sima77 labai malonu uz palaikyma tikekimes, kad viskas bus ok didelio sekmiuko tau
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 22, 09:34)
sima77 labai malonu uz palaikyma tikekimes, kad viskas bus ok didelio sekmiuko tau
Didelis dekui
Jaklina, stiprybes tau. Reikia tik tiketi, kad viskas bus gerai. Man jau neteplioja, bet as vis lakstau i tualeta bijodama, kad tik neprasidetu kraujavimas. Ir vis snekuosi su lelium, kad jis nuo manes nepaspruktu
Dariausi siandien testa, tai neigiamas. Reiskias cia tik siaip menesiniu sutrikimas buvo ir kazkas su skrandziu
QUOTE(Leticija @ 2006 07 22, 12:00)
Dariausi siandien testa, tai neigiamas. Reiskias cia tik siaip menesiniu sutrikimas buvo ir kazkas su skrandziu
Dėl šventos ramybės už kokių 3 dienų pakartok testuką, nes man taip buvo. Beje, kaip pirmą kartą buvau pas ginekologę po teigimo testo (buvo 5 savaitės), ultragarsas nieko nerodė, todėl nėštumas buvo tik įtariamas. O po savaitės jau su gręsiančiu gulėjau ligoninėj Bet tikėkimes, kad tau viskas tvarkoj
Sveikutes! Tik uzvakar suzinojau, kad laukiuosi ir jau 5 savaiciukes. Laiminga esu be galo, tik labai neramina pilvo maudimas, toks lyg pries menesines, tepliojimu jokiu nera tik balsvos-skaidrios isskyros... Buvau nuejusi pas gydytoja tai ji sake kad taip buna, kadangi organizmas lauke menesiniu... Bet nerimas didziulis! Esu Anglijoj o ju medikais nelabai pasitikiu, labai jau atmestinai tikrina, tiksliau visai netikrina tik spaudima pamatavo O i Lietuva grisiu tik rugseji... Nestukes, gal ir jums kuriai taip buvo? Sekmes vioms besilaukiancioms!!!
Sveikos merginos
bukite geros pasakykite kam buvo tepliojimas ar buvo paskirtas dufastonas ir per kiek laikopraėjo tepliojimas. Man 9 savaitės, per echokpoą pažiūrėjo kad su vaikelių viskas gerai vystosi normaliai, bet tepliojimas jau antra karta ir dabar geriu dufastoną 2 tabletės per dieną, o tepliojimas jau 5 diena nesibaigia nors gal kažkiek ir mažiau teplioja
bukite geros pasakykite kam buvo tepliojimas ar buvo paskirtas dufastonas ir per kiek laikopraėjo tepliojimas. Man 9 savaitės, per echokpoą pažiūrėjo kad su vaikelių viskas gerai vystosi normaliai, bet tepliojimas jau antra karta ir dabar geriu dufastoną 2 tabletės per dieną, o tepliojimas jau 5 diena nesibaigia nors gal kažkiek ir mažiau teplioja
Labas rytas busimos mamytes as tai kai gulejau del persileidimo, tai man visos gydytojos sakydavo, kad nuo to vaistu nera, ir nieko neduodavo. o db skaitineju, kad daugeliui paskiria duphastona, o as tu vaistu namie turiu bet nesuprantu vieno dalyko, kodel vienom sustabdo kraujavimus, kitom sako nuo to vaistu nera, paliekam gamtai. as buvau viena is tu, kurioms nieko nedave, o liepe guleti, begulint ir persileidau... su kitu nestumu tai neisivaizduoju, paranoja man bus... del to kraujo na tikiuosi, kad viskas bus ok
Duphastona man del stipraus nukraujavimo israse ligoninej, prileido kt. vaistu, vartojau Vit. c. Duphast. vartojau ~1 men. Is pradziu po 2 tabl., velaius po viena per diena. Tepliojo gana ilgokai (~1men.) Kai iskyros buvo ne rudos, o juodas, kaip purvas bego -sake gerai tai - kraujosruva valosi. Del rudos sp. patepliojimo po to sake - negerai neturi taip ilgai testis, pastoviai tyre ultragarsu.
