Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Linaute @ 2006 07 20, 09:04)
Tai gerai, saunuole, kad geri daug vandens.

Man tai pradzioje buvo labai sunku isgerti tiek vandens, nes anksciau gerdavau daugiausiai po litra. Daktare liepe, tai ir darau, ka liepe. Pradzioje net ziaukciodavau, na o dabar kazkaip organizmas reikalauja.
O tau jau matosi nestumas?
Man visi sako, kad nieko nesimato - na tik vyras pastebi ir sako, kad jau matosi. daktare irgi pasake vakar kad esu kompaktiska. Man tai aisku jau nei vienos kelnes nebetelpa. Dekuij dievui, kad vasara, tai nors lengvas sukneles galiu nesioti.
Kada tau dektretas???

Ziuriu cia mes tik vienos. Kraujuojanciu ar anksciau kraujuojanciu cia nera. Ir dekuj dievui. biggrin.gif

Jo, čia toks intymus pokalbis gaunasi biggrin.gif Gal į privatą pereit rolleyes.gif Mane labai troškino, kai pastojau, tada žvėriškai daug pradėjau gerti vandens, nuo sulčių neatsigerdavau. Man buvo tik tiek gerai, kad seniai geriu negazuotą mineralinį, tai nereikėjo savęs "laužyti". O matytis tai man jau manau tikrai matosi, o į rūbus kažkodėl sunkiai pradėjau tilpti pačiom pirmom savaitėm rolleyes.gif Galvojau, kad atostogų metu išsipūčiau, nors atrodo nedaug valgiau ir daug judėjau, bet taip jau buvo. Tai dabar net iliuzijų neturiu įlįsti į savo rūbus blush2.gif O vat svoris atrodo neauga - priaugau 2 kg, po ligoninės jų nebeliko.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 20, 08:11)
Jo, čia toks intymus pokalbis gaunasi  biggrin.gif Gal į privatą pereit  rolleyes.gif Mane labai troškino, kai pastojau, tada žvėriškai daug pradėjau gerti vandens, nuo sulčių neatsigerdavau. Man buvo tik tiek gerai, kad seniai geriu negazuotą mineralinį, tai nereikėjo savęs "laužyti". O matytis tai man jau manau tikrai matosi, o į rūbus kažkodėl sunkiai pradėjau tilpti pačiom pirmom savaitėm  rolleyes.gif Galvojau, kad atostogų metu išsipūčiau, nors atrodo nedaug valgiau ir daug judėjau, bet taip jau buvo. Tai dabar net iliuzijų neturiu įlįsti į savo rūbus  blush2.gif O vat svoris atrodo neauga - priaugau 2 kg, po ligoninės jų nebeliko.

Del svorio tai ir pas mane nelabai. Pradzioje man tik krito. Buvau pasiekusi 63 svori. Na anksciau sverdavau - 65 kg plius minus. Na cia mano norma. O dabar jau 66 kg. Bet kazkur skaiciau, kad iki 20 svaites tipo "reikia" priaugti 3,4 kg. Tai norma. Na cia leliukas tiek sudaro ir gimdos audiniai ir pan. Poto sparciau augs. Na man jau 3 priaugo. Na bet jau kita 20 savaite bus,, tai normaliai sakyciau. Matai, mums gerai - vasara - daug visokiu zalumynu. Mesos as beveik visai nevalgiau, o ypac dabar negaliu i ja paziureti, tad kalorijos greitai sutirpsta.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 07 20, 10:11)
Del svorio tai ir pas mane nelabai. Pradzioje man tik krito. Buvau pasiekusi 63 svori. Na anksciau sverdavau - 65 kg plius minus. Na cia mano norma. O dabar jau 66 kg. Bet kazkur skaiciau, kad iki 20 svaites tipo "reikia" priaugti 3,4 kg. Tai norma. Na cia leliukas tiek sudaro ir gimdos audiniai ir pan. Poto sparciau augs. Na man jau 3 priaugo. Na bet jau kita 20 savaite bus,, tai normaliai sakyciau. Matai, mums gerai - vasara - daug visokiu zalumynu. Mesos as beveik visai nevalgiau, o ypac dabar negaliu i ja paziureti, tad kalorijos greitai sutirpsta.
biggrin.gif

