Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Vaiduze @ 2006 06 13, 21:09)
minėjo, kad greičiausiai kraujavimas dėl to, kad placenta tvirtinasi prie gimdos gleivinės... o kadangi mane pykina pastoviai ir tąso + pakankamai įtemptas darbas, dar vaikštau nemažai tai praėjo atšokinėti besitvirtinanti placenta... dar kiek aiškino, kad placenta formuojasi ir tvirtinasi labai žemai gimdoje, tai ir gali turėti įtakos kraujavimams. Keisčiausia, kad nė vieno kraujavimo metu nebuvo jokių skausmų, gimdos kaklelis visada gražiausiai būna uždarytas (netgi gausaus kraujavimo metu taip buvo). Kiek žiūrėdavo echoskopu, tai laisvo skysčio matydavo gimdoje tačiau vaikučio jis neliesdavo... o vaikutis auga ir vystosi labai sparčiai... tai tiesą sakant net nežinau ką ir galvoti... blink.gif

Užjaučiu vaiduze...Mes irgi gulėjome ligoninėje kai buvo 6 savaitės...Kraujavau bet išskyros buvo tamsios..O pas tave šviesios? Na jeigu šviesios tai šviežias kraujas ir tada jau tikrai neramu iš kur jis atsiranda. O man buvo tamsus kraujukas tai gydytoja minėjo kad krešuliukas susidaręs...Išsivalė jis ir pasibaigė visi vargai mirksiukas.gif

Saugok save ir daug..daug ilsėkis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jo jums jau nekas,bet gerai kad viskas būna gerai,va o man visa nėštumą buvo viskas gerai jokių kraujavimų tik vėmiau,bet va 36sav. nestuke.gif atsirado rudos išskyros net prakaitas išpylė doh.gif nuvariau pas daktarės o ji man tik į ligoninę prasidėjo priešlaikinis gimdymas ohmy.gif ,o kai nuvažiavau tai tik liepė gulėt,palaikė parą dėl viso pikto ir paleido namo tik gulėjimo rėžime.Buvau išsigandūsi nerealiai blink.gif O JUMS DIDELĖS SĖKMĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 14, 18:25)
Jo jums jau nekas,bet gerai kad viskas būna gerai,va o man visa nėštumą buvo viskas gerai jokių kraujavimų tik vėmiau,bet va 36sav. nestuke.gif  atsirado rudos išskyros net prakaitas išpylė  doh.gif nuvariau  pas daktarės o ji man tik į ligoninę prasidėjo priešlaikinis gimdymas  ohmy.gif ,o kai nuvažiavau tai tik liepė gulėt,palaikė parą dėl viso pikto ir paleido namo tik gulėjimo rėžime.Buvau išsigandūsi nerealiai  blink.gif O JUMS DIDELĖS SĖKMĖS  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu isivaizduoju, kaip issigandai! Bet tai is kur ten tos isskyros, jei gimdymas taip ir neprasidejo? Visa laime, kad nestumas tai jau visai i pabaiga, jei jau ir gimdysi, tai viskas bus OK.
Atsakyti
Taip man ir nepasakė tik aš pati manau kad namuose darome remonta ir pasiploviau tai ir nuo to prasidėjo nes kaklelis nusineido.Bet dabar viskas gerai thumbup.gif vyras neleidžia nieko bedaryti.
Atsakyti
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 15, 18:11)
Taip man ir nepasakė tik aš pati manau kad namuose darome remonta ir pasiploviau tai ir nuo to prasidėjo nes kaklelis nusineido.Bet dabar viskas gerai  thumbup.gif  vyras neleidžia nieko bedaryti.

