Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Linaute @ 2006 07 19, 14:54)
Na jau grizua is daktares. biggrin.gif
Mano lelyte sedejo per echoskopija ir sededama miegojo. Jau su tuo klausos aparatu, na kur prideda prie pilvo girdisi plakimas thumbup.gif .

Siaip paeme tepineli ir sake, kad isskyros grazesnes - na ne infekcines, bet ana karta irgi sake, kad nera negrazios, bet tepinelis buvo negeras. Tad ir si karta nesitikiu. Taip pat sake, kad cia del tos zaizdeles vis pateplioja. Tai kaip supratau jis irgi jautrus.

O tu dar judesiuku nejauti?

Sakiau, kad reiks pradeti su soda apsiplovineti. Sako profilaktiskai gerai. Na liaudiskos priemones, bet bijau prisidirbti. Kaip tu manai?

Smagu thumbup.gif , kad lialkai viskas gerai smile.gif Tokių konkrečių judesių dar nejaučiu, bet kažkas palei bambą karts nuo karto jaučiasi smile.gif Vyras sako, kad pilvas burbuliuoja, o aš kitaip manau mirksiukas.gif Dėl liaudiškų priemonių - gal ne laikas dabar eksperementuoti? Aš naudoju skystį su pieno rūgštimi, bus matyt, koks tas tepinėlis dabar bus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 19, 15:01)
Smagu  thumbup.gif  , kad lialkai viskas gerai  smile.gif Tokių konkrečių judesių dar nejaučiu, bet kažkas palei bambą karts nuo karto jaučiasi  smile.gif Vyras sako, kad pilvas burbuliuoja, o aš kitaip manau  mirksiukas.gif Dėl liaudiškų priemonių - gal ne laikas dabar eksperementuoti? Aš naudoju skystį su pieno rūgštimi, bus matyt, koks tas tepinėlis dabar bus schmoll.gif

trupuciuka isiterpsiu blush2.gif , tas burbuliavimas palei bamba ir yra pirmieji judesiukai thumbup.gif , pasek atidziau ir paskui pastebesi kaip jie stipreja ir jauciasi visam pilve mirksiukas.gif !
Atsakyti
butinai apsilankyk pas daktara...beto jeigu testai rodo teigiama tu nescia,man irgi tepliojo...ir tuoj mamyte busiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2006 07 19, 15:15)
trupuciuka isiterpsiu  blush2.gif , tas burbuliavimas palei bamba ir yra pirmieji judesiukai  thumbup.gif , pasek atidziau ir paskui pastebesi kaip jie stipreja ir jauciasi visam pilve  mirksiukas.gif !

Čia aišku poster_offtopic.gif bet jau turbūt pora savaičių kažkas jaučias, bet daba rjau aiškiau gal rolleyes.gif Šiaip tai ankstoka man būtų, nes pirmas nėštumas, na bet laksiu konkretesnių "pasireiškimų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 19, 15:24)
Čia aišku  poster_offtopic.gif bet jau turbūt pora savaičių kažkas jaučias, bet daba rjau aiškiau gal  rolleyes.gif Šiaip tai ankstoka man būtų, nes pirmas nėštumas, na bet laksiu konkretesnių "pasireiškimų"  biggrin.gif

Na del ankstumo tai labai individualiai, mano irgi pirmas nestumas, o "burbuliatorius" isijunge 17 sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2006 07 19, 15:33)
Na del ankstumo tai labai individualiai, mano irgi pirmas nestumas, o "burbuliatorius" isijunge 17 sav.  mirksiukas.gif

Na reikia tikėti, kad jaučiu būtent tai, ryt eisiu pas gydytoją, bus matyt, kaip ten visi reikalai vystosi fear.gif
Atsakyti
Jauti tikrai judesiukus ir buk rami, tik va apie bamba tai man retai duodasi. Kazkaip pas mane zemai. Tai kai spirs, tai ir sakau, kad gal del to pateplioja. na gal ne - cia tik mano pamastymai biggrin.gif
Na dabar jau apie bamba irgi buna.

O kiks cia valiklis su rugstimi?
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 07 19, 16:09)
Jauti tikrai judesiukus ir buk rami, tik va apie bamba tai man retai duodasi. Kazkaip pas mane zemai. Tai kai spirs, tai ir sakau, kad gal del to pateplioja. na gal ne - cia tik mano pamastymai biggrin.gif
Na dabar jau apie bamba irgi buna.

