Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Oi kaip mums visoms viskas skirtingai atsitinka!Nepaaiskinamas dalykas,turbut viskas priklauso nuo musu organizmu.Man 6 sav.pradejo teplioti,nuvaziavau i ligonine,pasake,kad viskas gerai,lyg apstojo,o po 2 sav.pasirode kraujas.As vel i ligonine,o ten pasake,kad jau ivyko persileidimas...:(Lygiai tas pats buvo draugei,is pradziu tepe,po to kraujas,o dabar ji turi sveika sunu!Vat taip ir nesuprasi...
Atsakyti
o man cia anglijoj paake kad mano kraujavimai ir tepliojimai- ne i nauda... kaip gydyt.issireiske- vaikstau su gresianciu persileidimu...vat.
lengvo jums nestuke.gif !!!
Atsakyti
O gali ir nustoti tas kraujavimas-buk optimiste!Tikrai zinau nemazai atveju kam viskas baigesi gerai:))
Atsakyti
as kol nenuejau pas gydytoja, tol viskas buvo gerai...jokiu tepliojimu nieko..liuks. dabar 4 ar 5 savaites. nuejau pasitikrinti, jin ten "pakrapste"..pasirode truputelis kraujo.(jos apziuros metu). nu ir. parase siuntima i ligonine. sake vaziuoti tokiu atveju jei pagauses kraujuko. gauset negauseja, bet jau atsibodo kiekviena diena rudos (sokoladines) isskyros. (man siaip yra endometrioze, ar kaip ten)....tai net nezinau ar vaziuot i ligonine ar ne.. cia normalu ar ne.
Atsakyti
Bet koks kraujavimas nera normalu, nebent gydytojai po tyrimu pasako, kad taip gali buti ir nieko gresiancio.
Mano istorija buvo kiek kitokia. 6 sav kraujavau, pasirodo, kad buvo vaisius atsikabines ir nuvaziavus i ligonine vos nepagulde aborto daryt. Bet viskas del to, kad as pareiskiau, kad nenoriu. Gydytojai sutiko laukt rytdienos. rytoj pasake, kad vaikelio sirdute plaka ir sumazejes atsikabinimas.
12sav po gydytojo apziureos pradejo upeliais teket kraujas, gydytoja pasake nieko tokio - praeis, normalu. Vakare as is vis guliu namie kraujo baloj, o savijauta tragiska. atvaziavo greitoji ir vel i ligonine. Parasiau skunda i poliklinika. Gavo pylos ta gydytoja.
18 sav vel i ligonine del to, kad pilvas kietedavo.
nuo 6 sav prasedejau namie, kaip kiausini nesiodama.

pagimdziau 37,5 sav ir gime normalus sveikas mazylis.
O kai pagalvoji, kad galejau jo netureti, toks pyktis suima ant tu visu gydytoju, del ju neapdairumo ir neatsakomybes uz kiekviena maza gyvybe.

Sekmes nestuke.gif
Atsakyti
Labradoriuke,o tai del ko tas stiprus kraujavimas buvo 12 sav??Ar paaiskino ka nors?
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamytes! turiu tokia problemele...mums jau 23 savaites, taciau as daznai pakraujuoju. isskyru nera labai daug, bet buna net kelias dienas is eiles. kai labiau pasinervinu, pavargsu, tai ir pilveli pamaudzia. man del to labai neramu verysad.gif ka tai galetu reiksti? gydytoja sake , kad nieko itartino nepastebi, kai dare echoskopa irgi nieko blogo nepastebejo. dar minejo, kad galetu buti del uzkietejusiu viduriu, bet dabar su jais man viskas gerai (o kraujavimai nesiliauja)
ar man verta nerimauti? gal kuri is jusu susidure su sia problema?
Atsakyti
Man dabar 24 ciklo diena, ovuliacija buvo kažkur 11-13 dienom nuo tada kasdien maudžia pilvą, šonus, nugarą apačioj, krūtinė jautri. Pastebėjau kad tas maudimas dažniausiai būna dienos metu, vakare nebemaudžia. Nuo 20 ciklo dienos va jau 4 dienas rudai teplioja, iš pradžių 20 dieną buvo šiek tiek šviežaus kraujo o dabar tik šiek tiek rudai tepa. Mmm turėtų būti apie 28 dieną. Nežinau ką daryt, pas gydytoją lyg ir anksti dar būtų eit - gali nieko nematyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2007 01 27, 13:50)
sveikos esamos ir busimos mamytes! turiu tokia problemele...mums jau 23 savaites, taciau as daznai pakraujuoju. isskyru nera labai daug, bet buna net kelias dienas is eiles. kai labiau pasinervinu, pavargsu, tai ir pilveli pamaudzia. man del to labai neramu  verysad.gif  ka tai galetu reiksti? gydytoja sake , kad nieko itartino nepastebi, kai dare  echoskopa irgi nieko blogo nepastebejo. dar minejo, kad galetu buti del uzkietejusiu viduriu, bet dabar su jais man viskas gerai (o kraujavimai nesiliauja)
ar man verta nerimauti? gal kuri is jusu susidure su sia problema?

Jei ne šviežias kraujas ir jo nėra labai daug, jo nelydi dideli skausmai - vienintelė išeitis yra gulėjimas, jokių stresų ir pan. Kada man tepliojo, gulėjau ligoninėj su griežtai gulimu režimu, namo paleido su sąlyga, kad valgyt darys ir kambarius tvarkys vyras biggrin.gif

QUOTE(Nadja @ 2007 02 02, 17:04)
Man dabar 24 ciklo diena, ovuliacija buvo kažkur 11-13 dienom nuo tada kasdien maudžia pilvą, šonus, nugarą apačioj, krūtinė jautri. Pastebėjau kad tas maudimas dažniausiai būna dienos metu, vakare nebemaudžia. Nuo 20 ciklo dienos va jau 4 dienas rudai teplioja, iš pradžių 20 dieną buvo šiek tiek šviežaus kraujo o dabar tik šiek tiek rudai tepa. Mmm turėtų būti apie 28 dieną. Nežinau ką daryt, pas gydytoją lyg ir anksti dar būtų eit - gali nieko nematyt  g.gif

Būna , kad teplioja kuomet apvaisintas kiaušinėlis tvirtinasi, bent man tepliojo kokią savaitę dar iki turėjusių būti mėnesinių. Bet pas gydyoją neskubėk, nes tokie požymiai gali rodyti ir mėnesines, palauk, kol užvėluos smile.gif
Atsakyti
Tepliojimas nestumo metu gali buti nuo to, kad valosi susidariusi hematoma (kraujo kresuliukas del anksciau atsisloksniavusios placentos). Jei teplioja del sios priezasties tai ir turi teplioti, nes reikia kad issivalytu gimda ir kresuliukas nemaisytu sparciai auganciam mazyliui.
Todel jei ir nervintu tas tepliojimas jis ne visada yra blogas. Optimizmo visom! 4u.gif Gulekim, saugokim save ir daugiau sypsokimes! wub.gif
Atsakyti
Sveika JolitaJ ( ir kitos mamytes)
Perskaiciau, kad tave tepliojo kokia savaitele po pacio pastojimo... Susiduriau su problemele: man pagal visus skaiciavimus pradejo templioti nuo implantacijos (jeigu is viso ji buvo blink.gif ) siandien jau 6 diena. Dariau testa vos pradejus teplioti - nieko nerode , dar po dvieju dienu - nieko. Uzsirasiau pas ginekologa, bet priims tiktai pirmadieni schmoll.gif . Ryt darysiu testa 11 diena po ovuliacijos, gal parodys ka nors unsure.gif . Krutines neskauda, nepykina. Labai svelniai dilgcioja tai desini, tai kairi soniuka. Labai baisu verysad.gif
Kada tau parode testas? Kada turetu pradeti mausti krutine? pykinti? Mano mmm turetu prasideti dar tik po nepilnos savaites..
Aciu uz atsakymus, jei kuriai nutiko kas nors panasaus prasau parasykit...
Atsakyti
Sveikos mamytes mergytes,
Tai va, galvojau ar reiketu rasyti kuo baigesi mano istorija ar ne. bet nusprendziau parasyti, gal kada kuri susidursite su tokia problemele, tai zinosit viena is variantu kas galetu tai buti...
Vakar buvo 7 diena kaip tepliojo blink.gif ir negana to pradejau truputi smarkiau doh.gif baisiausiai issigandau, nes implantacijos metu teplioja apie 3 dienas ( bent jau literatura taip raso ) tai diagnozavau sau : arba sergu kazkokia liga arba man persileidimas- neprisitvirtino vaisius. Baisiausiam soke, i wc lakstau kas 5 minutes ir tikrinu. Rankos dreba. O pas ginekologa priims tik pirmadieni ( po 5 d) verysad.gif tada apskambinau visas klinikas ir med centrus, kad priimtu . Prieeme tik Eugenijos ginekologijos klinika ir tai tik kai papasakojau kas man yra. Na nulekiau, patikrino labai faina ginekologe, tyre ir ekoskopu. Ir stai ka man papasakojo : tiesiog man buvo sutrikes ciklas, taip gali pasitaikyti , viena - du kartus gyvenime yra norma. Mano kiausinelis tiesiog neisejo is kiausides ir ten truko. Todel visi pozymiai sutapo su implantacijos: ishskyru spalva, laikas po ovuliacijos BT temperatura, dilgciojimas sone. Neskyre jokiu vaistu, nes sake jauna turi pats organizmas ishsivalyt, tuo labiau, kad man neskauda. Mano mmm sake biski veluos.. Na lyg ir viskas smile.gif) Mano didelis sokas subliusko kaip balionas. Buvau visa vakara tokia laiminga. Sekmes visoms mamytes drinks_cheers.gif
Atsakyti