Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Labas, mergaitės,

tikiuosiu, kas nors iš jūsų ras laiko pasidalynti savo patirtim. Man yra 10 nestumo savaite. Geriu du kart per diena Duphastona. Siandien and kelnaiciu pamaciau tokiu rudu isskyru ir maza kraujo demele verysad.gif Gal kam nors taip jau buvo atsitike nestumo metu ir kuo tai baigesi? Aisku, skambinau gydytojui, sis lepe atvaziuoti pirmadieni, taciau jauciu, iki pirmadienio isprotesiu be jokios info apie tai, kas gi man gali buti...
Atsakyti
Liora, paskambinkit į greitąją ir paklauskit. Žinau, kad Rusijoje kraujuojančias nėščiąsias guldo į ligoninę, o ne laukia pirmadienio.
Atsakyti
Net neskambink, o tiesiai vaziuok i ligonine.
Atsakyti
Man buvo taip 2 sykius, maždaug 6 sav. Vienas sykis baigėsi persileidimu (negąsdinu, bet...), o kitas - ...dvynukais smile.gif. PIrmą sykį buvau gūdžiam vienkiemy savaitgalį, tai negalėjau labai ieškot pagalbos, o antrą sykį, tai lėkiau į ligoninę. Ten, aišku, nieko labai nepadėjo, nes mažai laiko, tai jie ten nesulaiko nieko, jeigu jau lemta persileist. Bet bent jau kažkokios info sužinai, ramiau, kad kažką darai. Tavo atveju, gali ir paguldyt, sulaikyt, jeigu kažkas negero darosi, o gal ir visai nieko - man po to kai kurios draugės sakė, kad joms arba kelis mėnesius arba vos ne visą nėštumą biškį pakraujuodavo, ir nieko - vaikučiai sveiki gyvi laksto...
Laikykis ir tikėk, kad viskas bus gerai!
Atsakyti
O koks tas tepliojimas turi buti,jei gresia persileidimas? Ar gausiai? Man jau antra diena labai mazai tepa rusva spalva...Nebzinau ka galvoti...
Atsakyti
man buvo nedidelis tepliojimas,mazdaug kaip pirma menesiniu diena,tas tepliojimas tesesi 4-5dienas (pries tai irgi buvo bet tik 2dienas,buvau irgi pas daktare tai ta karta pasake ,kad taip gali buti ir viskas gerai),bet antra karta kai kraujavimas uzsitese tai pagalvojau,kad tai tikrai jau nenormalu ir nuvariau pas daktara tai ir suzinojau kad viskas -mazucio jau ner verysad.gif
tai ivyko pries 3savaites verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2006 11 12, 19:51)
O koks tas tepliojimas turi buti,jei gresia persileidimas? Ar gausiai? Man jau antra diena labai mazai tepa rusva spalva...Nebzinau ka galvoti...

Jei rusvai teplioja tai dar nera labai blogai, bet vistiek reiktu pasirodyti daktarui 4u.gif Svarbu kad neteptu svieziu krauju ir nebutu skausmo kaip per menesines 4u.gif
Atsakyti
man nebuvo jokio sviezio kraujo ir jokio skausmo,brt vistiek tai ivyko verysad.gif Manau kiekvienai yra skirtingai 4u.gif
Atsakyti
O ar is viso nestukems yra kokiu nors isskyru? Nejaugi per visa nestuma nebuna jokiu pokyciu? Kituose forumuose raso, jog cia nieko baisaus, jei teplioja...bet kai cia pasiskaiciau brrrr net pasiurpau!
Atsakyti
man 9 savaites nestumas ir pasirode rudos iskyros. verysad.gif daznai paskauda pilvo apacia bijau kad nebutu persileidimo unsure.gif ar kokios infekcijos ar kresulio.
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2006 11 11, 15:51)
Labas, mergaitės,

tikiuosiu, kas nors iš jūsų ras laiko pasidalynti savo patirtim. Man yra 10 nestumo savaite. Geriu du kart per diena Duphastona. Siandien and kelnaiciu pamaciau tokiu rudu isskyru ir maza kraujo demele  verysad.gif  Gal kam nors taip jau buvo atsitike nestumo metu ir kuo tai baigesi? Aisku, skambinau gydytojui, sis lepe atvaziuoti pirmadieni, taciau jauciu, iki pirmadienio isprotesiu be jokios info apie tai, kas gi man gali buti...

Liora, kuo baigiasi tavo tepimas? Ar viskas gerai? Pas mane tik tepa be kraujo. Zadu ir as pas gydytoja begti....
Atsakyti
Man buvo panašiai nutikę, kai buvo dešimt savaičių. Per Jūros šventę Klaipėdoje....Šventė nublanko, lėkėm strimgalviais į ligoninę, bet viskas baigėsi gerai - turiu šaunią dukrytę smile.gif Gydytoja paaiškino, kad pirmą trimestrą taip nutinka, nes organizmas kartais ima ir prisimena, kad turi būti "mėnesinės"....
Atsakyti