O kiks cia valiklis su rugstimi?

Lactacyd, vyrui vaistinėj rekomendavo, nes norėjau ko nors švelnesnio. Na manęs dar nespardo stipriai smile.gif Gal aprims ir tau tie tepimai, nors aišku man vis vidurių užkietėjimas siaubą kelia, bet anksčiau tiek besistangdindama būčiau krauju apsipilus schmoll.gif O dabar vos krešiuliukas matomas.
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2006 07 19, 14:55)
man ana savaite turejo prasideti menesines, bet vietoj ju tepliojo kokias 5 dienas labai negausiai ir tiek. Is pradziu vos rausvos isskyros, o paskui tokios rudos. Pasidariau testa vakare, is kart isryskejo antra tokia nelabai ryski, bet normaliai matoma juostele, dar viena ryte dariau - buvo truputi ryskesne. Tai kaip as suprantu, tai laukiuosi,  ax.gif  tik kaip ta tepliojima suprast? Ar cia labai blogai? O gal as ne nescia??? unsure.gif Labai prasau jusu komentaru.

Vienintelis patarimas - skubek pas daktara.... Jis tau viska ir isaiskins po apziuros.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 19, 15:16)
Lactacyd, vyrui vaistinėj rekomendavo, nes norėjau ko nors švelnesnio. Na manęs dar nespardo stipriai  smile.gif Gal aprims ir tau tie tepimai, nors aišku man vis vidurių užkietėjimas siaubą kelia, bet anksčiau tiek besistangdindama būčiau krauju apsipilus schmoll.gif O dabar vos krešiuliukas matomas.

Tai tu nejuokauk su tuo viduriu uzkietejimu. Man daktare sake, kad negalima isvis steneti ir yra negerai. As turejau irgi tokia problema, tai man israse geruju bakteriju ir valgau DAUG visokiu uogu. Braskes pas mane kiekviena diena. Taip pat juoduju srebentu ir vysniu ir t.t. Tai zinok man jau stenejimas pamirstas senai. Ir beje, isgeriu tris litrus per diena. Tai manau tikrai turetu ir tau suveikti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 07 19, 19:40)
Tai tu nejuokauk su tuo viduriu uzkietejimu. Man daktare sake, kad negalima isvis steneti ir yra negerai. As turejau irgi tokia problema, tai man israse geruju bakteriju ir valgau DAUG visokiu uogu. Braskes pas mane kiekviena diena. Taip pat juoduju srebentu ir vysniu ir t.t. Tai zinok man jau stenejimas pamirstas senai. Ir beje, isgeriu tris litrus per diena. Tai manau tikrai turetu ir tau suveikti. thumbup.gif

Nu čia po mėlynių buvo blush2.gif Aš išgeriu vandens apie 2 litrus, na ir sultys, pienas ir pan., per dieną irgi panašiai susidarys turbūt. Dėl viduri užketėjimo man sakė, kad nei viena dėl to nepersileido, todėl labai nepergyvenau šį kartą. Bet šiaip tikrai stengiuos vidurius geriau poskysčius laikyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 19, 19:44)
Nu čia po mėlynių buvo  blush2.gif Aš išgeriu vandens apie 2 litrus, na ir sultys, pienas ir pan., per dieną irgi panašiai susidarys turbūt. Dėl viduri užketėjimo man sakė, kad nei viena dėl to nepersileido, todėl labai nepergyvenau šį kartą. Bet šiaip tikrai stengiuos vidurius geriau poskysčius laikyt  blush2.gif

Tai gerai, saunuole, kad geri daug vandens.

Man tai pradzioje buvo labai sunku isgerti tiek vandens, nes anksciau gerdavau daugiausiai po litra. Daktare liepe, tai ir darau, ka liepe. Pradzioje net ziaukciodavau, na o dabar kazkaip organizmas reikalauja.
O tau jau matosi nestumas?
Man visi sako, kad nieko nesimato - na tik vyras pastebi ir sako, kad jau matosi. daktare irgi pasake vakar kad esu kompaktiska. Man tai aisku jau nei vienos kelnes nebetelpa. Dekuij dievui, kad vasara, tai nors lengvas sukneles galiu nesioti.
Kada tau dektretas???

Ziuriu cia mes tik vienos. Kraujuojanciu ar anksciau kraujuojanciu cia nera. Ir dekuj dievui. biggrin.gif
Atsakyti