Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Perfi @ 2006 07 22, 19:18)
Sveikos merginos 
bukite geros pasakykite kam buvo tepliojimas ar buvo paskirtas dufastonas ir per kiek laikopraėjo tepliojimas. Man 9 savaitės, per echokpoą pažiūrėjo kad su vaikelių viskas gerai vystosi normaliai, bet tepliojimas jau antra karta ir dabar geriu dufastoną 2 tabletės per dieną, o tepliojimas jau 5 diena nesibaigia  nors gal kažkiek ir mažiau teplioja

Labukas,
Man irgi va a[ie 7sav prasidėjo tepliojimas, tai iškart paguldėį ligoninę, ten nustatė, kad yra nemažas atsisluoksniavimas, todėl liepė gerti duphastoną, vitaminus ir ligoninėj pralaikė visą mėnesiuką unsure.gif tai per visą tą laiką tepliojimai buvo užėję 3 kartus, bet tokie be šviežio kraujo, o tik rudai tepė, tai gydytoja mane paramino, kad čia gali būti dėl to, kad aš nekraujavau, kai įvyko atsisluoksniavimas, tai viskas buvo likę viduj, o dabar su laiku valosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inute @ 2006 07 26, 11:37)
Labukas,
Man irgi va a[ie 7sav prasidėjo tepliojimas, tai iškart paguldėį ligoninę, ten nustatė, kad yra nemažas atsisluoksniavimas, todėl liepė gerti duphastoną, vitaminus ir ligoninėj pralaikė visą mėnesiuką unsure.gif tai per visą tą laiką tepliojimai buvo užėję 3 kartus, bet tokie be šviežio kraujo, o tik rudai tepė, tai gydytoja mane paramino, kad čia gali būti dėl to, kad aš nekraujavau, kai įvyko atsisluoksniavimas, tai viskas buvo likę viduj, o dabar su laiku valosi g.gif

Oho, netgi menesi??? blink.gif as is ten jau po 3 dienu kaukdama norejau islekt lotuliukas.gif ir isprasiau daktaro smile.gif
Atsakyti
Kai drauge laukesi, irgi jai buvo pradeje teplioti, nuvaziavo ta pacia diena i ligonine (tai buvo pries du metus beveik) sake suleido vaistu kazkokiu ir kita diena nebekreujavo. o as kai atsiguliau man visos is eiles gydytojos kartojo ta pati nuo to vaistu nera, mes db neduodam, viskas turi buti naturaliai. o gal jau jos zinojo, kad man jau neverta stabdyti kraujavimo. blyn daug cia visokiu galvojimu ir pan. tikiuosi su kitu nestumu bus viskas ok, nes jau kitais metais tokiu laiku noreciau gimdyti mirksiukas.gif rolleyes.gif na bet kaip gamta duos taip. atrodo ir saugojaus nestumo metu, bet matyt taip likimas sudeliojo viska i vietas.
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 26, 18:21)
Kai drauge laukesi, irgi jai buvo pradeje teplioti, nuvaziavo ta pacia diena i ligonine (tai buvo pries du metus beveik) sake suleido vaistu kazkokiu ir kita diena nebekreujavo. o as kai atsiguliau man visos is eiles gydytojos kartojo ta pati nuo to vaistu nera, mes db neduodam, viskas turi buti naturaliai. o gal jau jos zinojo, kad man jau neverta stabdyti kraujavimo. blyn daug cia visokiu galvojimu ir pan. tikiuosi su kitu nestumu bus viskas ok, nes jau kitais metais tokiu laiku noreciau gimdyti    mirksiukas.gif    rolleyes.gif    na bet kaip gamta duos taip. atrodo ir saugojaus nestumo metu, bet matyt taip likimas sudeliojo viska i vietas.

