Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Sirana @ 2006 06 27, 12:47)
O kiek jums dabar savaiciu? Kaip neramu, vaziuokit jus gal i ligonine...

Sveikos mergaites 4u.gif zinokit, gerai, kad nuvaziavau tada i ligonine, iskart pagulde, siandien tik grizau, ir tai gydytojo labai prasiau, kad isleistu, nes ten taip atsibodo doh.gif liepe ir toliau namie guleti, gerti Duphastona, kol kas nebetepa, antradieni vel turiu eiti apziurai, zinokit tikrai, jei kam teplioja, nedelskit ir i ligonine tiesiai unsure.gif
Atsakyti
Mes jau ikopem i 6sav. siandien rasiejokraujavimas.Bijau.Vsko bijau.Ir pilvuka labai skauda, tokiais spazmais...
labi bijau ligonines
o dar labaiu bijau nelaimes
Atsakyti
Na va buvau pas gydytoją. Išsireikalavau, kad apžiūrėtų, nors kol laukiau gydytojos, tai spėjau su akušere susiimti... nes ji man pradėjo patarinėti, kad kuo greičiau daryčiausi išvalymą, kol dar galiu... nes tie kraujavimai gali reikšti apsigimimus ir pan... doh.gif ir tą net kelis kartus primygtinai siūlė.. blink.gif doh.gif

Na kai gydytoja apžiūrėjo, tai visi tyrimai ir mano būklė atitinka idealias normas- galima dėti į pavyzdinį vadovėlį. Padarė echo, tai mažiukas jau didžiausias. Auga kaip ant mielių. jau greitai į monitorių nebetilpsim blush2.gif rankytėm tik momuoja.. širdutė plaka. wub.gif Sakė turim viską ką reikia, labai gražų stuburiuką wub.gif Galvytę su akytėmis, nosyte, burnyte ir ausytėmis ax.gif Ir atitinkam jau 14 savaičių pagal dydį (nors tai nerealu, bet gydytoja sakė, kad būtent 14 savaičių.)

Žodžiu aišku, kad nieko neaišku... laukiu dabar liepos 17 d. kai apsilankysiu kitur pas gydytojus ir man padarys tyrimus, gal tada kas nors daugiau paaiškės ax.gif
Atsakyti
Nu bliamba, nu ir akušerė bash.gif
Man ačiū Dievui tokių "pasiūlymų" nebuvo blink.gif Kol kas su vaikiuku tfu tfu tfu atrodo viskas tvarkoj, o dėl apsigimimų tyrimų net nesiūlė darytis, nors aš klausiau ar nevertėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 30 birželio 2006 - 17:14
QUOTE(Gemini @ 2006 06 30, 18:14)
Nu bliamba, nu ir akušerė bash.gif
Man ačiū Dievui tokių "pasiūlymų" nebuvo  blink.gif Kol kas su vaikiuku tfu tfu tfu atrodo viskas tvarkoj, o dėl apsigimimų tyrimų net nesiūlė darytis, nors aš klausiau ar nevertėtų.

tai ir man šokas buvo, kai taip pasakė.. blink.gif ir kas svarbiausia jauna dar ta akušerė... doh.gif
Atsakyti
O tau nėra žaizdelės?
Papildyta:
QUOTE(Vaiduze @ 2006 06 30, 18:17)
tai ir man šokas buvo, kai taip pasakė.. blink.gif ir kas svarbiausia jauna dar ta akušerė...  doh.gif

Mane išvalymui ruošė, kai buvau 6 savaičių cray.gif . Tfu tfu tfu, jau dar 10 išvaikščiojau smile.gif
O dėl laiko nustatymo, mano skaičiavimai irgi 2 savaitėm su gydytojų skiriasi, bet juk skaičiuoja nuo paskutinių mėnesinių, o ne nuo pastojimo datos.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 06 30, 18:29)
O tau nėra žaizdelės?
Papildyta:

Mane išvalymui ruošė, kai buvau 6 savaičių  cray.gif . Tfu tfu tfu, jau dar 10 išvaikščiojau  smile.gif
O dėl laiko nustatymo, mano skaičiavimai irgi 2 savaitėm su gydytojų skiriasi, bet juk skaičiuoja nuo paskutinių mėnesinių, o ne nuo pastojimo datos.

tai kad nebuvo... nes aš kelis kartus dar iki nėštumo lankiausi pas gydytoją... ir dabar niekas apie jokią žaizdelę net nekalba.. g.gif

