sima77, kaip reikalai, ar liovesi tepimas?..
QUOTE(Sirana @ 2006 06 27, 10:10)
sima77, kaip reikalai, ar liovesi tepimas?..
Zinok Sirana dar nesibaige ju nepagausejo, bet patamsejo kazkiek, galvoju gal siandien arba ryt vel vaziuot i ligonine, nes dakare pas kuria tureciau eiti gales tik pirmadieni Vis tikiuosi, kad baigsis, ir mes su zirniuku toliau ramiai gyvensim
QUOTE(sima77 @ 2006 06 27, 11:42)
Zinok Sirana dar nesibaige ju nepagausejo, bet patamsejo kazkiek, galvoju gal siandien arba ryt vel vaziuot i ligonine, nes dakare pas kuria tureciau eiti gales tik pirmadieni Vis tikiuosi, kad baigsis, ir mes su zirniuku toliau ramiai gyvensim
O kiek jums dabar savaiciu? Kaip neramu, vaziuokit jus gal i ligonine...
QUOTE(leogirl @ 2006 06 25, 22:25)
Sveikos, mergytės. Tikrai begalo užjaučiu visas kuriom tepliojimai baigėsi
Man kraujavimas prasidėjo 17,5 sav. po Pažaidėm su MB vakare. Lygtais viskas buvo ok. O ryte atsikėlus į darbą nuėjau i wc ir pasisiavus, pamačiau, kad visas unitazas krauju aptaškitas. Tai įsivaizduokite mano būseną. Man buvo isterija, šokas ir t.t. Vyras irgi išsigando, puolė raminti. Bet tuo metu norėjau buti viena. Todėl išleidau MB į darbą, o pati išsikviečiau taksą ir važiavau pas savo gydytoją. Gerai, kad dirbo iš ryto. Beabėjo seseliai teko duoti man raminančių, bet nelabai padėjo. Gydytoja pažiūrėjusi lygtais nustatė padidėjusius gimdos tonusus. Bet šiaip nebuvo tikra, nes viskas lygtais gerai. Bet tą pačią minutę išrašė siuntimą į ligoninę. Atvažiavo MB ir išvežė mane į ligoninė. Ten pažiūrėjus gydytojas irgi nieko baisaus nepamatė. Ir galiausiai nustatė kad taip galėjo atsitikti, nes buvo tuo metu, kai pagal viska turėčiau sirgti menėsinėmis. Beja, gresiančio nenustatė. Pajungia lašelines, ir jau kitos dienos vakarą kraujavimas baigėsi. O po to kai išrašė iš ligoninės po poros dienos pajutau ir savo žirniuko pirmus judesiukus. O dar ligoninėje ir lyti pasakė. Na vienu žodžiu gerai, kad viskas taip šauniai baigėsi. O labiausiai esu dėkinga savo gydytojai.
Taigi mano nuomone, kad su tepliojimais ir kraujavimais negalima juokauti. O iškarto važiuoti pas gydytoją. Niekam dar nepakenkė papildomas apsilankymas pas gydytojus. Man net baisu pagalvoti kaip galėjo baigtis man, jei taip greitai nereaguočiau. Turiu nemažai liūdnų pvz. Jug mes ne be vienos, taigi turime galvoti ne tik apie save.
Visoms sėkmės auginant žirniukus. Saugokites.
Man kraujavimas prasidėjo 17,5 sav. po Pažaidėm su MB vakare. Lygtais viskas buvo ok. O ryte atsikėlus į darbą nuėjau i wc ir pasisiavus, pamačiau, kad visas unitazas krauju aptaškitas. Tai įsivaizduokite mano būseną. Man buvo isterija, šokas ir t.t. Vyras irgi išsigando, puolė raminti. Bet tuo metu norėjau buti viena. Todėl išleidau MB į darbą, o pati išsikviečiau taksą ir važiavau pas savo gydytoją. Gerai, kad dirbo iš ryto. Beabėjo seseliai teko duoti man raminančių, bet nelabai padėjo. Gydytoja pažiūrėjusi lygtais nustatė padidėjusius gimdos tonusus. Bet šiaip nebuvo tikra, nes viskas lygtais gerai. Bet tą pačią minutę išrašė siuntimą į ligoninę. Atvažiavo MB ir išvežė mane į ligoninė. Ten pažiūrėjus gydytojas irgi nieko baisaus nepamatė. Ir galiausiai nustatė kad taip galėjo atsitikti, nes buvo tuo metu, kai pagal viska turėčiau sirgti menėsinėmis. Beja, gresiančio nenustatė. Pajungia lašelines, ir jau kitos dienos vakarą kraujavimas baigėsi. O po to kai išrašė iš ligoninės po poros dienos pajutau ir savo žirniuko pirmus judesiukus. O dar ligoninėje ir lyti pasakė. Na vienu žodžiu gerai, kad viskas taip šauniai baigėsi. O labiausiai esu dėkinga savo gydytojai.
