QUOTE(Perfi @ 2006 07 22, 19:18)
Sveikos merginos
bukite geros pasakykite kam buvo tepliojimas ar buvo paskirtas dufastonas ir per kiek laikopraėjo tepliojimas. Man 9 savaitės, per echokpoą pažiūrėjo kad su vaikelių viskas gerai vystosi normaliai, bet tepliojimas jau antra karta ir dabar geriu dufastoną 2 tabletės per dieną, o tepliojimas jau 5 diena nesibaigia nors gal kažkiek ir mažiau teplioja
bukite geros pasakykite kam buvo tepliojimas ar buvo paskirtas dufastonas ir per kiek laikopraėjo tepliojimas. Man 9 savaitės, per echokpoą pažiūrėjo kad su vaikelių viskas gerai vystosi normaliai, bet tepliojimas jau antra karta ir dabar geriu dufastoną 2 tabletės per dieną, o tepliojimas jau 5 diena nesibaigia nors gal kažkiek ir mažiau teplioja
Labukas,
Man irgi va a[ie 7sav prasidėjo tepliojimas, tai iškart paguldėį ligoninę, ten nustatė, kad yra nemažas atsisluoksniavimas, todėl liepė gerti duphastoną, vitaminus ir ligoninėj pralaikė visą mėnesiuką tai per visą tą laiką tepliojimai buvo užėję 3 kartus, bet tokie be šviežio kraujo, o tik rudai tepė, tai gydytoja mane paramino, kad čia gali būti dėl to, kad aš nekraujavau, kai įvyko atsisluoksniavimas, tai viskas buvo likę viduj, o dabar su laiku valosi