QUOTE(vilmuska @ 2007 03 08, 10:37)
taigi mergaites, buvau pas gydytoja, del to tepliojimo, tai padare echo...ir ka jus manot....pas mane ne vienas o net du vaikiukai isitaise tupi pilvelyje... kai pasake ir parode per telika, tai zado netekau....Labai keista, nes ir is mano ir vyro gimines puses nera dvinuku.....
Bet grieztas gulimas rezimas, duphastona gert....
Man sokas, o kai vyrui pasakiau sia dziugia naujiena, tai tik juoktis pradejo.....nes jis daznai sakydavo, o jei dvynukai, jei dvynukai,,,,,
Va sakau ir prikalbejai du lelius....
Tai dabar vartausi lovoje....Visokios mintys lenda i galva, kaip su dviem reiks susitvarkyt...
Ar kuriai is jusu irgi tokia situacija yra?
Bet grieztas gulimas rezimas, duphastona gert....
Man sokas, o kai vyrui pasakiau sia dziugia naujiena, tai tik juoktis pradejo.....nes jis daznai sakydavo, o jei dvynukai, jei dvynukai,,,,,
Va sakau ir prikalbejai du lelius....
Tai dabar vartausi lovoje....Visokios mintys lenda i galva, kaip su dviem reiks susitvarkyt...
Ar kuriai is jusu irgi tokia situacija yra?
Nu kaip faina Sveikinu. Cia gi nuostabu. Pagalvok kaip tu pergyvenai del visokiu negerybiu, o pasirodo tu lauki 2 vaikuciu. Labai, labai dziaugiuosi uz tave. O tau si echoskopija buvo pirma? Ar nemate puslytes pries tai.
P.S As jau galvoju, gerai butu kad ir pas mane butu du (kad tik nieko blogo), bet manau kad ne, nes jau mate viena puslyte..... Laikas eina lietai, sios savaites tikras kosmaras. Vis dar biski tepa, nors jau labai mazai, vis tiek neramu. Laukio kovo 14, nes tada vel eisiu echoskopijai ir tikiuosi pamatyti savo puslytei mazyte liepsnele, angeliuko sirdele.