Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Linaute @ 2006 07 11, 15:14)
Man tai kai nebenaudoju zvakuciu nuo pienliges, tai kazkaip dabar tik 2 diena tokios rudos nepilnai, tai manau, gal susitvarkys. O tu kelinta savaite?

As 14 savaitej irgi gulejau savaite ligoninej. Leido magni ir antibijotikus.

Man 18-a prasideda. Gulėjau jau trečią kartą, jokių žvakučių kraujuojant nerekomendavo naudoti. Vaistų iš viso jokių neleido, tik paėmė kraujo tyrimus ir kaklelį apžiūrėjo. Antibiotikus 14-ą savaitę gėriau, nes stipriai kraujavau, o magnį kelias dienas, nes labai tirpo koja ir ranka. Dabar vartoju tokius homeopatnius vaistukus ir labai daug guliu. Ir dar sakė gerti ne mažiau 2 l per dieną.
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 11, 09:07)
Sveikos busimos mamytes. su tais tepliojimais tikrai juokauti nevereta... nes as sian ka tik is ligonines ir mano angelelis danguje....  angel_sadangel.gif  cry.gif  o buvo pirmas nestumas, ir vaisiui beveik 10 savaiciu... niekam tikrai nelinkiu tokios busenos... sunku labai....

Oi mazute,kokios netiketos naujienos verysad.gif verysad.gif Kaip atsimenu tu dziaugeis ir mes su tavim.Nu nieko atsistosi ant kojyciu,viskas aprims ir netiketai jis grys.Cia nieko nepadarysi,matyt Dievulio jau taip skirta buvo. g.gif Tu tik bu stipri,mes su tavimi kad ir moraliskai. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 11, 17:13)
Man 18-a prasideda. Gulėjau jau trečią kartą, jokių žvakučių kraujuojant nerekomendavo naudoti. Vaistų iš viso jokių neleido, tik paėmė kraujo tyrimus ir kaklelį apžiūrėjo. Antibiotikus 14-ą savaitę gėriau, nes stipriai kraujavau, o magnį kelias dienas, nes labai tirpo koja ir ranka. Dabar vartoju tokius homeopatnius vaistukus ir labai daug guliu. Ir dar sakė gerti ne mažiau 2 l per dieną.

kai as kraujavau pirma karta ir gulejau ligonineje, tai man zvakuciu irgi neleido naudoti. Tik gulejau gulejau ir vaistu laukdavau.

Man jau 2 savaites rudai teplioja. Su pertraukomis. Tarp ju buvo ir raudonu. Taciau kai nuejau i ligonine tipo viskas gerai. Man atrodo istampys mane, taip kad i psichuska atsigulsiu. O cia vis itampa. Juk negerai kazkas jei nors ir rudai teplioju verysad.gif
Negaliu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 07 13, 11:27)
kai as kraujavau pirma karta ir gulejau ligonineje, tai man zvakuciu irgi neleido naudoti. Tik gulejau gulejau ir vaistu laukdavau.

Man jau 2 savaites rudai teplioja. Su pertraukomis. Tarp ju buvo ir raudonu. Taciau kai nuejau i  ligonine tipo viskas gerai. Man atrodo istampys mane, taip kad i psichuska atsigulsiu. O cia vis itampa. Juk negerai kazkas jei nors ir rudai teplioju verysad.gif
Negaliu verysad.gif  verysad.gif

O kiek laiko nėštumas? Mane paskutinį kartą nuramino, pasakė, kad viskas bus gerai ir išnešiosiu iki galo thumbup.gif Aišku, vis dar labai saugaus, iš lovos beveik nelipu, bet savaitė jau švaru, tfu-tfu-tfu. Ir skaičiau, kad gali kraujuoti, jei žemai placenta. Todėl pasistenk nesinervinti, nors tai labai sunku, pačiai vos ne isterijos buvo verysad.gif Tikiuos, bent nedarbingumą davė?
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 13, 10:33)
O kiek laiko nėštumas? Mane paskutinį kartą nuramino, pasakė, kad viskas bus gerai ir išnešiosiu iki galo thumbup.gif  Aišku, vis dar labai saugaus, iš lovos beveik nelipu, bet savaitė jau švaru, tfu-tfu-tfu. Ir skaičiau, kad gali kraujuoti, jei žemai placenta. Todėl pasistenk nesinervinti, nors tai labai sunku, pačiai vos ne isterijos buvo  verysad.gif Tikiuos, bent nedarbingumą davė?

