Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Limcamca @ 2006 07 07, 16:42)
Manau cia daug ka gali rasti, kas pasakys, jog gali taip buti. Bet svarbu nepamirsti, kad TAI GALI BUTI ir gresiancio persileidimo pozymis. Todel, skambink arba tiesiog keliauk pas gydytoja 4u.gif

Tai kad net nežinau,ar esu nestuke.gif Mes tik planuojam ir labai norim.Jei daugiau nebus kraujo,reiks testą pasidaryt.
Atsakyti
Arba galejo jau ir persileidimas buti verysad.gif
jei menesines neuzsilaike, tai aisku, kaip ir nera tikslo testa daryti. O anksciau gausesnes budavo?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2006 07 07, 17:14)
Arba galejo jau ir persileidimas buti verysad.gif
jei menesines neuzsilaike, tai aisku, kaip ir nera tikslo testa daryti. O anksciau gausesnes budavo?

Taip,gausesnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduze @ 2006 07 07, 12:49)
Tai mano tokia būsena ir yra... nežinau nei ką galvoti, nei kaip elgtis...  unsure.gif

Viskas bus gerai, laikykis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduze @ 2006 07 07, 11:49)
Aš irgi laukiu kada mano lelius duos apie save žinoti- tada pasijausiu ramiau... nors ir abar ir aš, ir vyras vis kalbamės su mažiuku- tikimės kad jis tikrai mus girdi  wub.gif
Tai mano tokia būsena ir yra... nežinau nei ką galvoti, nei kaip elgtis...  unsure.gif

Man kai nuejau pas daktare sake, kad tipo nera priezasties is kur kraujuoti, taciau vartojau as zvakutes, del pienliges, ir ji sako, kad taip buna, tad uzdraude vartoti, tad sake, jei dar tepinelis antradieni bus blogas, tai tada duos antibijotiku kursa, na kad neuzkresciau toliau. Na nenaudojau jau viena diena, bet ryte dar buvo raudonu isskyru, tad sudas. Ir vel nervavausi verysad.gif
Na eisiu ryt i darba, tai diena greiciau praeis, o antradieni jau viska suzinosiu, bet zinau, kad tepinelis bus blogas.
Mum turbut visa nestuma nervus tampys, kai tuo tarpu kitos dziaugiasi nestumu. Pavydziu.
Atsakyti
QUOTE(Ambra @ 2006 07 01, 08:45)
Sveikos merginos,
o man teplioja nuo 5 savaites. 1 savaite pragulejau namie. Po to nebegulejau, ejau i darba, nors dar ir tepliojo. Tiesiog gydytoja ta tepliojima ivardijo kaip nezymu, nes nereikejo jokiu iklotu. Liepe gerti duphastona. Tepliojimai praejo. Dabar man jau 12 savaite ir nuo 9 savaites vel pasitaiko tepliojimu ir netgi siek tiek kraujo (1-2 kartu per savaite, po keleta lasu, dazniausiai, kai tustinuosi). Echoskopija rodo, kad leliukas vystosi gerai. Hematomos nera, gimdos kaklelis uzsidares. Tai neguliu nei ligoninej, nei namie. Toliau geriu duphastona ir siaip daugiau saugausi visko. Aisku, visa tai kainuoja nemazai nervu, tuo labiau, kad jau esu turejusi persileidima. Taciau dabar tikiu, kad viskas bus gerai. Kas labiausiai nervina, kad gydytoja man nepaaiskina, kokia gali buti to tepliojimo/kraujavimo priezastis.
Taip kad stenkites galvoti, kad viskas bus gerai!

Zinok man panasiai, kai buvo 5 sav atsiguliau i ligonine del tepliojimu, praejo, ir va mums jau 8 savaiteles ir vel pradejo doh.gif gerai kad nezymiai unsure.gif Antradieni varau pas gydytoja, ziuresim kaip ten kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 07 09, 13:55)
Na eisiu ryt i darba, tai diena greiciau praeis, o antradieni jau viska suzinosiu, bet zinau, kad tepinelis bus blogas.
Mum turbut visa nestuma nervus tampys, kai tuo tarpu kitos dziaugiasi nestumu. Pavydziu.

Gal nebus jis blogas, kodel tu taip is anksto nusiteiki?..

QUOTE(gabute @ 2006 07 10, 20:09)
doh.gif Sveikos vat ir man savaitgali baimes pilnos akys, po sex pasirode tamsiu isskyru, jau karta 26 sav buvo, tada gydytoja israse siuntima i ligonine, o is ten gydytojas namo issiunte lovoje guleti, o dabar vel pasirode ir isnyko, mazius spurda kaip reikant tai sakiau luktelsiu jei kas ne taip tada leksiu pas savo gydytoja

Visa laime, kad jau nestumas didelis, ir ta baime jau turbut mazesne, vis tiek leliukas jau beveik isnesiosiotas, mazai truksta. Nors aisku, vis tiek nemalonu...
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 07 09, 21:41)
Zinok man panasiai, kai buvo 5 sav atsiguliau i ligonine del tepliojimu, praejo, ir va mums jau 8 savaiteles ir vel pradejo doh.gif gerai kad nezymiai unsure.gif  Antradieni varau pas gydytoja, ziuresim kaip ten kas unsure.gif

oi mergyt nejuokauk su tais tepliojimais ax.gif gal tavo nestumuj reik daugiau prieziuros todel nwebijok dazniau sutrukdyt gyd... ir nelauk paskirto vizito
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes. su tais tepliojimais tikrai juokauti nevereta... nes as sian ka tik is ligonines ir mano angelelis danguje.... angel_sadangel.gif cry.gif o buvo pirmas nestumas, ir vaisiui beveik 10 savaiciu... niekam tikrai nelinkiu tokios busenos... sunku labai....
Atsakyti
Sveikos, grįžau iš ligoninės, atgulėjau sąžingai savaitėlę ir tfu-tfu-tfu bent kol kas švaru. Priežasčių man niekas neįvardino, bet gydytoja sakė, kad tepsiu iki nėštumo galo. Pažiūrėjo kaklelį ranka ir pasakė, kad išnešiosiu iki galo biggrin.gif Tik liepė labai neįsijausti į sveikos vaidmenį ir daugiau gulėti...
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 11, 11:20)
Sveikos, grįžau iš ligoninės, atgulėjau sąžingai savaitėlę ir tfu-tfu-tfu bent kol kas švaru. Priežasčių man niekas neįvardino, bet gydytoja sakė, kad tepsiu iki nėštumo galo. Pažiūrėjo kaklelį ranka ir pasakė, kad išnešiosiu iki galo  biggrin.gif Tik liepė labai neįsijausti į sveikos vaidmenį ir daugiau gulėti...

Man tai kai nebenaudoju zvakuciu nuo pienliges, tai kazkaip dabar tik 2 diena tokios rudos nepilnai, tai manau, gal susitvarkys. O tu kelinta savaite?

As 14 savaitej irgi gulejau savaite ligoninej. Leido magni ir antibijotikus.
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 07 11, 11:07)
Sveikos busimos mamytes. su tais tepliojimais tikrai juokauti nevereta... nes as sian ka tik is ligonines ir mano angelelis danguje....  angel_sadangel.gif  cry.gif  o buvo pirmas nestumas, ir vaisiui beveik 10 savaiciu... niekam tikrai nelinkiu tokios busenos... sunku labai....

Jaklina uzjauciu tave labai console.gif stiprybes tau!!! Pamatysi, greitai vel mazas angeliukas bus po tavo sirdele, ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti