Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Man 7 savaite irgi rusvos isskyros pasirode verysad.gif , tai iskart skambinau gydytojai, nes jinai mane perspejo: rudos isskyros ir kraujas- gresiancio pozymiai! Liepe pagert Duphaston, jei 3 dienu begyje viskas susitvarko, vadinasi pavojus praejo. g.gif manau tos rusvos isskyros ypac pirmojo nestumo pradzioj daznas reiskinis, nes dar tiksliai nezinom kaip elgtis, ka galima ir ko ne...arba isvis dar nenutuokiam apie nestuma ir nesisaugom...
Atsakyti
Na cia jusu paskaicius susidaro ispudis kad cia tas tepliojimas vos ne kas antrai, o as galvojau kad cia man vienintelei taip. Tepliojimas man prasidejo mazdaug 4 sav nestumo ir jei ne supermama forumas turbut ir nebuciau nuejus pas gydytoja, be to dar tada nezinojau kad laukiuos galvojau kad cia man menesines tuoj prasides. bet atlikus nestumo testa kita diena is karto nubegau pas gydytoja. Taip ji mane apziurejo ir pasake kad mano puslyte priplota ir yra netaisyklingos formos ir kad reikia gultis i ligonine, man cia buvo didziulis sokas gryzau apsizliumbus namo. Bet tai ka pagulde mane i ta ligonine savaitei liepe tik gulet ir gerti Dufastona, nes kito gydymo nera mano atveju. Viskas is tiesu greitas susitvarke dabar jau mums 9 sav nesenai ziurejo per echo tai sake puslyte idealios formos ir vaikas yra tokio dydzio kokio ir turi buti tokiam laikotarpy. Taip kad viskas susitvarkys svarbu tik laiku imtis priemoniu issaugoti 2.gif
Atsakyti
mano nestumas buvo planuotas, menesines velavo keleta dienu, tai nusprendziau pasidaryt testa, ir parode teigiama thumbup.gif apsidziaugem su vyru, bet ta pacia diena pradejo teplioti rausvai, po nedaug.tai ant rytojaus is kart pas gydytoja, tai sake kad nestumas dar per mazas 5sav.nieko su echoskopu nematys dar. tai liepe pagert 10 dienu duphastona, magni....tai va po poros dienulyg jau ir nieko...Bet labai keistai jauciuosi, uzeina salcio ir karscio bangos....mano sis nestumas antras, tai kiek atsimenu su pirmuoju taip nesidare....Ar kuriai is jusu taip darosi?net nezinau, ar cia vel begti pas gydytoja... g.gif
Atsakyti
Temperaturos svyravimu ir man pasitaiko... Gydytoja sake nieko tokio
Atsakyti
QUOTE(Irina777 @ 2007 02 28, 15:24)
O kaip tas tepliojimas atrode (kaip kraujas, ar kaip rudos isskyros). Tiesiog kad galima butu palyginti. Ir kiek laiko tepliojo?

Nes as siandien ryte pastebejau biski tokiu svesiai rudu isskyru su siuliukais, ir po to lik tais pasibaige. As jau kaip paranoike begiojiu i tulika i ziuriu, ziuriu. Siaip ant apatiniu nieko neisbega, o vidui yra dar biski. Kaip jus manote kas tai galetu buti?

Man isejus is duso tiesiog nukrito ant grindu 3-4 tamsiai rudi lasai. Ir viskas, visa diena daugiau nebuvo, bet as taip persigandau, kad ir karstis ismuse, ir silpna psidare, vakare nubegau pas gydytoja, vos spejau pasakti, iskart apsiverkiau, tai skubiai nusiunte pasidaryt echo. laimei, tie rudi lasiukai buvo negyvas kraujas.
Idomiausia tai, kad man sake, jei jau bus lemta persileisti, tai persileis, jau geriau taip, negu apsigimimai butu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuska @ 2007 02 28, 17:35)
mano nestumas buvo planuotas, menesines velavo keleta dienu, tai nusprendziau pasidaryt testa, ir parode teigiama  thumbup.gif apsidziaugem su vyru, bet ta pacia diena pradejo teplioti rausvai, po nedaug.tai ant rytojaus is kart pas gydytoja, tai sake kad nestumas dar per mazas 5sav.nieko su echoskopu nematys dar. tai liepe pagert 10 dienu duphastona, magni....tai va po poros dienulyg jau ir nieko...Bet labai keistai jauciuosi, uzeina salcio ir karscio bangos....mano sis nestumas antras, tai kiek atsimenu su pirmuoju taip nesidare....Ar kuriai is jusu taip darosi?net nezinau, ar cia vel begti pas gydytoja... g.gif

Keista ka tavo gydytoja pasake kas 5 sav per echo nieko nematys, man jau pamate 4 sav
Atsakyti
QUOTE(MAMA#1 @ 2007 02 28, 13:32)
Man 7 savaite irgi rusvos isskyros pasirode  verysad.gif  , tai iskart skambinau gydytojai, nes jinai mane perspejo: rudos isskyros ir kraujas- gresiancio pozymiai! Liepe pagert Duphaston, jei 3 dienu begyje viskas susitvarko, vadinasi pavojus praejo.  g.gif  manau tos rusvos isskyros ypac pirmojo nestumo pradzioj daznas reiskinis, nes dar tiksliai nezinom kaip elgtis, ka galima ir ko ne...arba isvis dar nenutuokiam apie nestuma ir nesisaugom...

Man irgi ta pati istorija, 6 savaites, ir pasirode rudos isskyros su siuliukais, o po to jau kaip ir kraujo laseliai ir vis daugeja.... Taip issigandau, nuvaziavau pas savo gyd. israse Diuphastona po 1 tab. 2 kart dienos. ir sake gulimas rezimas. Kad tik viskas buti gerai....

Gal galite merginos parasyti, ar dar kam taip buvo, kad kraujo lasiukai bego. Ryte nuejau i tualeta isbego keleta lasiuku. Dienos metu vel, ir dabar vakare vel tas pats. Bet ant apatiniu nieko nera, tik kai i tualeta einu. Taip baisu. Ir kokie kam pojuciai buvo kai kraujavo, nes man tai nieko ne skauda (gal biski maudzia, o gal ciia tik taip atrodo)
Atsakyti
O man duphastonas turbut nieko nepades, nes jau isgeriau 8 tabletes ir vistiek tepa rudai...o va siandien ir rausvos pasirode....labai issigandau...labai bijau kad nebutu blogiausias variantas.....
Meragites, ar dar kuriai taip ilgai tepa?(nam teplioja jau apie 9 dienas)...
Atsakyti
QUOTE(vilmuska @ 2007 03 03, 17:35)
O man duphastonas turbut nieko nepades, nes jau isgeriau 8 tabletes ir vistiek tepa rudai...o va siandien ir rausvos pasirode....labai issigandau...labai bijau kad nebutu blogiausias variantas.....
Meragites, ar dar kuriai taip ilgai tepa?(nam teplioja jau apie 9 dienas)...

Kai kurios cia rase, kad ir ilgiau tepliojo, bet viskas gerai baigesi. O kokios tavo isskyros, daug ar mazai, ar su skausmais? Ar jau buvai pas gydytoja, jai taip ka ji tau sake? Kokia tau savaite?

Man tai atrodo, kad po vaginalines echoskopijos man net biski padaugejo tepliojimas, tai net nezinau ar eiti dar echoskop. ?
Atsakyti
man 5 savaite prasides, bet tepa rudai negausiai...Antradieni varysiu pas gydytoja, nes ant tiek jau neramu, kad nezinau ka ir begalvot... g.gif prisiskaitau visokiu atveju cia tai tik baime ima....pradedu galvot apie pati blogiausia...
Papildyta:
skausmo tai jokio nejauciu, tik pykinti jau pradeda....O gydytoja paskirdama duphastona sake kad turetu padeti, o jei ne tai reiskia taip jau buvo lemta....
Atsakyti
QUOTE(vilmuska @ 2007 03 03, 21:04)
man 5 savaite prasides, bet tepa  rudai negausiai...Antradieni varysiu pas gydytoja, nes ant tiek jau neramu, kad nezinau ka ir begalvot... g.gif prisiskaitau visokiu atveju cia tai tik baime ima....pradedu galvot apie pati blogiausia...
Papildyta:
skausmo tai jokio nejauciu, tik pykinti jau pradeda....O gydytoja paskirdama duphastona sake kad turetu padeti, o jei ne tai reiskia taip jau buvo lemta....

Man labai panasi situacija. Geriu Diuphasona jau 4d. ir vis tiek tepa rudai. Nors gal kiek maziau. Nes buvo ir kraujingu isskyru, o dabar tik tamsiai rudos su siuliukais. Irgi labai, labai paregyvenu. Bet reikia galvoti, kad viskas bus gerai.... As save raminu, kad gal cia vis delto senas kraujas iseina, kaip kai kurios merginos rase, ir tu taip pat galvok!!!!!

Ne pradink vilmushka, rasyk kaip tau sekasi. Mes dabar galesime palaikyti viena kita. O kiek tu tableciu Diuphastono geri dienoj?

P.S Be to jai tave pykina, reiskia nestumo hormonai tevo organizme gaminasi. Mane tai isvis ne pykina. Tai net nezinau ar tai gerai ar blogai????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina777: 04 kovo 2007 - 10:39
Man nestumas dar tik 6 savaite eina, bet pastoviai maudzia kiausides lyg pries mm ir buna vandenio spalvos isskyru. Ar dar kam yra taip g.gif
Atsakyti