Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Iš pradžių iki 12 savaitės dėl to man ir rekomendavo daugiau pagulėt, taip pat vaistų stiprinančių, kaip gydytoja išsireiškė geltonkūnį, prirašė gerti. Antroj nėštumo pusėj gulimas režimas tapo, nes mano leliukas buvo labai aukštai įsitaisęs, tai man buvo labai sunku tiek vakščioti, tiek sėdėti, tai aš praktiškai visą tą laiką ir pragulėjau verysad.gif . Kai laukiausi berniukų, tokių problemų nebuvo, nors jie ir gimė didesni, negu dukrytė, kurios svoris buvo 3500g.

As su berniuku pirma visa nestuma pragulejau. Taip laukiau 12 sav., bet jos jau tuoj, o busena atrodo nesikeicia. Gerai jauciuosi, kai guliu: nei pilvo maudzia, nei isskyru negraziu...Jau pagalvoju, kad viskas ok, daugiau pajudu... Pilvo maudimas iskart grizta.
Ar yra dar kazkam taip, kad kai vaiksto, tai jaucia pilvo tempima, nemoku, net paaiskinti, koks tai jausmas, bet nepatinka. Tai ramiausiai jauciuosi guledama g.gif O taip noretusi islipti is tos lovos ir kalnus nuversti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NNeda @ 2006 11 17, 22:58)

As su berniuku pirma visa nestuma pragulejau. Taip laukiau 12 sav., bet jos jau tuoj, o busena atrodo nesikeicia. Gerai jauciuosi, kai guliu: nei pilvo maudzia, nei isskyru negraziu...Jau pagalvoju, kad viskas ok, daugiau pajudu... Pilvo maudimas iskart grizta.
Ar yra dar kazkam taip, kad kai vaiksto, tai jaucia pilvo tempima, nemoku, net paaiskinti, koks tai jausmas, bet nepatinka. Tai ramiausiai jauciuosi guledama g.gif  O taip noretusi islipti is tos lovos ir kalnus nuversti verysad.gif

Pradžioj nėštumo kankino išskyros, o po to kažkur nuo 19 savaitės pilvą tempti pradėjo ir taip iki pačios nėštumo pabaigos. Pats tempimas buvo ne apačioje, o viršuje. Netempdavo tik gulint. Taip, kad teko visus darbus pamiršti verysad.gif . Taip ir atvargau visus devynis mėnesius vardan savo mergytės. Su berniukais savijauta buvo kuo puikiausia.
Atsakyti
man tai irgi buvo istorija... kazkur 7 menesi viena ryta atsikelus ant kelnaiciu pamaciau kraujo blink.gif labai issigandau, vaikinas iskviete greitaja, nuvaziavom i ligonine mane patikrino, padare echosopija ir pasake kad man nieko nera, kraujavimas nezinai is kur, prirase zvakuciu ir paleido namo. tai kai baigiau naudot zvakutes kaip tik buvo paskirtas vizitas pas ginekologa, papasakojau kas buvo, tas mane irgi apziurejo ir sake kad nei vaisius pazeistas, viskas tvarkoj ir makstis svari... tai taip ir likau nieko nesupratus... umn.gif po keliu dienu nustojo savaime kraujuot... mistika kazkokia... blink.gif
Atsakyti
kaip manot,mielosios,ar as sveikstu,jei man rudai nebeteplioja,bet isskyros tokios dabar geltonos ir ju manau mazeja,nors dar sunku pasakyti,nes nebeteplioja tik antra diena. Kai savo gydytojai pasakiau, ji kazkaip nesuregavo ir likau nesupratus ar as cia sveikstu... gal jums taip buvo: is pradziu rudai,paskui geltonai, o po to pasveikot?
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2006 11 21, 00:05)
kaip manot,mielosios,ar as sveikstu,jei man rudai nebeteplioja,bet isskyros tokios dabar geltonos ir ju manau mazeja,nors dar sunku pasakyti,nes nebeteplioja tik antra diena. Kai savo gydytojai pasakiau, ji kazkaip nesuregavo ir likau nesupratus ar as cia sveikstu... gal jums taip buvo: is pradziu rudai,paskui geltonai, o po to pasveikot?