Na aš viršsvorio ir taip turiu, todėl gydytoja sakė, kad mano atsargų užteks vaikui, netgi jei man su apetitu prastai blush2.gif O su mėsa nežinau, kažką reiktų daryt, nes geležies leliukui tai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 20 liepos 2006 - 09:32
Skubeciau, beda tik ta, kad as ne Lietuvoj gyvenu, tai cia man reikia dar prisiregistruoti ir panasiai. O be to girdejau, kad Anglijos daktarai nelabai ir rupinasi, kol nestumas mazas schmoll.gif . Nu bet jau suskubsiu. Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Labutis. Senokai cia rasiau 4u.gif atostogavau, bandziau atsigauti po skaudaus ivykio. labai malonu, kad yra plaikymas rolleyes.gif po truputi atsigaunu, netrukus bus bandomas kitas leliukas wub.gif o jei busimom mamytem teplioja, tikrai nejuokaukit, jei iskart negalit patekt pas savo gydytoja, vaziokit tiesiai i klinikas ten yra budintis ginekologas, ten visuomet apziures. sekmytes jums...
Atsakyti
Aciu jums visoms uz rupesti smile.gif Po jusu komentaru vakar iskart nulekiau prisiregistruot pas daktarus, tai kalbejau su sesele, kuri man paaiskino, kad toks tepliojimas vietoj menesiniu yra normalus ir gali kartotis kiekviena menesi g.gif , dar padare viena testa, kuris buvo teigiamas ir pasveikino, kad laukiuosi rolleyes.gif , bet tiek as ir pati zinojau. Tad kitai savaitei uzsiregistravau pas gydytoja, gal jis man ka pasakys unsure.gif
O ar is jusu kuriai nors taip buvo, kad tipo menesines tokios butu ir nescia? Ir kaip baigesi? Sekmes visoms laukiancioms ir besilaukiancioms, smagu, kad viana kita taip palaiko biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kam nors buvo menesines nestumo pradzioje? Nes girdejau tokiu istoriju,kad mamos net neitardavo,kad jos nescios, nes menesines budavo, tik negausios ir neilgos...as irgi dabar pagalvoju,kazin ar as ne nescia? menesines buvo tik 2,5 dienos,kai paprastai budavo 5 ir palyginus su ankstesnem labai negausios g.gif siandien kazko pykint pradejo (o gal cia virskinimo sutrikimai?) ir miego norisi...
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 07 21, 15:02)
Sakykit, gal kam nors buvo menesines nestumo pradzioje? Nes girdejau tokiu istoriju,kad mamos net neitardavo,kad jos nescios, nes menesines budavo, tik negausios ir neilgos...as irgi dabar pagalvoju,kazin ar as ne nescia? menesines buvo tik 2,5 dienos,kai paprastai budavo 5 ir palyginus su ankstesnem labai negausios  g.gif siandien kazko pykint pradejo (o gal cia virskinimo sutrikimai?) ir miego norisi...

Man buvo pirmą mėnesį, mano mamai su manim iki trečio. Bet geriau pas gydytoją nueik, tai nėra norma.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 21, 15:04)
Man buvo pirmą mėnesį, mano mamai su manim iki trečio. Bet geriau pas gydytoją nueik, tai nėra norma.

O kaip tu supratai,kad laukies? Kokiu dar pozymiu tau buvo? Nes as galvoju,kad reik testuka pasidaryt...
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 07 21, 15:15)
O kaip tu supratai,kad laukies? Kokiu dar pozymiu tau buvo? Nes as galvoju,kad reik testuka pasidaryt...

Man krūtinę pradėjo skaudėti, na ir planuotas vaikiukas, todėl testą pirkau gana greitai. Beje, pimas buvo neigiamas.
Atsakyti
Man is pradziu irgi nedaug tepliojo, po to pastebejau, kad vis gausiau kraujuoju, laukiau kelias dienas, bet kai pamaciau kresuliuku, iskart maniskis veze i klinikas (gyvenu Kaune) ten apziurejo ir pasake kad gresiantis iskart pagulde i ligonnine, liepe visa laika guleti ( gulimas rezimas), gulejau, bet ejo vis blogyn, kraujo buvo klanai.... taip ivyko persileidimas, padare gimdos abrazija.. verysad.gif po truputi atsigaunu, ir taip norisi kuo greiciau bandyti kita leliuka blush2.gif bet gydytoja liepe taip neskubeti... bet kaip gamta duos taip ax.gif rolleyes.gif sekmytes visoms besilaukiancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 21, 21:47)
Man is pradziu irgi nedaug tepliojo, po to pastebejau, kad vis gausiau kraujuoju, laukiau kelias dienas, bet kai pamaciau kresuliuku, iskart maniskis veze i klinikas (gyvenu Kaune)  ten apziurejo ir pasake kad gresiantis iskart pagulde i ligonnine, liepe visa laika guleti ( gulimas rezimas), gulejau, bet ejo vis blogyn, kraujo buvo klanai.... taip ivyko persileidimas, padare gimdos abrazija.. verysad.gif  po truputi atsigaunu, ir taip norisi kuo greiciau bandyti kita leliuka  blush2.gif  bet gydytoja liepe taip neskubeti... bet kaip gamta duos taip  ax.gif    rolleyes.gif  sekmytes visoms besilaukiancioms  4u.gif

Sekmes jums Jaklina pradedant kita leliuka 4u.gif Sikart tikrai viskas bus OK 4u.gif
Atsakyti