Nu ir saunuolis vyras, nesitampyk, tegu dar leliukas paauga siek tiek ir sekmingo jums gimdymo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HONDIKĖ @ 2006 06 14, 18:25)
Jo jums jau nekas,bet gerai kad viskas būna gerai,va o man visa nėštumą buvo viskas gerai jokių kraujavimų tik vėmiau,bet va 36sav. nestuke.gif  atsirado rudos išskyros net prakaitas išpylė  doh.gif nuvariau  pas daktarės o ji man tik į ligoninę prasidėjo priešlaikinis gimdymas  ohmy.gif ,o kai nuvažiavau tai tik liepė gulėt,palaikė parą dėl viso pikto ir paleido namo tik gulėjimo rėžime.Buvau išsigandūsi nerealiai  blink.gif O JUMS DIDELĖS SĖKMĖS  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oi as ir isigasciau doh.gif nezinociau kur begt.... niu bet gerai kad gerai baiges thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 06 14, 15:52)
Užjaučiu vaiduze...Mes irgi gulėjome ligoninėje kai buvo 6 savaitės...Kraujavau bet išskyros buvo tamsios..O pas tave šviesios? Na jeigu šviesios tai šviežias kraujas ir tada jau tikrai neramu iš kur jis atsiranda. O man buvo tamsus kraujukas tai gydytoja minėjo kad krešuliukas susidaręs...Išsivalė jis ir pasibaigė visi vargai  mirksiukas.gif

Saugok save ir daug..daug ilsėkis  4u.gif  4u.gif

Man tada ne išskyros buvo, o buvo upeliu pasileidęs kraujas... kaip sakoma grynas gyvas kraujas... o paskui, kai jau kraujoplūdis sustojo buvo šiek tiek tamsiai rudų išskyrų, o vėliau šviesiai rudų...
Na dabar pfu pfu pfu kaip sakoma viskas susinormalizavo. Išskyros vos šviesiai gelsvos. Jau taip savaitę. Penktadienį buvau pas gydytoją, darė echo, tai labai jau aktyvus mažylis su smarkiai plakančia širdute ax.gif ir atitikom tada dydžiu pilnas 11 savaičių- vadinasi mažiukas auga ir vystosi ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

Mums 10 savaiciu ir nuo 5 savaites blaskomes tarp ligonines ir namu.
Gydymas kaip ir visoms - vienodas - duphaston ir kuo daugiau poilsio. Neseniai apsidziaugiau, kad jau beveik savaite jokiu spalvotu isskyru ir vakar su vyru nusprendem pasimyleti... Nezinau, ar tai turejo itakos, bet siandien ryte atsirado smelio spalvos isskyru. Na ir nezinau, ka galvoti. Kol kas atsakymo neradau.
Mane labausiai glumina tai, kad gydytojai nepaaiskina IS KUR kraujuojama, t.y. is maksties, gimdos, gal kaklelio. Gerai, kad radau tokia priestvanine knyga "Akuserija", kurios visa pirma dalis skirta TSRS medicinai biggrin.gif Ji tikriausiai skirta studentams, bet man buvo labai pravartu pasiskaityti apie vaisiaus dangalus ir susidaryti bent sioki toki vaizda, kas toj gimdoj nuo pat pradziu dedasi.
Sudejusi gydytoju ir knygos informacija, siek tiek nusiraminau ta prasme, kad mazdaug zinau kas, kur ir kodel. Juk nezinojimas daug labiau nervina. O nervintis negalima smile.gif
Beje, apsilankymas pas gydytoja neuztikrina geros bukles iki kito apsilankymo. Kaip man per viena vizita pasake: "SIAI dienai viskas yra gerai.." O kita diena as isvaziavau i ligonine...

Tai stiprybes visoms! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2006 06 21, 09:22)
Mums 10 savaiciu ir nuo 5 savaites blaskomes tarp ligonines ir namu.
Gydymas kaip ir visoms - vienodas - duphaston ir kuo daugiau poilsio. Neseniai apsidziaugiau, kad jau beveik savaite jokiu spalvotu isskyru ir vakar su vyru nusprendem pasimyleti... Nezinau, ar tai turejo itakos, bet siandien ryte atsirado smelio spalvos isskyru.