Taip ir buvo: iš pradžių rudos, o po to šviesėjo, šviesėjo, kol visai nustojo teplioti.
Atsakyti
O man dabar 10 savaiciu ir siandien ryte patepliojo sviesiai ruzavai blink.gif , (iskart po t kai i tualeta nuejau). Jau buvo taip teplioje 1 karta, kai buvau 6 savaiciu. Tai iskarto nulekiau pas gydytoja. Padare echoskopa, viskas buvo gerai, maciau leliuko plakancia heart.gif . O paaiskino, kad tai gali buti praejusiu menesiniu likuciai. Taciau dabar jau beveik 3 menesiai, tai negi vel tie likuciai pasirodo. As galvoju, gal truputeli darbe pavargau. Nes kai pavargstu, tai buna sviesiai rudai patepa, o pasiilsejus, vel viskas gerai. Pas gydytoja tik uz savaites (jau eisiu ultragarsa ir visus kitus tyrimus darytis). Kaip manot verta kreiptis i gydytoja? Nes kelios drauges group.gif sake, kad joms irgi kartais patepliodavo taip pat verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besilaukianti.mamyte: 28 lapkričio 2006 - 13:56
Man 12 sav. patepliojo kraujingom isskyrom. Skubiai kreipiaus pas gydytoja, padare echoskopija, tai viskas gerai buvo. Kraujo liekanu nerado. Sake gali but todel, kad gimda vienoj vietoj nepakankamai issitempus ir maziukui vietos nera. Klause, ar nebuvo lytiniu santykiu paskutinem dienom. Kadangi nebuvo, tai sis variantas iskart atkrito. Po apziuros liepe nesimylet maziausiai savaite, daug gulet, ilsetis. T.p.liepe gerti magni. Nervai irgi gali buti viso to priezastis.
Atsakyti
Sveikutes!!!
As is sito saito daugiau apsisvieciu, nei pas gydytojus.
Vakar nueinu i tulika: kraujas! Skambinu i greitaja, panikuoju, zliumbiu. Nueinu vel, lygtai nieko. Is ryto skambinu daktarui, iseigine pasirodo jam, lekiu i emergency (kaip cia lietuviskai butu g.gif ) ligoninej. Tai, kad pradejo tikrint, as ten 7 val. prabuvau, kokiu 10 gydytoju pamaciau. Mano kraujas minus, o vyro plius, tai jie man ta vaista, kur reikia leisti 18 savaiciu suleido dabar, jei gerai supratau, nu as tu terminu angliskai nelabai gaudziaus, bet tiek supratau, o man 6 savaites. Sake lialiaus sirdute per silpnai plaka verysad.gif . Liepe uz 3 dienu tikrint krauja ir vel daryt ultrasaunda pas savo gydytoja. Tai va. Sake ilsetis ilsetis ilsetis, tai vyras dabar su manim kaip su porcelianine lelyte wub.gif . Labai norim lialiaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2006 12 09, 03:57)
Sveikutes!!!
As is sito saito daugiau apsisvieciu, nei pas gydytojus.
Vakar nueinu i tulika: kraujas! Skambinu i greitaja, panikuoju, zliumbiu. Nueinu vel, lygtai nieko. Is ryto skambinu daktarui, iseigine pasirodo jam, lekiu i emergency (kaip cia lietuviskai butu  g.gif ) ligoninej. Tai, kad pradejo tikrint, as ten 7 val. prabuvau, kokiu 10 gydytoju pamaciau. Mano kraujas minus, o vyro plius, tai jie man ta vaista, kur reikia leisti 18 savaiciu suleido dabar, jei gerai supratau, nu as tu terminu angliskai nelabai gaudziaus, bet tiek supratau, o man 6 savaites. Sake lialiaus sirdute per silpnai plaka  verysad.gif . Liepe uz 3 dienu tikrint krauja ir vel daryt ultrasaunda pas savo gydytoja. Tai va. Sake ilsetis ilsetis ilsetis, tai vyras dabar su manim kaip su porcelianine lelyte  wub.gif . Labai norim lialiaus  wub.gif

Sveikute

uzjauciu, kad tiek daug nerimo teko patirti, bet tikekimes, kad viskas gerai tavo leliui bus. Ilsekis dabar, o vyras tegul sokineja aplink mirksiukas.gif
Atsakyti
Prieš savaitę gulėjau ligoninėje dėl kraujavimo.
Gulėjau teliką žiūrėjau ir staiga pliukšt kažkas, na galvoju, išskyros turbūt, nuėjau į tuliką - raudonų raudoniausias kraujas (graži spalva tokia rolleyes.gif ).
Na, su greitąja ir išvežė.

Ligoninėje nustatė, kad placenta vietoje, ne pirmauja ir kaklelis tvarkingas.
Kai gydytojos klausiau nuo ko man taip galėjo būti ji negalėjo paaiškint.

Štai taip, nieko nesupratusią mane ir išrašė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2006 12 11, 13:19)
Prieš savaitę gulėjau ligoninėje dėl kraujavimo.
Gulėjau teliką žiūrėjau ir staiga pliukšt kažkas, na galvoju, išskyros turbūt, nuėjau į tuliką - raudonų raudoniausias kraujas (graži spalva tokia  rolleyes.gif ).
Na, su greitąja ir išvežė.

Ligoninėje nustatė, kad placenta vietoje, ne pirmauja ir kaklelis tvarkingas.
Kai gydytojos klausiau nuo ko man taip galėjo būti ji negalėjo paaiškint.

Štai taip, nieko nesupratusią mane ir išrašė.  g.gif

Po šią dieną nežinau, kodėl vis kraujuodavau. Tikiuos, kad leliukui tai įtakos neturės g.gif
Atsakyti
O ka tau, Gemini, gydytoja sako? Jei dar nesirodei gydytojai, patariu kuo skubiau su ja pasikonsultuoti, nes mane be jokiu kalbu iskarto gulde i ligonine.
Atsakyti