Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Macarena @ 2006 07 15, 21:45)
Tai vat, mamos, buvau vis tik ligoninej. Apziurejo, kraujas senas, puslyte vietoj, kiauside su geltonkuniu padidejusi, todel ir skaudejo sona. SIaip siule gultis i ligonine, jei biuletenio reikia, bet kelias dienas darbe as galiu prasisukti ir be jo.  blush2.gif  Vienzo, grieztas gulejimo rezimas, jokiu stresu, Vitaminas E ir Spascupreel vaistukai skausmo atveju  g.gif

Viskas bus OK...tvirtai tuo tikiu, ane?  mirksiukas.gif

Viskas bus gerai! Tik nesugalvok i darba eiti, jei gulima rezima prirase...
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2006 07 16, 11:53)
Viskas bus gerai! Tik nesugalvok i darba eiti, jei gulima rezima prirase...

Tai as net ir nesiruosiu darbe rodytis, tik nesugalvoju, ka sakyti ryt paskambinus, del ko darbe negaliu buti biggrin.gif Tikrai nenoriu tikrosios priezasties kol kas sakyti....o kadangi dirbu tarp mediku, tai nelabai ir primeluosiu apie persalima koki ar pan. g.gif
Ka sakyti, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
na as asmeniskai, i tepliojima pro pirstus neziureciu, jei tik pamatos kraujingu rudu isskyru iskart pas gydytoja nieko nelaukians, nes as jau patyriau viena persileidima, dabar vel laukiuos ir tikiu, kad viskas bus gerai, o su pirmu nestumu neturejau jokiu problemu, na gal tik pienlige ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 07 16, 12:56)
Tai as net ir nesiruosiu darbe rodytis, tik nesugalvoju, ka sakyti ryt paskambinus, del ko darbe negaliu buti  biggrin.gif Tikrai nenoriu tikrosios priezasties kol kas sakyti....o kadangi dirbu tarp mediku, tai nelabai ir primeluosiu apie persalima koki ar pan.  g.gif
Ka sakyti, a?  mirksiukas.gif

O tai kaip tu darbe nebusi ir biuletenio neimi?.. Sakyk, kad yra rimtu problemu su sveikata, apie kurias kol kas nenori kalbeti, detales papasakosi veliau...
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2006 07 17, 15:24)
O tai kaip tu darbe nebusi ir biuletenio neimi?.. Sakyk, kad yra rimtu problemu su sveikata, apie kurias kol kas nenori kalbeti, detales papasakosi veliau...

Matai, Sirana, pas mus pora dienu galima ir siaip atsiprasyti g.gif O siaip siandien ryte paskambinau ir pasakiau, kad persalau, ir turiu temperaturos tongue.gif biggrin.gif Ta pati reikes ir rytoj padaryti...o treciadieni daktare jau leido eiti i darba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2006 07 17, 21:29)
Matai, Sirana, pas mus pora dienu galima ir siaip atsiprasyti  g.gif  O siaip siandien ryte paskambinau ir pasakiau, kad persalau, ir turiu temperaturos  tongue.gif  biggrin.gif Ta pati reikes ir rytoj padaryti...o treciadieni daktare jau leido eiti i darba  mirksiukas.gif

Man ir kai buvo 5-6 sav pradejo tepliot, ligoninej pagulejau, oi kiek nervu buvo doh.gif dabar svaru, ir tikiuosi tu tepliojimu nebepamatyti schmoll.gif To paties linkiu ir tau Macarena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 14, 10:00)
Labas, jau beveik savaitė kaip švaru, nežinau, gal vis tik ligoninė padėjo ir vaistukai nuo spazmų smile.gif Per daug dar nesidžiaugiu, nes jau buvo taip - atrodo švaru švaru, o paskui tik driokst  doh.gif Apie savo pastojimą aš neturiu žalio supratimo  blush2.gif Žinau tik, kada pastojimas galėjo būti 1 dienos skirtumu, o su ciklu man seniai problemos, aš prieš pastojant geriau Duphaston, nes mėnesinės "plaukiojo" kaip norėjo. Begeriant atrodė, kad jau susitvarkė, kol prieš paskutinį mėnesį ciklo vidury vėl ne į temą sukraujavau  verysad.gif Tai ir mečiau aš tuos vaistus ir mėnesinių sekimą  blush2.gif Mane kai ultragarsu žiūrėjo kita gydytoja irgi sakė, kad vaisiaus amžius mažesnis keliom dienom. Taip kad nieko dorai nežinau  unsure.gif

Nu kokia pas tau situacija? g.gif
As tai viena diena nieko, o kita ziurek rudu vel gabaliukas. Varau siandien pas ginekologe - vel ims tepineli, tai 100 pr. zinau, kad vel bus infekcija. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 07 19, 10:20)
Nu kokia pas tau situacija? g.gif
As tai viena diena nieko, o kita ziurek rudu vel gabaliukas. Varau siandien pas ginekologe - vel ims tepineli, tai 100 pr. zinau, kad vel bus infekcija.  verysad.gif

