Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

ar kam taip buvo? kai pirmą kartą laukiausi, tai pirma men buvo visiškai normalios. o dabar kelias dienas tepliojo, bet gan stipriai ir praejo, kaip tik tuo metu kai turejo buti mm. ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 07 01, 09:38)
ar kam taip buvo? kai pirmą kartą laukiausi, tai pirma men buvo visiškai normalios. o dabar kelias dienas tepliojo, bet gan stipriai ir praejo, kaip tik tuo metu kai turejo buti mm. ar yra kam taip buve?

Siaip tai nera labai gerai,jeigu kraujuoja.Gali buti kad tai gresiancio pozymis.Geriau nueiti pas savo gydytoja ir pasitikrinti smile.gif
Atsakyti
Gemini zinok ir man pamaudzia kartais, bet jei nekraujuoja tai viskas ok. Man ir tepliojo, sake kad hematoma buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaiduze @ 2006 06 30, 18:17)
tai ir man šokas buvo, kai taip pasakė.. blink.gif ir kas svarbiausia jauna dar ta akušerė...  doh.gif

Sakes, kas per akusere nuciuozus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 07 03, 16:32)
Gemini zinok ir man pamaudzia kartais, bet jei nekraujuoja tai viskas ok. Man ir tepliojo, sake kad hematoma buvo ax.gif
Papildyta:

Sakes, kas per akusere nuciuozus blink.gif

Tame ir bėda, kad kraujuoja, labai nedaug, faktiškai ant kelnaičių nieko ir nelieka dažniausiai, nors buvo ir stiprus kraujavimas... Na rytoj vėl einu pas gydytoją, gal ką naujo sužinosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chriss @ 2006 07 02, 09:01)
Siaip tai nera labai gerai,jeigu kraujuoja.Gali buti kad tai gresiancio pozymis.Geriau nueiti pas savo gydytoja ir pasitikrinti smile.gif

Visiskai pritariu, kad reikia pasirodyti savo gydytojai drinks_cheers.gif . Kai pastojau, pirma menesi ir man pasirode menesines, gal kokias 3 dienas ir labai negausios, as zinoma konsultavaus, man pasake, kad nera ko nerimauti, viskas normalu, bet kiekvienos atvejis skirtingas, tikrai bus ramiau po vizito pas gydytoja mirksiukas.gif! Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 07 03, 14:32)

O kas ta hematoma ? g.gif Man ir teplioja,bet daktare nepasake nuo ko tai galetu buti,gal ir man ta hematoma? g.gif O kaip ji gydoma,ar cia baisu... g.gif
Atsakyti
esu girdejus kad kai kurioms net nestumo metu 3-4men buna menesines g.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 07 03, 18:50)
O kas ta hematoma ? g.gif Man ir teplioja,bet daktare nepasake nuo ko tai galetu buti,gal ir man ta hematoma? g.gif O kaip ji gydoma,ar cia baisu... g.gif

Zinok butu daktare pamaciusi, jug gali kraujuot del ivairiu priezasciu. Hematoma tai kraujo kresuliukas, kuris atsiranda kai kazkaip ten atsisluoksniuoja gimdos audiniai unsure.gif Man reikejo guleti ir gerti Duphastona, ir daktaras sake, kad stebes, ar ji dideja ar mazeja, bet tepliojimai baigesi tai gal isnyko ji g.gif antradieni eisiu echoskopa darytis, paziuresim ka pasakys ax.gif tikiuosi kad viskas gerai nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2006 07 03, 17:17)
Tame ir bėda, kad kraujuoja, labai nedaug, faktiškai ant kelnaičių nieko ir nelieka dažniausiai, nors buvo ir stiprus kraujavimas... Na rytoj vėl einu pas gydytoją, gal ką naujo sužinosiu  rolleyes.gif

Parasyk, ka pasake 4u.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 07 03, 17:17)
Tame ir bėda, kad kraujuoja, labai nedaug, faktiškai ant kelnaičių nieko ir nelieka dažniausiai, nors buvo ir stiprus kraujavimas... Na rytoj vėl einu pas gydytoją, gal ką naujo sužinosiu  rolleyes.gif

Parasyk, ka gydytoja pasakys 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2006 07 05, 13:00)
Klausykit, o jums mmm ar iškart tapo reguliarios, kai tik atsirado po gimdymo g.gif

ir aš žinau realų atvejį, kai viena moteriškaitė sužinojo kad laukiasi tik kai buvo ketvirtą mėnesį nėščia (iki tol normaliai sirgo mmm, o nuėjo pas gydytoją eilinei apžiūrai) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2006 07 01, 08:38)

Man vieną dieną šiek tiek patepliojo per tariamas mėnesines, bet aš iškart nuvariau pas gydytoją, viskas buvo tvarkoje, tad geriau ir tu apsilankyk pas ją dėl šventos ramybės.
Atsakyti
Na merginos aš pasiduodu.. vakar vėl pasirodė kraujingų išskyrų (kaip visada pasišlapinus ant tualetinio popieriaus) ir radau dar kraujo sankaupą... blink.gif tokio tiršto kraujo... tipo kažką gal panašaus kaip į krešuliuką net nežinau... kai ji pasirodė dingo visi tepliojimai ir vėl visą naktį ir dabar yra ramu... blink.gif unsure.gif Net nežinau nei ką galvoti.. kas ten manyje darosi??? doh.gif
Atsakyti