Chenelle, nemačiau, kad klausei bet džiugu, kad viską išsiaiškinai
Beje, man tepliojo ne 3 dienas, tikrai daugiau
laba,
zinot, paskaiciau jusu laiskucius ir tu mamu patirtis su tepliojimais, kuri irodo, kad visgi tai isgyvenama siek tiek pakele nuotaika man jau ketvirtas nestumas, o burbulas tik vienas po kambarius laksto net ir juokas neima... pries trejeta menesiu buvo nesivystantis nestumas - operacija... tuomet pradejo tepliot, apacioje toks jausmas, lyg kas gimda suspaudes laikytu delne... pastojau vel, ir sesta savaite vel pasirode tepliojimas, is lovos nesikeliau visa savaite... Vasario 16d. proga savo sunu sumastem i karo muzieju nuvest - si kelione baigesi vel terliojimu ir net rudu isskyru tekejimu... vel lova mano draugas, tik dabar jau yra 3mm atsidalinimas... Echoskopija daro kas savaite, kartais jau net nebezinau is kur semtis jegu ir priimti viska pozityviai... Konsultavausi su 4 skirtingais ginekologais - visu ju pozicija - iki 12sav negelbeja vaisiaus gyvybes, o ziuri tik mama...
Tuoj pasidarysiu isprotejusi anoniste - nuolat ciupineju savo krutis, matuojusi temperatura makstyje, bandau stoveti vienoje vietoje ir laukiu kol papykins... o jei nenusiciaudau per diena tai imu panikuoti, mat visus nestumus ciaudziau kas dien iki kol jie baigesi...
Stiprybes visoms!
zinot, paskaiciau jusu laiskucius ir tu mamu patirtis su tepliojimais, kuri irodo, kad visgi tai isgyvenama siek tiek pakele nuotaika man jau ketvirtas nestumas, o burbulas tik vienas po kambarius laksto net ir juokas neima... pries trejeta menesiu buvo nesivystantis nestumas - operacija... tuomet pradejo tepliot, apacioje toks jausmas, lyg kas gimda suspaudes laikytu delne... pastojau vel, ir sesta savaite vel pasirode tepliojimas, is lovos nesikeliau visa savaite... Vasario 16d. proga savo sunu sumastem i karo muzieju nuvest - si kelione baigesi vel terliojimu ir net rudu isskyru tekejimu... vel lova mano draugas, tik dabar jau yra 3mm atsidalinimas... Echoskopija daro kas savaite, kartais jau net nebezinau is kur semtis jegu ir priimti viska pozityviai... Konsultavausi su 4 skirtingais ginekologais - visu ju pozicija - iki 12sav negelbeja vaisiaus gyvybes, o ziuri tik mama...
Tuoj pasidarysiu isprotejusi anoniste - nuolat ciupineju savo krutis, matuojusi temperatura makstyje, bandau stoveti vienoje vietoje ir laukiu kol papykins... o jei nenusiciaudau per diena tai imu panikuoti, mat visus nestumus ciaudziau kas dien iki kol jie baigesi...
Stiprybes visoms!
QUOTE(violence @ 2007 02 21, 16:03)
laba,
Stiprybes visoms!
Stiprybes visoms!
Laikykis gulėk ir saugokis, o tas gydytojų pareiškimas, kad negelbėja
aš pradžioj gėriau duphaston'ą, kad palaikytų nėštumą, tu pasidomėk, ar nei vienas gyd. nepasiūlė jo ?
Man tepliojimas irgi baigesi nesivystanciu Dabar bandom vel,tikiuosi greitai pavyks pagaut ir bus viskas OK.
Gyd.paskyre duphastona nuo 15ciklo dienos 10 dienu,kad lelius tvirciau isitvirtintu.Kazi ar jis pades?
Gyd.paskyre duphastona nuo 15ciklo dienos 10 dienu,kad lelius tvirciau isitvirtintu.Kazi ar jis pades?
man 7 savaitele patepliojo, ir atguliau i ligonine su gresianciu... as tokios nuomones, kad bet kuriuo atveju, ar jej kyla bent menkiausias klausimas, reikia skambinti ginekologei ir pasitarti. Per galva niekas neduos. Kaip dauguma gydytoju aiskina, bet koks kraujingu isskyru pasirodymas iki 12 savaiteliu traktuojamas kaip gresiantis persileidimas. Geriau nejuokaut. sekmes visoms
QUOTE(JolitaJ @ 2007 02 21, 15:25)
Laikykis gulėk ir saugokis, o tas gydytojų pareiškimas, kad negelbėja
o ka jie realiai gali padaryti? geriausiu atveju Duphastonas ir gulimas rezimas. ir tuomet tik melstis belieka. medicina tokiam ankstyvam nestume dar nera suradusi budu jo isaugoti.
paciai 6 savaite nuejus suzinot dziugios zinios, teko grizt apsizliumbusiai, nes atsakymas buvo toks:arba arba. t.y.6 sav. sirdele turi but, bet jos nera. o dar kita diena pradejau kraujuot rudai, tai isvis stogas vaziavo. Ligoninej paskyre Duphastona ir paleido namo. akusere netgi priimt nenorejo, tipo ner prasmes. dvi savaites laukimo, is kuriu savaite lovoj galvojant tik apie tai. aciu Dievui, kol kas viskas tvarkoj. taciau paranoja vistiek lieka.
Man buvo nėštumo pradžia (Tinka, pirmojo nėštumo, nesilaukiu dabar ) ir pradėjo tepliot (tuo metu dar nežinojau nė kiek savaičių), tai iš kažkur laiminga nusprendžiau, kad čia apvaisintas kiaušinėlis įsitvirtina mano gimdoje Dar gerai, kad kitą dieną nuėjau pas daktarę, kuri echoskopu pamatė, kad nėštumo jau 6 savaitės, o gimda taip stipriai užspazmuota, kad beveik stumia vaikelį lauk
Viskas baigėsi laimingai, turiu didelę dukrytę
Viskas baigėsi laimingai, turiu didelę dukrytę
sveikos merginos, man tepliojo beveik dvi savaites, geriu dufastona ir magni, dabar jau trys dienos regis nebe. per echoskopija sake, kad mano leliukas isitvirtines gan zemai, o ir gimdos virsus idubes, tai gali but kad del to teplioja... dabar einam jau 13ta savaitele, tai bijau, ne nezinau kaip buna kai mazylis per zemai isitvirtina.. nelabai paaiskino daktare kaip bus
QUOTE(temptress @ 2007 02 26, 13:46)
sveikos merginos, man tepliojo beveik dvi savaites, geriu dufastona ir magni, dabar jau trys dienos regis nebe. per echoskopija sake, kad mano leliukas isitvirtines gan zemai, o ir gimdos virsus idubes, tai gali but kad del to teplioja... dabar einam jau 13ta savaitele, tai bijau, ne nezinau kaip buna kai mazylis per zemai isitvirtina.. nelabai paaiskino daktare kaip bus
Sita esu girdejusi, del zemos gimdos, kad teplioja ir netgi pakraujuoja, situacija vos ne tokia, kad gimda trinasi i kakleli.
Gulet, ilsetis daugiau ir auginti savo mazyli.
Sekmes! Viskas bus gerai
Papildyta:
O va man 6 sav. tepliojo, labai buvai persigandus, iskart pas gydytoja nubegau, dare echoskopija, tai pasirodo, gimda negyva krauja atidave, issivale. Liepe ilsetis, daugiau gulineti ir susitvarkys viskas. Taip ir buvo
QUOTE(dixita @ 2007 02 27, 18:10)
Sita esu girdejusi, del zemos gimdos, kad teplioja ir netgi pakraujuoja, situacija vos ne tokia, kad gimda trinasi i kakleli.
Sekmes! Viskas bus gerai
Papildyta:
O va man 6 sav. tepliojo, labai buvai persigandus, iskart pas gydytoja nubegau, dare echoskopija, tai pasirodo, gimda negyva krauja atidave, issivale. Liepe ilsetis, daugiau gulineti ir susitvarkys viskas. Taip ir buvo
Sekmes! Viskas bus gerai
Papildyta:
O kaip tas tepliojimas atrode (kaip kraujas, ar kaip rudos isskyros). Tiesiog kad galima butu palyginti. Ir kiek laiko tepliojo?
Nes as siandien ryte pastebejau biski tokiu svesiai rudu isskyru su siuliukais, ir po to lik tais pasibaige. As jau kaip paranoike begiojiu i tulika i ziuriu, ziuriu. Siaip ant apatiniu nieko neisbega, o vidui yra dar biski. Kaip jus manote kas tai galetu buti?
QUOTE(Irina777 @ 2007 02 28, 14:24)
O kaip tas tepliojimas atrode (kaip kraujas, ar kaip rudos isskyros). Tiesiog kad galima butu palyginti. Ir kiek laiko tepliojo?
Nes as siandien ryte pastebejau biski tokiu svesiai rudu isskyru su siuliukais, ir po to lik tais pasibaige. As jau kaip paranoike begiojiu i tulika i ziuriu, ziuriu. Siaip ant apatiniu nieko neisbega, o vidui yra dar biski. Kaip jus manote kas tai galetu buti?
Del viso pikto nueik pas savo ginekologe. Ji apziures, gal pasius i ligonine stebejimui, jei viskas bus gerai, tai auginsi ramiai savo maziuka ir busi laiminga
Sekmes Tau! Rupinkis savimi ir leliuku!