Labas, na pas mane atrodo tvarkosi, nors buvo šią savitę po tuštinimosi vos vos rusvų išskyrų, bet šiaip sakė, kad mano kaklelis labai jautrus, truputį kas ir jis kraujuoja. Eisiu darytis echoskopiją ir konsultuotis pas kitą gydytoją, bus matyt, ką pasakys g.gif Gavau ir aš žvakučių, vakar pradėjau kursą, tai galvojau nužaliosiu, kaip pradėjo deginti, ir šiandien dar ne itin "skanu" ten verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 19, 09:24)
Labas, na pas mane atrodo tvarkosi, nors buvo šią savitę po tuštinimosi vos vos rusvų išskyrų, bet šiaip sakė, kad mano kaklelis labai jautrus, truputį kas ir jis kraujuoja. Eisiu darytis echoskopiją ir konsultuotis pas kitą gydytoją, bus matyt, ką pasakys  g.gif Gavau ir aš žvakučių, vakar pradėjau kursą, tai galvojau nužaliosiu, kaip pradėjo deginti, ir šiandien dar ne itin "skanu" ten  verysad.gif

jo, jo, zinau ta jausma. Kai man israse zvakutes, na ten tipo tabletes tipo i maksti, tai irgi pradejo niezeti ir butent po ju man pradejo raudonai teplioti. Na man nesake, kad mano kaklelis jautrus. Sake, turetu atlaikyti, kai paskutini karta ziurejo, tad ziures ir siandien. Tai labai idomu.
Tai dziugu, kad tau tvarkosi. 4u.gif
Man irgi po tustinimosi iseina toks rudas kartu su baltom isskyrom. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 07 19, 11:31)
jo, jo, zinau ta jausma. Kai man israse zvakutes, na ten tipo tabletes tipo i maksti, tai irgi pradejo niezeti ir butent po ju man pradejo raudonai teplioti. Na man nesake, kad mano kaklelis jautrus. Sake, turetu atlaikyti, kai paskutini karta ziurejo, tad ziures ir siandien. Tai labai idomu.
Tai dziugu, kad tau tvarkosi. 4u.gif
Man irgi po tustinimosi iseina toks rudas kartu su baltom isskyrom. verysad.gif

Matai, mano kaklelis visada pasireiskia per ginekologinę apžiūra, ji palietus jis pradewda krajuoti. Dėl išnešiojimo - man irgi sakė, kad išnešiosiu. Šiandien po tos tabletės netepa, bet nežinau, kaip toliau bus, be to, instrukcijoj parašyta, kad jos nėščiom netinka schmoll.gif Papasakok kaip sekės pas gydytoją, jei šiandien eisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 19, 10:56)
Matai, mano kaklelis visada pasireiskia per ginekologinę apžiūra, ji palietus jis pradewda krajuoti. Dėl išnešiojimo - man irgi sakė, kad išnešiosiu. Šiandien po tos tabletės netepa, bet nežinau, kaip toliau bus, be to, instrukcijoj parašyta, kad jos nėščiom netinka  schmoll.gif Papasakok kaip sekės pas gydytoją, jei šiandien eisi  smile.gif

Na jau grizua is daktares. biggrin.gif
Mano lelyte sedejo per echoskopija ir sededama miegojo. Jau su tuo klausos aparatu, na kur prideda prie pilvo girdisi plakimas thumbup.gif .

Siaip paeme tepineli ir sake, kad isskyros grazesnes - na ne infekcines, bet ana karta irgi sake, kad nera negrazios, bet tepinelis buvo negeras. Tad ir si karta nesitikiu. Taip pat sake, kad cia del tos zaizdeles vis pateplioja. Tai kaip supratau jis irgi jautrus.

O tu dar judesiuku nejauti?

Sakiau, kad reiks pradeti su soda apsiplovineti. Sako profilaktiskai gerai. Na liaudiskos priemones, bet bijau prisidirbti. Kaip tu manai?
Atsakyti
Sveikos merginos, man ana savaite turejo prasideti menesines, bet vietoj ju tepliojo kokias 5 dienas labai negausiai ir tiek. Is pradziu vos rausvos isskyros, o paskui tokios rudos. Pasidariau testa vakare, is kart isryskejo antra tokia nelabai ryski, bet normaliai matoma juostele, dar viena ryte dariau - buvo truputi ryskesne. Tai kaip as suprantu, tai laukiuosi, ax.gif tik kaip ta tepliojima suprast? Ar cia labai blogai? O gal as ne nescia??? unsure.gif Labai prasau jusu komentaru.
Atsakyti