Taigi mano nuomone, kad su tepliojimais ir kraujavimais negalima juokauti. O iškarto važiuoti pas gydytoją. Niekam dar nepakenkė papildomas apsilankymas pas gydytojus. Man net baisu pagalvoti kaip galėjo baigtis man, jei taip greitai nereaguočiau. Turiu nemažai liūdnų pvz. Jug mes ne be vienos, taigi turime galvoti ne tik apie save.
Visoms sėkmės auginant žirniukus. Saugokites.
Jei ne paslaptis kas tavo gydytoja?
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2006 06 27, 18:02)
ar gali pirmomis nestumo savaitemis pasikeiste iskyros? t.y. patamseti ir sutirsteti?
ar kam buvo kad pradejo pykint nuo kokios antros savaites?
ar kam buvo kad pradejo pykint nuo kokios antros savaites?
Pykinimo visai neturejau, taciau isskyras turejau gausias, net ir tepliojimu buvo.
QUOTE(sima77 @ 2006 06 25, 20:48)
Buvau ligoninej, sake, kad gresiantis persileidimas, nors ir nezymus. Hormonu neisrase, tik 90 proc ramybe ir e vitaminas Daktare i vyra atsisuko ir liepe pusrycius i lova, pietus i lova nesioti
mane su tokia pat diagnoze į ligoninę paguldė.
QUOTE(sima77 @ 2006 06 27, 11:42)
tamsus kraujas - senas kraujas. pasišalina senas kraujas. jei išskyros šviesios, šviežaus, rausvo kraujo spalvos, tada kraujavimas tęsiasi. jei ryškiai raudonas, tai senas valosi. čia amn taip gydytoja aiškino. bet vis tiek geriau nerizikuoti ir eiti pasitikrinti.
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2006 06 27, 20:23)
Lankaus Jonavoje pas gyd. Tamūsonienę, o ligoninėje prižiūrėjo puikus gyd. Žėba. Jeigu bučiau pasirižusi gimdyti jonavoje tai tik pas juos, nes šiaip JGN tikri šundaktariai dirba, na čia mano asmeninė nuomonė, o apie skyriaus vėdėją išvis atskira kalba. Siaubiakas vienu žodžiu Aš tikiu, kad apie Tamūsonienė irgi visokiu išgirstum nuomonių, tačiau aš labai ja patenkinta. Neštumo pradžioje kai tik man kildavo klausimų iškarto skambindavau jai į darbą. Ir šiaip pvz. užpraeitą savaitę atvažiavome su vyru, na turėjo būti eilinė apžiūrą, bet paprašiau, kad parodytu ir žirniuką, tai su mielu noru. Viską išklausinėjau ir t.t. O kai gulėjau porą dienų ligoninėja, tai ir aplankyti buvo užėjusi
Tačiau jau senai esu nusprendusi gimdyti Klaipėdoje ir tik ten. Nors ten visai gyd. nepažistu, bet ten visi mano artimieji ir ten jau tikrai geriau nei JGN. Pamačiusi ir pabuvojusi JGN esu pašiurpusi iki šiol.
Sėkmės pasirenkanat GN
Nu man irgi teplioti pradejo rudom isskyrom,tai daktare israse zvakuciu ir liepe ilsetis bei gulineti,sake,kad matyt nuo seksiuko viskas prasidejo
Na mergaitės, vakar vėl prasidėjo kraujavimai.. vėl pradėjo lašėti šviežias kraujas.. buvo vėlyvas vakaras, tai į ligoninę šįkart nevažiavau, nes kaip ir anais kartais jokių skausmų nebuvo tik kraujas lašėjo.. tai dabar ruošiuosi numatytam vizitui pas gydytoją.. nežinau ką ten besakys.. bet viena žinau, prašysiu kad darytų echo ir žiūrėtų iš kur tas kraujas...
Dieve kiek mūsų daug su panašia problema Man irgi konkrečiai nepasako, kodėl aš karts nuo karto pateplioju. Vieną dieną 14 savaitę gausiai sukraujavau, nors šiaip beveik nuolat tepiau rudai nuo 5 savaitės, tai iš karto nulėkiau į ligoninę. Gimdos kaklelis uždaras, su vaikeliu viskas tvarkoj. Bet ir šiandien nežinau konkrečiai kas man yra: ar kraujuoja žaizdelė kaklelyje ar vis tik problemos su placenta Gydytoja įtaria, kad per anksti Duphastoną nuėmė. Nežinau, gal dar bandysiu pas kitą nueiti, nors teko pagulėti ligoninėj, pereiti per kelias rankas (nuo nėštumo pradžios mane apžiūrėjo 4 gydytojos), diagnozė daug maž panaši buvo - pradžioj gręsiantis, dabar žema implantacija + žaizdelė, apie kurią seniai žinau, bet nepatarė, ką nors daryti iki gimdymo. Aš net buvau iškėlus versiją, kad mano vaikelis sustresuoja, kad mamą gali į darbą išvaryt, tai daro viską, kad ji namuose ramiai gulėtų Šiandien vėl trupučiuką patepliojau, o į tuliką eiti iš tiesų kiekvieną kartą stresas
Bet nervų tai tikrai daug gadina
Bet nervų tai tikrai daug gadina