prisiminimui:) O pas gydytoja eisiu antradieni, biuleteni israsys, sake gal net 2 sav. teks lovoj pragulet...
O tau dare vidini echo ar isorini....?Kazkaip neramu  nes dare vdini man, tai kai pamate kad du leliai ten, tai kazkaip ir as pasimeciau, doh.gif  ir gydytoja, tai net nieko nepasake ar sirdeles plaka abieju, ar viskas gerai....Antradieni reiks dar klausti...  g.gif

Man 5,5 sav. kai pradejo teplioti dare vidini echo ir pamate puslyte 7,7mm, o jau 6 sav. dare isorini echo, sake viskas tvarkoj, nestumas gimdoje ir neaisku kodel tepa, bet sirdutes dar nemate sake dar palukti..... tai nezinau. Eisiu dabar vel kovo 14.d Labai noriu pamatyti mano angeliuko sirdute....

O tavo nuotraukytej, dvi puslytes ar viena. Ir ten kur juodas taskiukas turi buti dar baltas viduje, tai ir yra sirdute.
Papildyta:
Gali pasiziureti kitu mergaiciu echo. nuotraukytes www.fotki.com

slaptazodi as tau atsiusiu i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina777: 08 kovo 2007 - 14:11
QUOTE(vilmuska @ 2007 03 08, 13:37)
taigi mergaites, buvau pas gydytoja, del to tepliojimo, tai padare echo...ir ka jus manot....pas mane ne vienas o net du vaikiukai isitaise tupi pilvelyje... nestuke.gif kai pasake ir parode per telika, tai zado netekau....Labai keista, nes ir is mano ir vyro gimines puses nera dvinuku..... g.gif
Bet grieztas gulimas rezimas, duphastona gert....
Man sokas, o kai vyrui pasakiau sia dziugia naujiena, tai tik juoktis pradejo.....nes jis daznai sakydavo, o jei dvynukai, jei dvynukai,,,,,
Va sakau ir prikalbejai du lelius....
Tai dabar vartausi lovoje....Visokios mintys lenda i galva, kaip su dviem reiks susitvarkyt...
Ar kuriai is jusu irgi tokia situacija yra?

Didziausi sveikinimai!! Tai dabar jau gulek, ir saugok savo du stebuklus 4u.gif
Atsakyti
Pries savaite suzinojau kas esu nescia. biggrin.gif Mums jau 5,5 sav. bigsmile.gif Mes su vyru labai laimingi nes laukem sios akimirkos 20 menesiu. lotuliukas.gif

Vakar man prasidejo tepliojimas tai as labai nerimauju paskambinau daktarei ji pasake kad palaukti savaite iki pirmo apziurejimo. Dabar reikes laukti iki 27 kovo.

Daktares patarymas siai savaitei
1) Daug miego
2) Nesinervint
3) Susilaikyti nuo lytiniu santykiu
Ir aisku jeigu prasides skausmai tai is kart pranesti jai

Gal kam nors buvo panasiai. Buciau dekinga gauti patarymu.

JUL

Atsakyti
Pries savaite suzinojau kas esu nescia. Mums jau 5,5 sav. Mes su vyru labai laimingi nes laukem sios akimirkos 20 menesiu.

Vakar man prasidejo tepliojimas tai as labai nerimauju paskambinau daktarei ji pasake kad palaukti savaite iki pirmo apziurejimo. Dabar reikes laukti iki 27 kovo.

1) Daug miego
2) Nesinervint

JUL
Atsakyti
QUOTE(jul @ 2007 03 20, 13:56)
Pries savaite suzinojau kas esu nescia. biggrin.gif  Mums jau 5,5 sav. bigsmile.gif  Mes su vyru labai laimingi nes laukem sios akimirkos 20 menesiu. lotuliukas.gif