Ir rau stiprybes ir kantrybes! Susilaikykit jus nuo tu lytiniu santykiu, bent jau kol nestumas bus didesnis...
Atsakyti
Kažkur 10 sav aš irgi pradėjau kraujuot,ir gana gausiai,išsigandau baisiausiai,nes esu turėjus persileidimą dėl kraujavimo,paskambinau gyd ,liepė tuoj pat važiuot į ligoninę,ten iškart paguldė,vieninteliai vaistai duphaston,ramybė ir gulimas režimas.Pirma naktis buvo baisi bijojau net iki tualeto nueit,nes tada persileidau naktį,prasidėjo baisus kraujavimas,niekada negalvojau,kad taip būna ir tai taip baisu,dabar meldžiaus,kad vaikelis išgyventų pirmą naktį,tikėjau,kad tada jau viskas bus gerai.Dabar mums viskas gerai,sūnelis auga nestuke.gif ,svarbiausia mums dabar save lepint,dažniau pagulinėt,o svarbiausia nesinervuot,visos blogybės nuo nervų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2006 06 21, 08:22)
Gerai, kad radau tokia priestvanine knyga "Akuserija", kurios visa pirma dalis skirta TSRS medicinai  biggrin.gif  Ji tikriausiai skirta studentams, bet man buvo labai pravartu pasiskaityti apie vaisiaus dangalus ir susidaryti bent sioki toki vaizda, kas toj gimdoj nuo pat pradziu dedasi.
Sudejusi gydytoju ir knygos informacija, siek tiek nusiraminau ta prasme, kad mazdaug zinau kas, kur ir kodel. Juk nezinojimas daug labiau nervina. O nervintis negalima  smile.gif
Beje, apsilankymas pas gydytoja neuztikrina geros bukles iki kito apsilankymo.

Jura_i, gal tu galėtum pasidalinti savo žiniomis, bes taip pat susidariau nuomonę, kad gydytojai kažkodėl nelabai linkę aiškinti mums dėl tų išskyrų kilmės. Man 6-tą nėštumo savaitę atsirado rudų išskyrų, bet jų buvo tik vieną dieną. Po to jos tapo šviesiai rudos, kol galop išnyko visai. Tiesa, po poros svaičių vėl buvo pasirodę, bet labai labai nedaug. Gydytoja man trumpai paaiškino, kad rudos išskyros - tai "senas" kraujas. Ta prasme kažkuriuo periodu gimdoje buvo prasidėjęs kaip ir persileidimas, tačiau jis sustojo, o kraujas po kurio laiko pasišalino. Tačiau kodėl vienoms panelėms iškart teka šviežias kraujas, kitoms - jau "senas" rudas, kokie veiksniai tai lemia, man iki tiol "tamsus miškas"...
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2006 06 22, 18:03)
Kažkur 10 sav aš irgi pradėjau kraujuot,ir gana gausiai,išsigandau baisiausiai,nes esu turėjus persileidimą dėl kraujavimo,paskambinau gyd ,liepė tuoj pat važiuot į ligoninę,ten iškart paguldė,vieninteliai vaistai duphaston,ramybė ir gulimas režimas.Pirma naktis buvo baisi bijojau net iki tualeto nueit,nes tada persileidau naktį,prasidėjo baisus kraujavimas,niekada negalvojau,kad taip būna ir tai taip baisu,dabar meldžiaus,kad vaikelis išgyventų pirmą naktį,tikėjau,kad tada jau viskas bus gerai.Dabar mums viskas gerai,sūnelis auga nestuke.gif ,svarbiausia mums dabar save lepint,dažniau pagulinėt,o svarbiausia nesinervuot,visos blogybės nuo nervų drinks_cheers.gif

Net baisu pagalvoti ką išgyvenai blink.gif .Tai ir dabar saugokis ir lepinkis,o tai kada begalėsime save palepinti jei ne dabar.Augink sėkmingai savo 2.gif ir į nieką nekreipk dėmesio,tu ir taip didelį darbą atlieki.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HONDIKĖ: 22 birželio 2006 - 19:47