Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Garbanele @ 2006 05 02, 16:26)
Siaubas nebegazdinkit su tais apsigimimais!!!
Man siandien pirma karta pasirode, kaip Linaute rase ciuciut rusvos isskyros, jokio ryskaus kraujo! Kas tai gali buti????
Ryt vizitas man pas daktare tikiuosi nuramins mane! As ir svorio priaugu ir mano mazis jau spardosi...nestumas lyg ir normalus!  nestuke.gif

na sorry, kad isgazdinau. Tiesiog bijau ir norejau pasidalinti, bet daugiau nieko neberasysiu, nes matau blogo pridarau. viskas. Einu is sio forumo amziams. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 05 03, 06:19)
na sorry, kad isgazdinau. Tiesiog bijau ir norejau pasidalinti, bet daugiau nieko neberasysiu, nes matau blogo pridarau. viskas. Einu is sio forumo amziams. verysad.gif

Eij, nu baik tu... Juk kiekvienas turi teise pasidalinti savo rupesciais, bedom ir nuogastavimais...
Atsakyti
Vakar man buvo beprotiškai sunki diena, labai pykino (net akyse temo), darbe visokių nesąmonių vyko, vakaro beveik neprisimenu. Šįryt pasirodė du lašai "kraujo". tai net ne kraujas, o kažkokios rudos išskyros. Supanikavau taip, net vyras išsigando, baltesnė už sūrį tapau. Pas gydytoją užregistruota buvau tik antradienį, bet išsireikalavom, kad šiandien priimtu. Kaip manote, ar leliukas gyvas dar? Sėdžiu darbe ir rankos dreba, į WC kas kelias min. lakstau tikrintis.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2006 05 05, 09:52)
Vakar man buvo beprotiškai sunki diena, labai pykino (net akyse temo), darbe visokių nesąmonių vyko, vakaro beveik neprisimenu. Šįryt pasirodė du lašai "kraujo". tai net ne kraujas, o kažkokios rudos išskyros. Supanikavau taip, net vyras išsigando, baltesnė už sūrį tapau. Pas gydytoją užregistruota buvau tik antradienį, bet išsireikalavom, kad šiandien priimtu. Kaip manote, ar leliukas gyvas dar? Sėdžiu darbe ir rankos dreba, į WC kas kelias min. lakstau tikrintis.