Na man dar tik 18ta savaite. Zinau, kad gali buti placenta zemai, bet man genetikos centre it pati mano ginekologe uztikrino, kad mano placenta reikiamam ir normaliam aukstyje ir nezianu del ko rudai teplioju. Na gal ta zaizdelie, gal pienlige. Ne, nedarbingumo neturiu - sedziu darbe - man taip geriau. Kazkaip si karta net nesiule. Kai pirma karta kraujavau 13 savaitej, tai liepe gul i ligonine ir bilietieni turejau 1,5 savaites.
Dziugina tik tai, kad mazyle spardosi. Ir tai siek tiek ramina. O ir siandien sake, kad slapimas geras, nes pries tai buvo azoto, tad liepe gerti, tad ir pumpuoju po 3 l. per diena.
Na bus matyti. Tikiuosi antra karta dievulis manes neapleis ir sis angeliukas manes nepalisk, nes taip laukiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 07 13, 14:52)
Na man dar tik 18ta savaite. Zinau, kad gali buti placenta zemai, bet man genetikos centre it pati mano ginekologe uztikrino, kad mano placenta reikiamam ir normaliam aukstyje ir nezianu del ko rudai teplioju. Na gal ta zaizdelie, gal pienlige. Ne, nedarbingumo neturiu - sedziu darbe - man taip geriau. Kazkaip si karta net nesiule. Kai pirma karta kraujavau 13 savaitej, tai liepe gul i ligonine ir bilietieni turejau 1,5 savaites.
Dziugina tik tai, kad mazyle spardosi. Ir tai siek tiek ramina. O ir siandien sake, kad slapimas geras, nes pries tai buvo azoto, tad liepe gerti, tad ir pumpuoju po 3 l. per diena.
Na bus matyti. Tikiuosi antra karta dievulis manes neapleis ir sis angeliukas manes nepalisk, nes taip laukiu verysad.gif

Maniškis dar tyli verysad.gif Bet sakė, apie 20-ą savaitę tik galiu pajust. Mano gydytoja neturėjo dėl manęs jokių iliuzijų ir nuo pirmo kraujavimo pakaitom sėdžiu tai namuose tai ligoninėj, apie sugrįžimą į darbą kol kas niekas nešneka.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 13, 13:56)
Maniškis dar tyli  verysad.gif Bet sakė, apie 20-ą savaitę tik galiu pajust. Mano gydytoja neturėjo dėl manęs jokių iliuzijų ir nuo pirmo kraujavimo pakaitom sėdžiu tai namuose tai ligoninėj, apie sugrįžimą į darbą kol kas niekas nešneka.

Na man daktare sake, kad netureciau ir as jausti dar judesiu. As juos jauciu jau nuo 15 svaites. Pradzioje buvo tokie, kad tik vakare pabaksnodavo, o veliau vis daznyn ir daznyn. Gulejau ligoninej, ka dar nieko nejauciau tai kiekviena echoskopo diena man buvo kaip kazkoks kosmaras. Galvodavau ar gyvas ar ne. verysad.gif
Pamatysi ir tu tuoj pajusi. Matai, man tai antras nestumas, todel ir anksciau pajauciau.
Kiek skaiciau tai ir tau 18ta?
Kada paskutines menesines. Mano kovo 5 rolleyes.gif . Sakau gal vienu metu??????
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 07 13, 15:38)
Na man daktare sake, kad netureciau ir as jausti dar judesiu. As juos jauciu jau nuo 15 svaites. Pradzioje buvo tokie, kad tik vakare pabaksnodavo, o veliau vis daznyn ir daznyn. Gulejau ligoninej, ka dar nieko nejauciau tai kiekviena echoskopo diena man buvo kaip kazkoks kosmaras. Galvodavau ar gyvas ar ne. verysad.gif
Pamatysi ir tu tuoj pajusi. Matai, man tai antras nestumas, todel ir anksciau pajauciau.
Kiek skaiciau tai ir tau 18ta?
Kada paskutines menesines. Mano kovo 5 rolleyes.gif . Sakau gal vienu metu??????