O dėl laiko.. tai pagal paskutinės mėnesines mums ir yra 13 savaičių ir 2 dienos, nors realiai aš pastojau balandžio 11- 15 dienomis (tai dabar mums realiai 11 savaičių), o va pagal echo- mums jau pilnos 14 savaičių... todėl ir sakau, kad negalim mes būti pilnų 14 savaičių blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ilmantina @ 2006 06 30, 14:09)
Mes jau ikopem i 6sav. siandien rasiejokraujavimas.Bijau.Vsko bijau.Ir pilvuka labai skauda, tokiais spazmais...
labi bijau ligonines
o dar labaiu bijau nelaimes

Man zinok tas pats, tik ikopus i 6 sav prasidejo doh.gif nebijok, viskas turetu but gerai, tik vaziuok i ligonine 4u.gif suprantu tave, as ir kaip ant adatu sedziu, antradieni vaziuosiu vel tikrintis, baisoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduze @ 2006 06 30, 19:04)
tai kad nebuvo... nes aš kelis kartus dar iki nėštumo lankiausi pas gydytoją... ir dabar niekas apie jokią žaizdelę net nekalba.. g.gif

O dėl laiko.. tai pagal paskutinės mėnesines mums ir yra 13 savaičių ir 2 dienos, nors realiai aš pastojau balandžio 11- 15 dienomis (tai dabar mums realiai 11 savaičių), o va pagal echo- mums jau pilnos 14 savaičių... todėl ir sakau, kad negalim mes būti pilnų 14 savaičių  blush2.gif  wub.gif

Nu jau plius minus kelios dienos tai jau pakankamai tikslu :-) Aš net neįsivaizduoju tiksliau, kada paskutinės mėnesinės buvo, o pagal pastojimą mums 14 savaičių.
Dėl žaizdelės klausiu, nes man įtarė, kad būtent ji kraujuoja ir aš prie tos pačios nuomonės, nes pilvo man niekad neskaudėjo, o vat "ten" apačioje pamaudžia kartais.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2006 06 30, 20:05)
Nu jau plius minus kelios dienos tai jau pakankamai tikslu :-) Aš net neįsivaizduoju tiksliau, kada paskutinės mėnesinės buvo, o pagal pastojimą mums 14 savaičių.
Dėl žaizdelės klausiu, nes man įtarė, kad būtent ji kraujuoja ir aš prie tos pačios nuomonės, nes pilvo man niekad neskaudėjo, o vat "ten" apačioje pamaudžia kartais.

o aš kai paklausiau, ar negali būti žaizdelė, tai sulaukiau atsakymo- jei būtų žaizdelė tai jau seniai dėl skausmo ir maudimo butum atėjusi... o man nei iki tol, nei dabar nebuvo jokio skausmo.. gal sakau čia kaip nors susiję su baisiai skausmingomis mėnesinėmis? g.gif
Atsakyti
Na tikiuos bent tu atsakymą po tyrimų gausi, nes aš dar kol kas nieko dorai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 06 30, 18:08)
Man zinok tas pats, tik ikopus i 6 sav prasidejo doh.gif nebijok, viskas turetu but gerai, tik vaziuok i ligonine 4u.gif suprantu tave, as ir kaip ant adatu sedziu, antradieni vaziuosiu vel tikrintis, baisoka unsure.gif

Sveikos merginos,
o man teplioja nuo 5 savaites. 1 savaite pragulejau namie. Po to nebegulejau, ejau i darba, nors dar ir tepliojo. Tiesiog gydytoja ta tepliojima ivardijo kaip nezymu, nes nereikejo jokiu iklotu. Liepe gerti duphastona. Tepliojimai praejo. Dabar man jau 12 savaite ir nuo 9 savaites vel pasitaiko tepliojimu ir netgi siek tiek kraujo (1-2 kartu per savaite, po keleta lasu, dazniausiai, kai tustinuosi). Echoskopija rodo, kad leliukas vystosi gerai. Hematomos nera, gimdos kaklelis uzsidares. Tai neguliu nei ligoninej, nei namie. Toliau geriu duphastona ir siaip daugiau saugausi visko. Aisku, visa tai kainuoja nemazai nervu, tuo labiau, kad jau esu turejusi persileidima. Taciau dabar tikiu, kad viskas bus gerai. Kas labiausiai nervina, kad gydytoja man nepaaiskina, kokia gali buti to tepliojimo/kraujavimo priezastis.
Taip kad stenkites galvoti, kad viskas bus gerai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambra: 01 liepos 2006 - 07:46