Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Aš šiandien pragulėjau lovoj, tai atrodo, kad nebetepa ax.gif Bet nuo ko taip būna tai negaliu suprast g.gif
Atsakyti
Na ir stipri jūsų nervų sistema doh.gif Jaučiu tą pačią dieną pas gydytoją varyčiau blush2.gif
Atsakyti
issigandau skaitydama si skyreli verysad.gif liudna, kai taip laukiami mazyliai negimsta verysad.gif

pries savaite ir man patepe tamsiai rudom isskyrom, nedaug ir negausiai. Po to praejo. Dabar ir galvoju ar viskas ok, o pas gydytoja vizitas tik kt savaites gale. Anksciau neprieme, sake iki 12 sav persileidimo nestabdo vis tiek unsure.gif

ar galite pasakyti kuom padeda vitaminas E kai buna tu isskyru?

kazin jei pagersiu magni be gyd leidimo? nes cia nesu girdejus,kad skirtu kokiu medikamentu g.gif O gal tas vienkartinis isskyru pasirodymas nieko tokio unsure.gif zodziu, susinervinau net paskaicius liudnu dalyku verysad.gif
Atsakyti
Man tepliojo kai buvo pati pradzia. Aisku pagulde i lig. bet gydytoja pasake, kad pacioj pradzioj tai galimas dalykas ir nereikia del to pergyventi. Poto tepliojo tamsiai rudai, gyd. pasake, kad tai senas kraujas, bet jei nesikartoja tai sako nieko tokio, po poros dienos atsiduriau lig, nes kraujas BEGO! Buvo atsikabinus placenta, bet viska sutvarke. Mum jau beveik 34 savaiciukes, bet neseniai vel kraujavo verysad.gif tai ir vel atsiduriau lig. Dabar jau buvo del jautraus kaklelio. Tai va kaip visko buvo. Bet nedaug liko laukti, o mazyliukas sake sveikas ir jam nieko blogo. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,esu 6 sav nescia. siandien pradejau tepti rudu krauju. kadangi esu ne Lietuvoje, tai net nezinau, ka daryti. Paskambinau savo gyd i Lietuva, ji patare gerti Duphaston. O apsilankyti cia ligonineje, tai et nematau jokio reikalo, nes vienai mano pazistamai buvo tas pats, tai ligonineje nieo gero nepadare, tika pasake, kad tai NORMALU?! Net nezinau, ko griebtis!!!
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2006 09 04, 21:19)
Sveikos,esu 6 sav nescia. siandien pradejau tepti  rudu krauju. kadangi esu ne Lietuvoje, tai net nezinau, ka daryti. Paskambinau savo gyd i Lietuva, ji patare gerti Duphaston. O apsilankyti cia ligonineje, tai et nematau jokio reikalo, nes vienai mano pazistamai buvo tas pats, tai ligonineje nieo gero nepadare, tika pasake, kad tai NORMALU?! Net nezinau, ko griebtis!!!

labas, man vakar irgi truputi pradejo teplioti, paskambinau gydytojui liepe gerti duphostan ir siandien liepe pasirodyt, paziurejo ehosk sako viskas pakolkas gerai, dave nedarbingumo lapeli, maza ko sako jei teplioja reiskia nera labai gerai, tad geriau paguleti kelias dieneles nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2006 09 05, 07:51)
labas, man vakar irgi truputi pradejo teplioti, paskambinau gydytojui liepe gerti duphostan ir siandien liepe pasirodyt, paziurejo ehosk sako viskas pakolkas gerai, dave nedarbingumo lapeli, maza ko sako jei teplioja reiskia nera labai gerai, tad geriau paguleti kelias dieneles nestuke.gif

NA man tapliojo kazkur 10 savaitem, bet tai buvo tariamos menesines ir daktare jokiu vaistu nedave. sako tokiom dienom geriau nieko nevartoti. O veliau irgi tepliojo per tariamas menesines ir net su krauju, bet veliau viskas nustojo - tfu, tfu tfu. Man jau 26 savaite. Tad tikiuosi jau nebereiks pergyventi del to tepliojimo.
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2006 09 03, 05:40)
issigandau skaitydama si skyreli verysad.gif liudna, kai taip laukiami mazyliai negimsta verysad.gif

pries savaite ir man patepe tamsiai rudom isskyrom, nedaug ir negausiai. Po to praejo. Dabar ir galvoju ar viskas ok, o pas gydytoja vizitas tik kt savaites gale. Anksciau neprieme, sake iki 12 sav persileidimo nestabdo vis tiek unsure.gif

ar galite pasakyti kuom padeda vitaminas E kai buna tu isskyru?

kazin jei pagersiu magni be gyd leidimo? nes cia nesu girdejus,kad skirtu kokiu medikamentu g.gif O gal tas vienkartinis isskyru pasirodymas nieko tokio unsure.gif zodziu, susinervinau net paskaicius liudnu dalyku verysad.gif

Stabdo iki 12sav. dar ir kaip - hormoniniais vaistais.
nepriima - susikrapstyk pinigelius ir varyk i privatu kab. - blogiausias dalykas, kai nescia nestresuoja arba delsia - kiekviena minute svarbi yra.
Magnis iki 12 sav. cia ne prie ko, jei pilvo netraukia - gal labiau vit. E, kuris atsakingas uz geltonkunio - siuo metu pagrindinio vaiko gyvybes palaikymo hormono gamyba.
bet geriau varyk pas gydytoja kuo anksciau.
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2006 09 04, 20:19)
Sveikos,esu 6 sav nescia. siandien pradejau tepti  rudu krauju. kadangi esu ne Lietuvoje, tai net nezinau, ka daryti. Paskambinau savo gyd i Lietuva, ji patare gerti Duphaston. O apsilankyti cia ligonineje, tai et nematau jokio reikalo, nes vienai mano pazistamai buvo tas pats, tai ligonineje nieo gero nepadare, tika pasake, kad tai NORMALU?! Net nezinau, ko griebtis!!!

o man kokstai kosmaras paskutinem dienom vyksta.as irgi ne LT,esu norvegijoj.pries dvi sav.pasidariau testa,parode,kad laukiuosi.visaip bandau papult pas gfinekologa,o mane tik siuntineja is vienos klinikos i kita ir viskas.galiausiai neatlaikius nervam uzisterikavau,kad mane taip siuntineja pirmyn atgal.jau trecia diena teplioja krauju,pasakiau apie tai poliklinikoj,sako NIEKO CIA TOKIO :blink:pasieme mano nr,sako,kad jei ims smarkiau kraujuot ir skaudet,kad paskambinciau.jie tam miesteli kur gyvenu daktaro atseit dabar neturi,bus tik pirmadieni.tai kai gales primt,atseit man paskambins...
draugas irgi matau,kad nelabai suvokia,kas tas nestumas,kad as negaliu daryt viska taip kaip anksciau,reikia save pasaugot.negana to,dar pazystami pasiule darba fermoj,priziuret gyvulius.pradejau ten dirbti,reikia pamelzti 50 karviu,jas suziuret,valyt tvarta ir tt...tai visa tokioj padety budama dar dirbu sitoki darba.man atrodo,kad greit nuprotesiu,darbe labai pavargstu,daug prisitampau..kaip cia dasikrapstyt iki kokio daktaro-net neisivaizduoju.man atrodo man jau reikia ne tik ginekologo,bet ir psichologo pagalbos....namie jokio supratimo antra puse neturi,tik grysta po darbo ir zaidzia iki isnaktu pokeri ant kompo.sakau,kad man nieko gera,tai sako eik pas daktara...atseit nezino,kad ten manes neprima verysad.gif visa ta padetis varo i nevilti....manau viskas baigsis liudnai per sitoki mediku abejinguma...skaudu apie tai ir pagalvot...
Atsakyti
Laikykites, merginos 4u.gif Man vienintelis vaistas buvo Duphaston plius nuolatinis gulėjimas lovoje, apie jokį fizinį kruvį net nešneku, gydytoja ir grindis plauti ir lyginti griežtai draudė, darbe nesirodžiau nuo 6 nėštumo savaitės. Linkiu ir jums, kad viskas būtų gerai ir nenuleiskite rankų, jei gydytojai ir artimieji jumis nesirūpina, rūpinkities pačios 4u.gif
Atsakyti
As ir Danojoje,bet daktarais kolkas patenkinta.Man kolkas nestuke.gif tik kokios 5savaites.buvau pas daktara israse vitaminu ir liepe ateiti spali.Man cia polikliniku sistema patinka.pasake pvz.10val. pas daktara ir priims minute i minute,ne taip kaip kaip LT vieni laukia pagal talonus kiti pagal eile tai gali ir puse dienos pralaukti,o dar kiek be eiles uzlenda.Na tiesa pasakius dar Lietuvelei iki europos labai toli!!!! doh.gif
Atsakyti
Dažniausiai kraujuoti nėštumo metu yra nenormalu. Gali būti tik tokiais atvejais, kai tarsi atsikartoja normalus MM ciklas, tačiau tada nekraujuojama, o tik tepa. Bet kokiu atveju būtina eiti pas gydytoją ir gulėti gulėti gulėti, nes atsargią ir Dievas saugo.
Atsakyti