Labai panašiai biggrin.gif Tiksliai nepamenu, bet skaičiuoju nuo kovo 8. Taip, antro nėštumo metu anksčiau judesiukus jaučia mamytės, matyt todėl, kad jau žino, kaip tai atrodo smile.gif Aš po echoskopijos irgi lengviau atsikvėpiu, nors jau 3 savaitės nedarė.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 13, 14:48)
Labai panašiai  biggrin.gif Tiksliai nepamenu, bet skaičiuoju nuo kovo 8. Taip, antro nėštumo metu anksčiau judesiukus jaučia mamytės, matyt todėl, kad jau žino, kaip tai atrodo  smile.gif  Aš po echoskopijos irgi lengviau atsikvėpiu, nors jau 3 savaitės nedarė.

Tai labai malonu kad taip panasiai augam:) Na bet man tai sake, kad mano pastojimas veliau viena savaite, nes ciklas pries tai 3 menesius buvo ne 28 dienos, o 32, tad ir ovuliacija nusikele, todel, man dabar 17 savaite ir 5 dienos, o siaip turetu buti 18 ir 5 dienos. Na bet sake, kad taip buna ir nieko cia tokio.

Na siandien tfu tfu tfu - svaru pas mane - tikiuosi leis emociskai pailseti nuo tu rudu isskyru.

O kaip pas tave situacija? g.gif

Atsakyti
Labas, jau beveik savaitė kaip švaru, nežinau, gal vis tik ligoninė padėjo ir vaistukai nuo spazmų smile.gif Per daug dar nesidžiaugiu, nes jau buvo taip - atrodo švaru švaru, o paskui tik driokst doh.gif Apie savo pastojimą aš neturiu žalio supratimo blush2.gif Žinau tik, kada pastojimas galėjo būti 1 dienos skirtumu, o su ciklu man seniai problemos, aš prieš pastojant geriau Duphaston, nes mėnesinės "plaukiojo" kaip norėjo. Begeriant atrodė, kad jau susitvarkė, kol prieš paskutinį mėnesį ciklo vidury vėl ne į temą sukraujavau verysad.gif Tai ir mečiau aš tuos vaistus ir mėnesinių sekimą blush2.gif Mane kai ultragarsu žiūrėjo kita gydytoja irgi sakė, kad vaisiaus amžius mažesnis keliom dienom. Taip kad nieko dorai nežinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 14 liepos 2006 - 10:03
Man 6 sav ir 2 dienos, ir siandien pastebejau toki ruda patepliojima. Pilvo neskaudejo nuo ryto. Gal dabar maudzia sona, bet gal cia nuo streso, kuri patyriau pamaciusi ta patepliojima. verysad.gif Einu gult i lova ir nesijudinsiu is vietos...nors sirdis tai kulnuose. Baisiai bijau. verysad.gif Jei kartosis, zadu pirmadieni varyt kur nors privaciai, nes mano daktare atostogauja verysad.gif Siaip turiu daktares telefona, bet nesinori trukdyti del vienkartinio patepliojimo blush2.gif Jei neduok die, bus dar, tada skambinsiu g.gif

Labai labai tikiuos, kad viskas gerai bus 4u.gif
Atsakyti
Tai vat, mamos, buvau vis tik ligoninej. Apziurejo, kraujas senas, puslyte vietoj, kiauside su geltonkuniu padidejusi, todel ir skaudejo sona. SIaip siule gultis i ligonine, jei biuletenio reikia, bet kelias dienas darbe as galiu prasisukti ir be jo. blush2.gif Vienzo, grieztas gulejimo rezimas, jokiu stresu, Vitaminas E ir Spascupreel vaistukai skausmo atveju g.gif

Viskas bus OK...tvirtai tuo tikiu, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti