Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Nanuk @ 2006 12 11, 11:19)
Prieš savaitę gulėjau ligoninėje dėl kraujavimo.
Gulėjau teliką žiūrėjau ir staiga pliukšt kažkas, na galvoju, išskyros turbūt, nuėjau į tuliką - raudonų raudoniausias kraujas (graži spalva tokia  rolleyes.gif ).
Na, su greitąja ir išvežė.

Ligoninėje nustatė, kad placenta vietoje, ne pirmauja ir kaklelis tvarkingas.
Kai gydytojos klausiau nuo ko man taip galėjo būti ji negalėjo paaiškint.

Štai taip, nieko nesupratusią mane ir išrašė.  g.gif

man buvo panasiai,kraujas tiesiog kaip is krano papliupo,labai issigandau,vyras nuveze ligoninen,pralaukiau 2val.dare kraujo tyrimus,apziurejo,sako gresiantis persileidimas,as i asaras,pagulde,pastate laselines,sako lauk ultragarso,laukiau diena,kita,nervai neislaike,nuveze mane vyras privaciai ultr.padaryt-sirdele plaka,viskas gerai,o kodel kraujavau irgi niekas nepaaiskino.
Atsakyti
sveikos, as taip skaitau ir vis negaliu atsistebeti. pati budama pirma trimestra nescia kraujavau gyditojai tikrai nekreipe demesio. po kiek laiko suzinojau kad gyditojai iki triju menesiu net nesivargina su tokiomis, skaitos jei nelemta tai nebus
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2006 12 11, 15:26)
O ka tau, Gemini, gydytoja sako? Jei dar nesirodei gydytojai, patariu kuo skubiau su ja pasikonsultuoti, nes mane be jokiu kalbu iskarto gulde i ligonine.

Aš nebekraujuoju nuo 20 savaitės, tfu tfu tfu. Išbuvau nuolatinėj gydytojų priežiūroj, pusė nėštumo lovoj, o dabar atrodo viskas gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(renate @ 2006 12 11, 15:33)
sveikos, as taip skaitau ir vis negaliu atsistebeti. pati budama pirma trimestra nescia kraujavau gyditojai tikrai nekreipe demesio. po kiek laiko suzinojau kad gyditojai iki triju menesiu net nesivargina su tokiomis, skaitos jei nelemta tai nebus

Deja, taip, jei nėštumui lemta išsilaikyt, jis išsilaiko, jei ne - gydytojai nieko negali padaryt. Nestatė man jokių lašelinių, tik hormonus gėriau ir viskas.
Atsakyti
Sveikos,

as irgi nezinau ka galvot, buvo vakar vos vos tamsiu, tokiu rusvu isskyru ir viskas, pamaciau - isigandau, nes jau laukiuosi 5 sav 4 dienos. Nuvaziavom testa nusipirkau, pasidariau antra karta - teigiamas. Tai gal viskas gerai? g.gif Eisiu penktadieni echoskopo daryti, taip jau noriu to leliuko, nors ir neplanuotai gavosi nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

aš irgi noriu pasidalinti savo bėdom. Turėjau du nesivystančius nėštumus, o dabar laukiuosi, aštunta savaitė ir jau teplioja trečią savaitę. Guliu šventai lovoj ir geriu vaistus verysad.gif , bet kartais pasirodo rudos išskyros. Paguoskit, gal kas išgyvenot ką nors panašaus?
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2006 12 11, 15:33)

