Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Vaiduze @ 2006 07 06, 16:03)
Na merginos aš pasiduodu.. vakar vėl pasirodė kraujingų išskyrų (kaip visada pasišlapinus ant tualetinio popieriaus) ir radau dar kraujo sankaupą... blink.gif tokio tiršto kraujo... tipo kažką gal panašaus kaip į krešuliuką net nežinau... kai ji pasirodė dingo visi tepliojimai ir vėl visą naktį ir dabar yra ramu... blink.gif  unsure.gif Net nežinau nei ką galvoti.. kas ten manyje darosi???  doh.gif

O i ligonine nenori nuvaziuoti pasirodyti? g.gif Zinai, paziures per echoskopa, bus ramiau, gal cia kazkokia uzsistovejusio kraujo sankaupa ir isejo, bet tai vis tik speliones, juk pats i vidu neilisi pasiziuret...
Atsakyti
Oi, mergytes, jungiuosi ir as i teplioniu kluba blink.gif Mano situacija labai panasi i Vaiduzes, nors dar mano maziukai neturi net 12 savaiteliu, o jau echo daryta 6 kartus. Pirmadieni vel einu pas daktaryte, jau bus 7-ta echo blink.gif Baisiausia, kad teplioja rudai arba pakraujuoja karts nuo karto, o nustatyti kas tai ir kodel negali g.gif Kaip jau kazkuri rase- irgi bijau eiti i WC, nes dazniausiai po sysio ant popieriaus pasirodo kraujo doh.gif Taip pat turiu kaklelyje zaizdele, bet keli gydytojai sake, kad tai yra mitas, kad kraujuotu is jos schmoll.gif Gal kazkiek nezymiai ir gali pateplioti, bet jau ne tiek unsure.gif
Man kiekviena diena yra svente, kai neteplioja rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes! mums dabar 9sav. siandien nuejus i wc pastebejau tepliojima verysad.gif siandien turetu but antros mm, tai gal todel??? nors tai antras nestuke.gif per pirma nieko panasaus nebuvo. nieko neskauda,tik .... ir bijau ir nenori is kart begt pas gyd.
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif . Man zinokit, pries dvi dienas irgi atsirado kazkokiu rudu, la-a-a-abai tirstu isskyru g.gif . As galvoju gal cia nuo tu karsciu cool.gif Nors as stengiuosi i lauka neit, bet ir namuose neimanoma buti. Viena karta, pries menesi taip jau buvo... Nulekiau i Klaipedos GN priimamaji ir mane ten apziurejo su echoskopu, bet lialiui buvo viskas gerai thumbup.gif Taciau vis vien pasiule atsigulti i ligonine. As prizadejau, kad atvaziusiu kita diena jeigu nepraeis tos nesamones. Namuose gulejau ramiai ir viskas normalizavosi. O dabar vel... Gal cia del sekso blush2.gif, nes paskutinis kartas man buvo kazkoks nemalonus. Na net nezinau g.gif ... Bandysiu pagulet ramiai blink.gif , o jei ir toliau tesis, reikes su shmutkem vaziuoti i ligonine, nors ziauriai nesinori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2006 07 06, 18:54)
O i ligonine nenori nuvaziuoti pasirodyti? g.gif Zinai, paziures per echoskopa, bus ramiau, gal cia kazkokia uzsistovejusio kraujo sankaupa ir isejo, bet tai vis tik speliones, juk pats i vidu neilisi pasiziuret...

Nematau prasmės.. nes buvau paskutinį kartą antradienį, echo darė praėjusį penktadienį, tai kol bent savaitė nepraeis kitos tikrai nedarys... unsure.gif Tada sakė kad mažiukas vystosi normaliai, pilnai atitikome laiką (net šiek tiek su kaupu). Iš vis pasijutau taip, lyg išsigalvočiau aš tuos visus kraujavimus, nes gydytoja kelis kartus aiškiai pasakė- viskas yra gerai, jokių priežasčių kraujavimui nematau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduze @ 2006 07 06, 22:33)
Nematau prasmės.. nes buvau paskutinį kartą antradienį, echo darė praėjusį penktadienį, tai kol bent savaitė nepraeis kitos tikrai nedarys... unsure.gif Tada sakė kad mažiukas vystosi normaliai, pilnai atitikome laiką (net šiek tiek su kaupu). Iš vis pasijutau taip, lyg išsigalvočiau aš tuos visus kraujavimus, nes gydytoja kelis kartus aiškiai pasakė- viskas yra gerai, jokių priežasčių kraujavimui nematau  blink.gif

Mano tokia pati situacija. Vienu zodziu praeita menesi tuo paciu laiku gulejau ligonineje, del bruksnelio ant tualetinio popieriaus kraujo, o si karta gal net daugiau. Yra tokiu ruzavu silpnai gleiviu, bet daktare sako, jei nepajausi judesiu - atvaziuok, nes siaip viskas gerai ir priezasciu nera.

Man kiekvienas ejimas i tualeta - kraupu verysad.gif .
Gerai, kad nors judesius jauciu - tai pasisneku su lelium. Ilgiau nepajauciu - ir vel nerimas verysad.gif

Na fdaktare sake, kad 16 savaitej siaip retai kas jaucia judesius - bet as jauciu, nors tiek gerai.

Na ziuresim - ga viskas bus gerai.

manau, gal man cia del tos pienliges verysad.gif , kuri nesibaigia niekada verysad.gif , kai pastojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertuliukas @ 2006 07 06, 19:57)
Sveikutes! mums dabar 9sav. siandien nuejus i wc pastebejau tepliojima verysad.gif siandien turetu but antros mm, tai gal todel??? nors tai antras  nestuke.gif  per pirma nieko panasaus nebuvo. nieko neskauda,tik .... ir bijau ir nenori is kart begt pas gyd.

O as vis tik manau, kad reiktu nuvaziuoti pas gydytoja!
Atsakyti
QUOTE(Vaiduze @ 2006 07 06, 23:33)
gydytoja kelis kartus aiškiai pasakė- viskas yra gerai, jokių priežasčių kraujavimui nematau  blink.gif

Hm, tai is kur tas kraujas?.. g.gif As tai jauciu isproteciau nuo tokios busenos: priezasciu nera, bet kraujas yra...
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 07 07, 08:55)
Mano tokia pati situacija. Vienu zodziu praeita menesi tuo paciu laiku gulejau ligonineje, del bruksnelio ant tualetinio popieriaus kraujo, o si karta gal net daugiau. Yra tokiu ruzavu silpnai gleiviu, bet daktare sako, jei nepajausi judesiu - atvaziuok, nes siaip viskas gerai ir priezasciu nera.

Man kiekvienas ejimas i tualeta - kraupu verysad.gif .
Gerai, kad nors judesius jauciu - tai pasisneku su lelium. Ilgiau nepajauciu - ir vel nerimas verysad.gif

Na fdaktare sake, kad 16 savaitej siaip retai kas jaucia judesius - bet as jauciu, nors tiek gerai.

Na ziuresim - ga viskas bus gerai.

manau, gal man cia del tos pienliges verysad.gif , kuri nesibaigia niekada verysad.gif , kai pastojau verysad.gif

Aš irgi laukiu kada mano lelius duos apie save žinoti- tada pasijausiu ramiau... nors ir abar ir aš, ir vyras vis kalbamės su mažiuku- tikimės kad jis tikrai mus girdi wub.gif

QUOTE(Sirana @ 2006 07 07, 12:03)
Hm, tai is kur tas kraujas?.. g.gif As tai jauciu isproteciau nuo tokios busenos: priezasciu nera, bet kraujas yra...

Tai mano tokia būsena ir yra... nežinau nei ką galvoti, nei kaip elgtis... unsure.gif
Atsakyti
Daugelis cia raso, kad besilaukiant menesines buvo, o ar jos gausios ir kaip visada buna ar kitokios? Ar pasirodo ir to ''sviezio kraujo''?
Atsakyti
Aš vakar susirgau MMM.O po nakties tik lašiukas.Šiandien nieko g.gif Bet kad BT vakar 36,6.Tai gal ne nestuke.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Manau cia daug ka gali rasti, kas pasakys, jog gali taip buti. Bet svarbu nepamirsti, kad TAI GALI BUTI ir gresiancio persileidimo pozymis. Todel, skambink arba tiesiog keliauk pas gydytoja 4u.gif
Atsakyti