Tikrai viskas bus gerai su antruoju nestumu, ir is visos sirdies linkiu, kad kitais metais tokiu pat metu jau gimdytum bigsmile.gif o dabar kas ivyko, gal taip ir turejo ivykt, gal tikrai pati gamta apsaugojo tave ir ta negimusi maziuka smile.gif
Atsakyti
Na tikiuosi, kad viskas ok bus. 08.17 diena einu pas gydytoja, idomu ka patars rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
O ka gali reiksti nestumo gale pasirodziusios rusvos isskyros, ne kraujas bet rudesnes tokios.... Nebezinau ka galvoti ir kur detis... Ar negali buti, kad man menesines budavo menesio pradzioje, ir taip reaguoja organizmas ir siek tiek teplioja, esu girdejusi tokiu variantu..
O gal kam nors taip yra buve? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 08 05, 16:09)
O ka gali reiksti nestumo gale pasirodziusios rusvos isskyros, ne kraujas bet rudesnes tokios.... Nebezinau ka galvoti ir kur detis... Ar negali buti, kad man menesines budavo menesio pradzioje, ir taip reaguoja organizmas ir siek tiek teplioja, esu girdejusi tokiu variantu..
O gal kam nors taip yra buve?  blink.gif  verysad.gif

Man aišku dar toli iki to, bet gal tai gleivių kamštis?
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 08 05, 16:28)
Man aišku dar toli iki to, bet gal tai gleivių kamštis?

Abejoju, ar tai gleiviu kamstis, nes ju nera labai daug, tiesiog kaip normalios isskyros tik tiek, kad spalva kitokia, ir dazniausiai buna ryte, o po pietu ju kaip ir nebera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 26, 19:27)
Na tikiuosi, kad viskas ok bus. 08.17 diena einu pas gydytoja, idomu ka patars  rolleyes.gif      g.gif

Merginos, galiu papasakoti savo patirti, tikiuosi, kad gal kam nors tai bus naudinga. Pernai metais 8-9 savaite turejau persileidima. Prasidejo viskas nuo kraujavimo. Atsiguliau i ligonine. Geriau tik magni, valerijona ir leido kazkoki vaista, stabdanti kraujavima. Taciau niekas nepadejo. Duphastono niekas neskyre. Zodziu, gamta atsirinko... Na, o per dabartini nestuma vel pasirode isskyru, tik ne gryno kraujo, o rusvu, kartais jos budavo rudos, kartais ir kraujo spalvos. Sikart ta pati gydytoja is karto liepe gerti duphastona, vitamina E, magni. Savaite gulejau namie. Tos isskyros tesesi apie 2 savaites (5-6 sav.). Echoskopas nerode jokiu negerumu. Po to isskyros liovesi, bet 8-11 savaites per savaite po 1-2 kartus vis rasdavau tu isskyru. Iki 14 savaites geriau duphastona (kai buvo isskyru po 2 tabletes, kai ne - 1). Ultragarsas rode, kad viskas gerai. Taip ir iki siol nezinau tu isskyru priezasciu. Taciau matyt sikart su leliuku viskas gerai, nes dabar jau 17ta savaite ir nestumas vystosi puikiai. O del duphastono tai jis tikrai nesulaikys persileidimo, jei jis turi ivykti del vaisiaus patologiju.
Taigi kaip rodo mano patirtis, kiekvienas atvejis gali buti labai individualus. Reikia save saugoti ir imtis visu priemoniu nestumui issaugoti, o kam nelemta gimti, tai net didziausios atsargumo priemones nepades. Gero visoms nesiojimo!
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Man tepliot pradejo apie 5-6 savaite, kartais daugiau kartais maziau, bet tepliojo daugmaz kasdien iki 22 savaites. Pora kart lekiau issigandus pas gydytojus, viena kart sodino "i kede" sake kaklelis jautrus labai, kita kart vel ju padaugejus nusiunte ultragarsui (buvo 12 sav) - vaikelis buvo sveikas gyvas, nemate is kur kraujuoja. Neliepe jokiu vaistu gert, nieko, net ir smileysex.gif leido biggrin.gif Taip kad ne visada tepliojimas reiskia persileidima, bet kaip kazkas sake, kiekvienai cia yra individualu, ir gydytojui pasirodyt butina. Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 08 05, 16:09)
O gal kam nors taip yra buve?  blink.gif  verysad.gif

Man dabar taip yra g.gif kol nepasirodė kraujo ir leliukas juda, tol guliu namie unsure.gif
Atsakyti
Na, man 2 dieneles patepe ir viskas dingo! Net neisivaizduoju, kas tai galejo buti... blink.gif
Atsakyti