Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Aciu, merginos, visoms uz patarimus, bet as taip ir nenuejau pas gydytoja, nezinau, ar gerai padariau, bet man tas patepliojimas buvo labai jau menkas ir tik viena karta, ten praktiskai tik nedaug isskyru, tik kad tamsiu tokiu, nu bet tai daugiau nepasikartojo, tai stebiu dabar - jei pasikartos nors karta, tikrai nieko nelaukusi varau pas gydytoja g.gif
Atsakyti
Suprantu tave, Masako. Sunku prisiversti pas daktarus eiti. Bet zinok, jie daznai tokiu atveju nuramina ir tiesiog nustoji nervintis. Juk mes dabar jautresnes, linke panikuoti, kur nereikia. Jei viskas susitvarke, tai thumbup.gif . Negalvok apie blogus dalykus ir viskas bus gerai.
Sekmes !
Atsakyti
Miglute, as irgi tikiuos, kad viskas bus gerai smile.gif
pritariu tau del tu baimiu, visokios mintys lenda i galva doh.gif
Atsakyti
o tai nestumo metu aplamai ar normalu tos isskyros? huh.gif
Atsakyti
Tuo metu, kai normaliai butu menesines - normalu (jos buna rusvos, bet be kraujo), bet gali buti ir gresiancio persileidimo simptomas (ypac tamsesnes). Reikia aiskintis kiekvienu atveju, nes nuo rudu isskyru iki paties persileidimo - vos zingsnis. Rekomenduojama ramybe + vitaminas E.
Atsakyti
Man neshtumo pradzioj irgi buvo pasirode rudu ishskyru, bet ash tai nieko nelaukiau ir nulekiau pas gydytoja, nes jau turejau viena persileidima. Pasirode, kad tai senas kraujas, liepe savaite namie pailseti, paguleti ir viskas susitvarke. Rezultata matote smile.gif
O shiaip tokiu atveju dazniausiai magnio milteliu siulo pagert, nes magnis stabdo gimdos susitraukimus.

Bet kuriuo, jei dar kam taip bus, siulau nelaukti ir pasirodyti gydytojai, bent jau gyventi tai tikrai bus ramiau
Atsakyti
Kadangi nuo tokio "normalaus" reiškinio apturėjau persileidimą, siūlau kuo greičiau konsultuotis ir gulti į lovą...
Atsakyti
Mano nestumas jau eina i pabaiga tongue.gif ,bet isskyru(baltu) yra ,as esu girdejusi,kad visom nestuke.gif taip yra schmoll.gif Gal as nusisneku blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urba: 27 sausio 2005 - 23:19
baltos isskyros - tai juk ne tepliojimas, o tiesiog gausesnes isskyros nestumo metu ir tai laikoma normaliu reiskiniu smile.gif
Atsakyti
Dėl tų tepliojimų nėštumo pradžioje skirtingos nuomonės. Man prieš metus tepliojo rudai. VGN pasakė, kad nesivysto ir 8 sav. padarė valymą. Pažįstamos draugei pasakė, kad nesivysto, ji valymo atsisakė. Ir dabar turi nuostabų vaikelį.
Šio nėštumo pradžioje (rugsėjis) buvo ir tepliojimų, ir kraujavimų (pseudo mėnesinės), net su krešuliukais. Aišku, ligoninė (dabar jau Antakalnyje), gulimas rėžimas, hormonai, "krūva" echoskopijų, ašarų... Ačiū Dievui, viskas gerai. Kartais užklumpa mintis: "o jei būčiau nesutikusi su VGN gydytoja ir valymo nebūčiau dariusi?".
Atsakyti
zinot,anksciau pasijuokdavau kai moterys sakydavo 'prasirgau iki 3men.ir vat laukiuosiu....bet kai pati su pirmu vaiku apturejau toki malonuma iki 5men tai tapo nebejuokinga...ligonines,laselines,5kartai atsigulimo i ligonine..o kur dar asaru upeliai...ateina ex menesiniu laikas ir vel tepliojimas ir taip nuo penktos savaites nestumo.su antru vaikeliu taip buvo "tik"2 kartus.tik tiek kad jau nervu buvo maziau.gal subrendau ax.gif laikykites mamulytes.bet laukt kad nustos tepliot ir neit pas gydytoja nepatariu.
Atsakyti
Jus gimdziusios,ar jau besiruosiancios,pagelbekit mane!Man yra problemele,man kyla ytarimas kad galiu buti nescia!Pas mane atsirado,labai daug isskyru!Jos yra gelsvos,man istikruju isskiru buvo visa laika,bet ne tiek dauk kaip dabar!Pradejo ir pykinti,bet dar krutines neskauda!Menesines,turetu pasirodyti uz savaites.Kadangi,gal ir noreciau kad buciau nescia,todel ir klausiu jusu ar gali buti toks variantas,kad pilvelyje kazka turiu! wub.gif Gal galite kuri nors skubiau atsakyti!Aciu!
Atsakyti