QUOTE(Linaute @ 2006 07 20, 09:04)
Tai gerai, saunuole, kad geri daug vandens.
Man tai pradzioje buvo labai sunku isgerti tiek vandens, nes anksciau gerdavau daugiausiai po litra. Daktare liepe, tai ir darau, ka liepe. Pradzioje net ziaukciodavau, na o dabar kazkaip organizmas reikalauja.
O tau jau matosi nestumas?
Man visi sako, kad nieko nesimato - na tik vyras pastebi ir sako, kad jau matosi. daktare irgi pasake vakar kad esu kompaktiska. Man tai aisku jau nei vienos kelnes nebetelpa. Dekuij dievui, kad vasara, tai nors lengvas sukneles galiu nesioti.
Kada tau dektretas???
Ziuriu cia mes tik vienos. Kraujuojanciu ar anksciau kraujuojanciu cia nera. Ir dekuj dievui.
Man tai pradzioje buvo labai sunku isgerti tiek vandens, nes anksciau gerdavau daugiausiai po litra. Daktare liepe, tai ir darau, ka liepe. Pradzioje net ziaukciodavau, na o dabar kazkaip organizmas reikalauja.
O tau jau matosi nestumas?
Man visi sako, kad nieko nesimato - na tik vyras pastebi ir sako, kad jau matosi. daktare irgi pasake vakar kad esu kompaktiska. Man tai aisku jau nei vienos kelnes nebetelpa. Dekuij dievui, kad vasara, tai nors lengvas sukneles galiu nesioti.
Kada tau dektretas???
Ziuriu cia mes tik vienos. Kraujuojanciu ar anksciau kraujuojanciu cia nera. Ir dekuj dievui.
Jo, čia toks intymus pokalbis gaunasi Gal į privatą pereit Mane labai troškino, kai pastojau, tada žvėriškai daug pradėjau gerti vandens, nuo sulčių neatsigerdavau. Man buvo tik tiek gerai, kad seniai geriu negazuotą mineralinį, tai nereikėjo savęs "laužyti". O matytis tai man jau manau tikrai matosi, o į rūbus kažkodėl sunkiai pradėjau tilpti pačiom pirmom savaitėm Galvojau, kad atostogų metu išsipūčiau, nors atrodo nedaug valgiau ir daug judėjau, bet taip jau buvo. Tai dabar net iliuzijų neturiu įlįsti į savo rūbus O vat svoris atrodo neauga - priaugau 2 kg, po ligoninės jų nebeliko.