1) Daug miego
2) Nesinervint

JUL

man buvo balintos kavos isskyros kai tustindavausi irgi kazkur apie 5-6 savaite, tai nulekiau pas gine ir ka tu galvoji - gulimas rezimas, iskart pasake, kad cia skaitosi kraujingos isskyros, nors siaip kraujo tikro jose nesimate unsure.gif prie viso to echoskopavo ir rado gimdoje hematoma, nekalbant kad dar ir dvi lelkas rado biggrin.gif biggrin.gif
bet zodziu israse vaistu, kad hematoma issivaiksciotu, dar duphastona liepe gerti, vitaminu iskart israse ir gulimas rezimas beveik 3 savaites. Po to mane seke kas savaite, tai per kokias 5 dienas tepliojimai baigesi, bet gulinejau dar pora savaiteliu kazkur, nes ir pilvukas kietedavo, tiksliau kaip ta pirma karta apziurejo, pasake, kad gimda labai kieta, o tokia busena reiskia gresianti persileidima. Zodziu, nejuokauk geriau 4u.gif ir nelauk jokio vizito, o vaziuok iskart ten, kur tave priims ta pacia diena. Nes man irgi vizitas buvo tik po naujuju, tai aciu dievui, kad nieko nelaukiau, nes buciau dar pasventusi gerai tris dienas miskuose, tai kazin kaip ten butu pasibaige su mano leliais unsure.gif
Atsakyti
SVEIKA NIEKO ELAUK TIK TIESIU TAIKINIU I LIGONINE.
Atsakyti
ojazau, kas čia per gydytoja, kad taip sako????? g.gif

Nieko tu nelauk, tik važiuok greičiau i ligoninę. Man irgi taip buvo 6 sav. tai patikėk- VGN ir echoskopu pažiūrėjo ir per makštį echoskopavo.. Ir kažkokiu vaistų leido, dar ir geriamus naudojau. Gydytoja paaiškino- mes kiek galim, tiek bandysim išsaugoti. Bet jei pati gamta atmes vaisių- mes bejėgiai.. schmoll.gif Bet iš karto buvau paguldyta į ligoninę ir prižiūrima medikų. taigi- tikrai nieko nelauk...
Atsakyti
Siaip tepliojimas nera gerai, bet buna moteriskiu kurioms net kelis menelius pastojus buna normalios menesines. Man paciai buvo tepliojimas, bet viena diena ir tepliojo rudai. Tai niekur nesikreipiau. Reikia sunerinti is karto, jeigu teplioji raudonai. O daznai telpiojimas buna kazko tai priezasis. Gali buti, kad gimdoje yra kraujo kresulys - hematoma ir ji taip valosi, bet daktaras turi paskirti vaistus ir gulima rezima, bet ja pamatyti jis gali tik per echoskopija. Siaip iki vizito pas daktare tau siulau daugiau pagulineti, nekelti praktiskai nieko, nesinervuoti. Na ta pati, ka tau ir daktare siule. Hematoma gali issivalyti,o gali buti ir persileidimas. Bet daugiau tau pasakys tavo daktare. O jeigu matysi, kad situacija blogeja, vaziuok tiesiai i ligonine, nes kartais gali buti kad kelios akimirkos viska isgelbeja. Stebek save ir laikykis. Nesinervuok, daznai taip moteriskems buna. Ypac toms, kuriu gimda zemai, tai jos praktiskai visa nestuma turi pragulineti. O pradzioje nestumo buna tepliojimas, kuris joms prigadina nervu, nes kai nezinai kas su tavimi vyksta prisigalvoji visokiu nesamoniu. Tad laikykis ir neleisk vaizuotei isiaudrinti. Jeigu ka, vaziuok tiesiai i ligonine.
Atsakyti
[quote=jul,2007 03 20, 11:13]
Pries savaite suzinojau kas esu nescia. Mums jau 5,5 sav. Mes su vyru labai laimingi nes laukem sios akimirkos 20 menesiu.

1) Daug miego
2) Nesinervint

JUL
[/quot
idomu kiek tau teplioja g.gif man 5,5 savaiciu nukrito 3 dideli lasai sviezio kraujo,as is karto prisistaciau i ginekologini ir pagulde. dave tik vitamina c gerti (kad stabdytu kraujavima) ir gulimas rezimas.ligoninej pragulejau 2 savaites,o dabar visa menesi su biuleteniu.bet tikiuosi issaugojom savo beibiuka.jei tik pastebesi sviezio skaistaus kraujo,geriau nelauk,lek pas gydytoja,bent jau busi rami :rolleyes:geriau tokiais dalykai nejuokaut schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algute: 22 kovo 2007 - 15:50
Sveikutes merginos. Pas mane taip apt tokios pacios bedos. Tepliojimas su siuleliais ir tai jau trunka 10dienu. verysad.gif Gydytoja liepe gert duphastona 2 kartus i diena ir guleti. Bet kaip mane isvargina tas laukimas, kada man baigs teplioti verysad.gif
Atsakyti