Na as 6 savaiciu atsiguliau su tepliojimais i GN, tai manimi labai rupinosi, echoskopija dare iki pat 11 savaites net kokius 4 kartus, nors tepliojimai jau baigesi po 3 dienu ax.gif
Fabrikeli, o tu buvai pas gydytoja? Siaip jei tai rudos isskyros, tai nieko tokio, svarbu kad nebutu sviezaus kraujo ax.gif Bet vistiek svarbu kad gydytojas apziuretu 4u.gif Nes man pradzioj pasirode tepliuojimai rudi, o antra diena sviezaus kraujuko, tada mane pagulde, nustate kad susidariusi hematoma yra, geriau Duphastona, gulejau lovoj, ir jau sekancia diena pradejo teplioti rudai, o tai reiskia kad gimdoj kraujas sukresejo, ir paprasciausiai valytis pradejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 13 gruodžio 2006 - 09:34
Fabrikeli, ir man tepliojo, gulejau ligoninej del gresiancio, bet dabar nebeteplioja, geriau vaistus, ivairius vitaminus. Bet kai isleido is ligonines echoskopijos nebedare. Tai dabar bijau kokio nesivystancio nestumo, visokios negeros mintys po ligonines lenda i galva. Nors siaip jauciuosi neblogai...Gal galetum papasakoti, kokie tau buvo nesivystancio nestumo pozymiai? Ar tik tepliojimas? Ar dar ka negero jutai? As taip bijau, kad man ko blogo nebutu, mat mums 10 sav.ir gydytoja darys echoskopija tik 12 sav. Nors skaudus tau klausimas, bet tikuosi pasidalinsi patirtimi...
Atsakyti
Atsakymas Deimai,

man pasirodo tepliojimai ir jie vis nesibaigia. Jokiu skausmu nejauciu, bet nervas ima... Siaip ir manzadejo echoskopa daryti ne anksciau 12 savaites. Nors pries savaite viena padare, sirdele plaka, lyg ir viskas gerai. Sako, reikia buti labai optimistiskai, nors pati supranti, ziauriai sunku.
Papildyta:
Aciu visoms uz palaikyma. Ir suprantu, kad turi viskas issivalyti, bet kita vertus po dvieju nesivystanciu nestumu i kiekviena nukrypima pernelyg reaguoju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabrikėlis: 14 gruodžio 2006 - 09:08
QUOTE(Gemini @ 2006 12 11, 13:24)
Po šią dieną nežinau, kodėl vis kraujuodavau. Tikiuos, kad leliukui tai įtakos neturės  g.gif

Esu tikra, kad jum viskas bus gerai. mirksiukas.gif Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 12 13, 11:31)
Na as 6 savaiciu atsiguliau su tepliojimais i GN, tai manimi labai rupinosi, echoskopija dare iki pat 11 savaites net kokius 4 kartus, nors tepliojimai jau baigesi po 3 dienu ax.gif
Fabrikeli, o tu buvai pas gydytoja? Siaip jei tai rudos isskyros, tai nieko tokio, svarbu kad nebutu sviezaus kraujo ax.gif Bet vistiek svarbu kad gydytojas apziuretu 4u.gif Nes man pradzioj pasirode tepliuojimai rudi, o antra diena sviezaus kraujuko, tada mane pagulde, nustate kad susidariusi hematoma yra, geriau Duphastona, gulejau lovoj, ir jau sekancia diena pradejo teplioti rudai, o tai reiskia kad gimdoj kraujas sukresejo, ir paprasciausiai valytis pradejo ax.gif

Kaip gerai, kad cia daug visokiu paaiskinimu galima rasti, kitaip ir isproteti galima su tuo laukimu doh.gif man dabar kazkur 6 sav, tai vakare truputi pateplioja ne rudai, o rusvai taip nezinau kaip paaiskinti, tai visko prisigalvoju, neramu, rytoj echoskopo diena, tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
labas visoms nestuke.gif
klausykit, gal kuri naudojat Crinone?
As nesuprantu ar as teplioju ar ne, nes antra diena po pietu man krenta jis lauk ir nevisai baltas, o toks bishki purvinas...ant kasdienio ikloto nera jokiu ishsikyru ar tepliojimu... nezinau cia gerai man ar ne? Gal kas gali pakomentuoti?
Atsakyti
pas mane irgi tu rudu isskyru buvo, tai daktare sake nieko tokio, kad tai senas kraujas,valosi gimda, na o jeigu kruvinos isskyros - tai jau pavojus!geriausia aisku butu kiekvienai individualiai pasikonsultuoti nestuke.gif
Atsakyti