daktarai taip ir neprieme manes...pradejo staigiai kraujuoti daugiau,isikvieciau greitaja ir pasake,kad viskas..paliko tik tuscios sudauzytos svajones...tos,kurios laukiates,sauguokit savo vaikelius,nes labai skaudu ju netekti
QUOTE(nangaliuks @ 2006 09 08, 21:24)
daktarai taip ir neprieme manes...pradejo staigiai kraujuoti daugiau,isikvieciau greitaja ir pasake,kad viskas..paliko tik tuscios sudauzytos svajones...tos,kurios laukiates,sauguokit savo vaikelius,nes labai skaudu ju netekti
Labai labai užjaučiu
Man tepliojo,kai buvo kazkur 5-6 savaites nestumo,gyvenau tada UK,tai irgi sake,kad jei nera svieziai raudono kraujo,tai nieko tokio,cia taip isitvirtina apvaisintas kiausinelis gimdoje.Bet paskui man pasirode sviezias kraujas,pagulde i ligonine stebet ir kad butu viskas paruosta kraujo perpylimui,jei nukraujuociau Apie joki stbdyma nebuvo kalbos Bet kraujavimas baigesi ir puikiausiai isnesiojau savo lelyte
Man irgi vakar pasirode nedidelis patepliojimas,tai issigandau baisiausiai ir tiesiu taikiniu pas gydytoja nulekiau.Apziurejo,gimda vietoje,gimdos kaklelis uzsidares.Pasake kad taip daug kam buna,bet sake jei bus labai didelis kraujavimas tai tiesiu taikiniu i ligonine.Man 9savaites ir tikiuosi kad viskas bus gerai
Ne visada jeigu teplioja yra blogai kazkas gali buti tepliojimas ir nuo lytiniu santykiu.Man taip buvo kazkur kai buvau 8-9 sav.Truputi patepliojau, p pasirode, kad nieko baisaus tik kraujo likuciai issivalo ir tiek.Aisku kitoms buna dideliu problemu,bet jei jokiu skausmu nejauti pilvo apacioja tai nereik nervuotis, oreik tiesiog kreiptis i gyd. kad apziuretu placenta
QUOTE(mazhulia @ 2006 09 03, 06:40)
issigandau skaitydama si skyreli liudna, kai taip laukiami mazyliai negimsta
pries savaite ir man patepe tamsiai rudom isskyrom, nedaug ir negausiai. Po to praejo. Dabar ir galvoju ar viskas ok, o pas gydytoja vizitas tik kt savaites gale. Anksciau neprieme, sake iki 12 sav persileidimo nestabdo vis tiek
ar galite pasakyti kuom padeda vitaminas E kai buna tu isskyru?
kazin jei pagersiu magni be gyd leidimo? nes cia nesu girdejus,kad skirtu kokiu medikamentu O gal tas vienkartinis isskyru pasirodymas nieko tokio zodziu, susinervinau net paskaicius liudnu dalyku
pries savaite ir man patepe tamsiai rudom isskyrom, nedaug ir negausiai. Po to praejo. Dabar ir galvoju ar viskas ok, o pas gydytoja vizitas tik kt savaites gale. Anksciau neprieme, sake iki 12 sav persileidimo nestabdo vis tiek
ar galite pasakyti kuom padeda vitaminas E kai buna tu isskyru?
kazin jei pagersiu magni be gyd leidimo? nes cia nesu girdejus,kad skirtu kokiu medikamentu O gal tas vienkartinis isskyru pasirodymas nieko tokio zodziu, susinervinau net paskaicius liudnu dalyku
Su Mg buk atsargi, nes per didelis jo kiekis gali buti pavojingas
dievulėliau kaip baisu....mums prasidejo 8 savaitėlė, o ta "proga" prasidėjo ir tepliojimas.... kraujo dar nemačiau, bet tas tepliojimas išves mane iš proto...ir į gydytoją kreipiausi, tai liepė tik vitaminą E gerti ir sakė, kad jei prikibs tai prikibs,jei ne, tai tokia gamtos valia...bet as tai nenoriu,kad taip nutiktų...
Man patepliojo ir net pora laešelių kraujo pasirode kai mmm vėlavo tik porą dienų. Paskambinau gydytojai iškart gavau hormoninių vaistų. Po savaitės patikrinus pasimatė 3 kartus už puslytę didesnė hematoma. Labai pergyvenau, bet va vartojant vaistukus per 10 dienų hemotoma rezorbavosi ir šiandien jau išvydau plakančią širdelę. Taip kad mergaitės drąsiai keiskit gydytoją jei ji nereguoja į tokius dalykus.
labukas o kokius vaistus tau paskyre tavo gyd.?
QUOTE(dragonfly* @ 2006 10 26, 17:26)
Man patepliojo ir net pora laešelių kraujo pasirode kai mmm vėlavo tik porą dienų. Paskambinau gydytojai iškart gavau hormoninių vaistų. Po savaitės patikrinus pasimatė 3 kartus už puslytę didesnė hematoma. Labai pergyvenau, bet va vartojant vaistukus per 10 dienų hemotoma rezorbavosi ir šiandien jau išvydau plakančią širdelę. Taip kad mergaitės drąsiai keiskit gydytoją jei ji nereguoja į tokius dalykus.
man taip pat yra hematoma,tik jinai pas mane isbega tamsiai rudu krauju,vaikutis auga,labai noriu tiketi,kad viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Sonita @ 2006 10 26, 19:51)
labukas o kokius vaistus tau paskyre tavo gyd.?
jei tavo gydytoja nereaguoja keisk i kita,dar ir kaip gelbeja nestuma iki 12 sav.visu pirmas gulimas rezimas(galima nueiti tik iki WC,as i darba neinu jau 3 sav.man svarbiau vaikelis,labai aciu mano vyrui,kuris manimi rupinasi )kaip supratau yra vienintelis hormoninis vaistas Duphaston,as dar geriau askorutino tabletes,folio rugsti.
QUOTE(brenda mama @ 2006 10 30, 10:23)
man taip pat yra hematoma,tik jinai pas mane isbega tamsiai rudu krauju,vaikutis auga,labai noriu tiketi,kad viskas bus gerai
Papildyta:
jei tavo gydytoja nereaguoja keisk i kita,dar ir kaip gelbeja nestuma iki 12 sav.visu pirmas gulimas rezimas(galima nueiti tik iki WC,as i darba neinu jau 3 sav.man svarbiau vaikelis,labai aciu mano vyrui,kuris manimi rupinasi )kaip supratau yra vienintelis hormoninis vaistas Duphaston,as dar geriau askorutino tabletes,folio rugsti.
Papildyta:
brenda mama, tikrai viskas bus gerai! pamatysi!
man israse Crinone vaistuku, ten irgi hormoniniai. sekmes!
QUOTE(Masako @ 2004 10 29, 14:13)
Sveikos, merginos. mums 7 savaiteles. Vakar taip netiketai pamaciau, kad yra labai nedaug tokiu isskyru tamsiai geltonu - rudu, bet labai nedaug, cia turbut ir yra tas tepliojimas. jei nebuciau , tai kaip tik butu buvusi ovuliacija, bet anksciau per ja tokiu dalyku nera buve
sakykite, ar kam taip buvo ir ar verta sunerimt, labai dekui uz bet kokia info!
sakykite, ar kam taip buvo ir ar verta sunerimt, labai dekui uz bet kokia info!
Mano draugei taip tepliojo (6 sav) ir dar skaudejo pilvo apacia. Israse vaistu nuo gresiancio, o po keliu savaiciu nustate nesivystanti nestuma ir padare isvalyma.