Na man kuo tolyn tuo kraujo daugyn ir tas kraujas juodas buvo, ir tokiais dideliais juodais kresuliais... sake valosi pati gimda, su kraujo kresuliais man ir isejo pats gemalas, nes po dideliu skausmu man dare ultragarsa per vidu tai sake kad gemalo nerasta ir juo labiau vaisiaus sirdies darbo. matyt taip man lemta, kad tas vaikutis neturejo gimti tyrimai mano visi geri, kraujas taip pat. didelio sekmiuko visoms besilaukiancioms
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 25, 10:52)
Labas rytas busimos mamytes as tai kai gulejau del persileidimo, tai man visos gydytojos sakydavo, kad nuo to vaistu nera, ir nieko neduodavo. o db skaitineju, kad daugeliui paskiria duphastona, o as tu vaistu namie turiu bet nesuprantu vieno dalyko, kodel vienom sustabdo kraujavimus, kitom sako nuo to vaistu nera, paliekam gamtai. as buvau viena is tu, kurioms nieko nedave, o liepe guleti, begulint ir persileidau... su kitu nestumu tai neisivaizduoju, paranoja man bus... del to kraujo na tikiuosi, kad viskas bus ok
Na nezinau, man rodos cia nuo gydytojo poziurio priklauso. Nes pvz kaip man buvo, as su tepliojimais atvaziavau i ligonine ir ten apziurejusi gydytoja pasake, kad guleti ir e vit gerti, sakau, o vaistuku nereikia? Sako, geriau viskas tegul buna naturaliai, kai toks mazas nestumas geriau nesikisti su vaistais. Bet man nepraejo, netgi sviezaus kraujo pasirode po 2 dienu, vel nulekiau i ligonine, ten mane pagulde, ir mane apziurejo patologinio skyriaus vedejas, ir jis iskart paskyre Duphastona. Ir man po 3 dienu liovesi. Nesuprantu, kodel pirmoji gydytoja neskyre, nes ji mate, kad buvo prasidejes gimdos sluoksniu atsidalijimas
Papildyta:
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 25, 12:01)
Na man kuo tolyn tuo kraujo daugyn ir tas kraujas juodas buvo, ir tokiais dideliais juodais kresuliais... sake valosi pati gimda, su kraujo kresuliais man ir isejo pats gemalas, nes po dideliu skausmu man dare ultragarsa per vidu tai sake kad gemalo nerasta ir juo labiau vaisiaus sirdies darbo. matyt taip man lemta, kad tas vaikutis neturejo gimti tyrimai mano visi geri, kraujas taip pat. didelio sekmiuko visoms besilaukiancioms
Tikrai keista Jaklina kad tau kraujuojant neskyre vaistu Nes as kai gulejau ligoninej ir kai geriau tuos vaistus, klausiau gydytojo, kad gal galiu vaziuot namo ir ten gulet, jug vistiek nieko daugiau nedaro, tai jis sake, kad kelias dienas mane stebes, ir jei kartais pagausetu kraujavimu, kad galetu iskart imtis priemoniu (statyti laseline, suleisti leidziamu vaistu)
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 25, 10:52)
as tai kai gulejau del persileidimo, tai man visos gydytojos sakydavo, kad nuo to vaistu nera, ir nieko neduodavo. o db skaitineju, kad daugeliui paskiria duphastona, o as tu vaistu namie turiu bet nesuprantu vieno dalyko, kodel vienom sustabdo kraujavimus, kitom sako nuo to vaistu nera, paliekam gamtai. as buvau viena is tu, kurioms nieko nedave, o liepe guleti, begulint ir persileidau... su kitu nestumu tai neisivaizduoju, paranoja man bus... del to kraujo na tikiuosi, kad viskas bus ok
Kadangi pati tai esu patyrusi, tai labai gerai suprantu tavo nerima del busimo nestumo. Pirma vaikeli isnesiojau ir pagimdziau be problemu, antras nestumas irgi prasidejo sklandziai, bet... apie 12 sav. pasirode rudos isskyros, po keliu valandu jau buvau ligonineje, praleidau ten nerimo nakti, is ryto daktarai nustate nesivystanti - nebuvo sirdies veiklos Rezultate valymas, o paskui pilnos kelnes baimes: kaip bus su kitu nestumu? Pastoti neskubejom. Kai testas pasirode teigiamas, pirmus tris menesius vaiksciojau kaip su kiausiniu ant galvos, vyras pereme visus buities darbus, o as tik ilsejausi, gulejau, saugojausi menkiausio skersvejo... Buvo labai daug nerimo, kad vel nepasikartotu nelaime. Kiekvienas nuejimas i tualeta - su baime: ka pamatysiu ant tualetino popieriaus?! Dar ir dabar atidziai apziurineju popieriu po tualeto, nors jau nestumas pamazu zygiuoja i pabaiga Taip kad linkiu tau sekmes ir nugaleti visas baimes bei paranojas - ju bus, bet tu buk uz jas stipresne!