Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Ewerra, daryk namu testa ir zinosi, ar esi nestuke.gif , tik jis atsakys i tavo klausima. Nebutina laukti, kol neprasides menesines, kad testas nuspetu, kas yra tau. Galbut priklauso nuo testo, bet jie nuspeja ar esi nescia jau po 2-4 dienu po smileysex.gif , nesvarbu, kad raso instrukcijose, kad pirma reikia sulaukti galimu menesiniu. Cia man taip ginekologas sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewerra @ 2005 01 29, 20:47)
Jus gimdziusios,ar jau besiruosiancios,pagelbekit mane!Man yra problemele,man kyla ytarimas kad galiu buti nescia!Pas mane atsirado,labai daug isskyru!Jos yra gelsvos,man istikruju isskiru buvo visa laika,bet ne tiek dauk kaip dabar!Pradejo ir pykinti,bet dar krutines neskauda!Menesines,turetu pasirodyti uz savaites.Kadangi,gal ir noreciau kad buciau nescia,todel ir klausiu jusu ar gali buti toks variantas,kad pilvelyje kazka turiu! wub.gif Gal galite kuri nors skubiau atsakyti!Aciu!

del neshtumo labai nesunku pasidaryt namie testa ir bus viskas aishku. o ishskyros gali buti ir del infekcijos.
Atsakyti
Kadangi trečiojo vaikelio labai laukiau,testus darydavausi po 2-3 kartus mėnesio pabaigoje (prieš susergant). Ir teigiamą atsakymą sužinojau dar neatėjus mėnesinių laikui. Bandyk testą.
Atsakyti
O jei pateplioja ne pradžioje nėštumo? Kokios to galėtų būti priežastys?

Man jau 30 savaičių. Savo mažąjį pradėjau vesti į darželį, kad nebelakstyčiau paskui jį su pilvu, nes labai jau aktyvus jaunuolis smile.gif . Bet suslogavo, tad pasiliko namie su manimi. Teko gerų pora - trejetą valandų aktyviai pabūt su mažuoju, pora sykiu buvau ir pakėlus (kilnoju dažnai ir nieko blogo nesidarė iki šiol). Dabar aptikau keletą labai jau mažyčių kraujo taškelių, bet daugiau kaip ir neteplioja. Tiesa, mažius pilve spardosi kaižkaip žemai, ankščiau spardydavosi daug aukščiau. Bet šiaip nieko nei skauda, nei ką. g.gif Aišku, ryt reiks paankstintai užsiregistruot pas gydytoją.
Atsakyti
Nors šį ryt buvau pas gydytoją, echoskopo nedarė, bet grįžus namo pastebėjau tepliojimų.Man 7 sav. Gal bėgt į ligoninę? Bet taip bijau blogų žinių...
Atsakyti
Tai gal paskambink gydytojai ir pasakyk, pakonsultuos ką daryti. Kraujas nėštumo metu - ne juokas.. g.gif
Šiaip tai, pačioj nėštumo pradžioj kai mane apžiūrinėjo gydytoja, pasakė gali pasirodyti kraujo grynai dėl apžiūrėjimo kažkokiu šepetėliu, bet man nieko nepasirodė.

O dėl vakarykščio patepliojimo - nieko baisaus, gal biškis persitempiau su savo 2,5 metų gyvsidabriu būdama ir pakylodama jį.. Vienžo, nusiraminau, kad viskas tvarkoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2004 11 02, 12:49)
normalu, jog gimda apsivalo...

keista, pirma karta girdžiu apie toki dalyką kaip gimdos apsivalymas blink.gif

QUOTE(Miglute @ 2004 11 02, 10:14)
Mykole , o tu nepagalvojai, kad dar yra mamu defektai - nesubrendusi gimda,  ilgas gimdos kaklelis, infekcijos  ir t.t. Ir del mamu tokio poziurio prarandami sveiki embrionai ?

manau, tu visiškai teisi

Atsakyti
QUOTE(Linokas @ 2005 08 17, 12:40)
Nors šį ryt buvau pas gydytoją, echoskopo nedarė, bet grįžus namo pastebėjau tepliojimų.Man 7 sav. Gal bėgt į ligoninę? Bet taip bijau blogų žinių...

aš tokiais atvejais visada linkusi lėkti pas daktarytę... g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi šiek tiek teplioja rusvai, bet nedaug. Buvau vakar pirma karta pas gydytoją. Bet ji i tai nieko nesureagavo. Paklause ar anksciau tokiu isskyru nebuvo. Dabar skaitau Jusu patarimus ir patirti ir nesuprantu, ar cia normalu ar nenormalu tas tepliojimas. Bet ji tik pasake, kad i kraujo pasirodyma turiu skubiai reaguoti. g.gif
Atsakyti
jei teplioja ir maudzia pilvo apacia kaip per menesines - tai didziausia persileidimo tikimybe nestumo pradzioj arba prieslaikinio gimdymo tikimybe nestumo pabaigoj. tokiais atvejais reik iskart netempiant gumos kreiptis i gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 08 25, 14:12)
jei teplioja ir maudzia pilvo apacia kaip per menesines - tai didziausia persileidimo tikimybe nestumo pradzioj arba prieslaikinio gimdymo tikimybe nestumo pabaigoj. tokiais atvejais reik iskart netempiant gumos kreiptis  i gydytoja.

O aš nespėjau pasidžiaugti net teigiamaistestais, tik užsirašiau pas gydytoją, o vakar prasidėjo gana stiprus kraujavimas, šiandien maudžia pilva, skauda nugara. Išskyrų nėra labai jau daug, bet tai kraujas, tamsus. Buvau VK, paėmė kraują, įtaria negimdinį. Vat taip cry.gif
Atsakyti
QUOTE(IAK @ 2005 08 25, 13:33)
O aš nespėjau pasidžiaugti net teigiamaistestais, tik užsirašiau pas gydytoją, o vakar prasidėjo gana stiprus kraujavimas, šiandien maudžia pilva, skauda nugara. Išskyrų nėra labai jau daug, bet tai kraujas, tamsus. Buvau VK, paėmė kraują, įtaria negimdinį. Vat taip cry.gif

Kaip gaila, IAK, KARTAIS pasirodo nuogastavimai pasitvirtina. cry.gif doh.gif
Atsakyti