Nesinervink pirma laiko - gydytoja istirs echoskopu, pasakys viska.
Atsakyti
LINAUTE! 4u.gif
Baik, juk ne tu mane isgazdinai! As pati jau issigandusi si foruma skaiciau! O tave paminejau kaip pavyzdi, nes ir tu rasei, kad ciut rausvos isskyros, nes ir pas mane taip buvo!
Na, o siaip jau nusiraminau! Ir galiu papasakoti kodel pasirode rausvos isskyros. Isaugo spuogas ant uzpakaliuko zemai, na ir as norejau su juo susidoroti, tai labai stipriai teko susiriesti ir issitemti man, ir ne kelias sekundes, o kelias minutes. Tiesiog po visko buvo net sunku vel issitiesti. Na ir manau, kad dabar ypac jautrioje gimdoje ar kaklelyje patempiau kokia kraujagysle ir ji truko, tiesiog dvi dienas ir rodesi rusvos isskyros. Daktare apziurejusi taip pat nieko nerado.
Tai va, bukit labai atsargios ir svelnios sau! 4u.gif
Atsakyti
Man buvo taip - pasirode vos ruzavos isskyros, tai as po poros val buvau pas gyditoja, man israse Poliginax zvakuciu ir dar kazkokiu geriamu vaistu neatsimenu pavadinimo, tai man atrodo kad tas menamas pakraujavimas ir buvo kokia trukus kraujagysle ar pan, (tai gali buti net nuo uzkietejusiu viduriu)ir tokia doze vaistu manau nebuvo butina,aplamai reikia ju vengti ir kuo maziau vartoti nes man tik viena kart tos isskyros buvo pasirode..
kita kart negerciau vaistu, geriausias vaistas ramybe ir poilsis
Atsakyti
Man kraujas pasipylė 8 nėštumo savaitę.. iškart atsidūriau ligoninėje. Mano gydytoja perspėjo, kad nėštumo niekas iki 12 savaičių nestabdo (tokia pasaulinė praktika), tad liepė gulėti, gerti Duphastoną po 2 tabletes ir laukti... kraujavimas greitai baigėsi. Ligoninėje praleidau savaitę. Kai grįžau namo, tos pačios dienos vakare pradėjau vemti ir vėl pasileido kraujas. Antrą kartą atsidūriau ligoninėje. Gydymas toks pats- lovos režimas ir 2 tab. Duphastono... Dabar jau esu namuose, vakar prireikė skubiai nuvykti į darbą. Nutariau pasivaikščioti, nes pėsčiomis tik 15 minučių kelio, o nuėjusi į darbą pastebėjau, kad vėl pasirodė rožinės spalvos išskyros... buvau šiandien pas gydytoją- nieko blogo nemato...penktadienį eisiu vėl, tada darys echoskopiją... Jau darosi baisu dėl tų echoskopijų.. nes nėščia esu 10 savaičių, o echo jau buvo daryta gal 8-9 kartus... baisu ir dėl tų kraujavimų (vis tik ne keli kraujo lašai, o visas kraujoplūdis)..
Atsakyti
QUOTE(Vaiduze @ 2006 06 13, 19:21)
Man kraujas pasipylė 8 nėštumo savaitę.. iškart atsidūriau ligoninėje. Mano gydytoja perspėjo, kad nėštumo niekas iki 12 savaičių nestabdo (tokia pasaulinė praktika), tad liepė gulėti, gerti Duphastoną po 2 tabletes ir laukti... kraujavimas greitai baigėsi. Ligoninėje praleidau savaitę. Kai grįžau namo, tos pačios dienos vakare pradėjau vemti ir vėl pasileido kraujas. Antrą kartą atsidūriau ligoninėje. Gydymas toks pats- lovos režimas ir 2 tab. Duphastono... Dabar jau esu namuose, vakar prireikė skubiai nuvykti į darbą. Nutariau pasivaikščioti, nes pėsčiomis tik 15 minučių kelio, o nuėjusi į darbą pastebėjau, kad vėl pasirodė rožinės spalvos išskyros... buvau šiandien pas gydytoją- nieko blogo nemato...penktadienį eisiu vėl, tada darys echoskopiją... Jau darosi baisu dėl tų echoskopijų.. nes nėščia esu 10 savaičių, o echo jau buvo daryta gal 8-9 kartus... baisu ir dėl tų kraujavimų (vis tik ne keli kraujo lašai, o visas kraujoplūdis)..

Man irgi 8 sav. buvo prasidėjęs kraujavimas. Mėnesį pragulėjau namie (lovos režimas), viskas susitvarkė. Echoskopiją iki 11-12 sav. darydavo kas savaitę, vėliau tiksliai nepamenu gal kas mėn. ir nieko, viskas tvarkoj.
Saugok savo leliuką ir daugiau pagulinėk. O tau gydytoja nesakė, kodėl kraujuoja?
Atsakyti
QUOTE(Slyvute @ 2006 06 13, 19:33)
Man irgi 8 sav. buvo prasidėjęs kraujavimas. Mėnesį pragulėjau namie (lovos režimas), viskas susitvarkė. Echoskopiją iki 11-12 sav. darydavo kas savaitę, vėliau tiksliai nepamenu gal kas mėn. ir nieko, viskas tvarkoj.
Saugok savo leliuką ir daugiau pagulinėk. O tau gydytoja nesakė, kodėl kraujuoja?

minėjo, kad greičiausiai kraujavimas dėl to, kad placenta tvirtinasi prie gimdos gleivinės... o kadangi mane pykina pastoviai ir tąso + pakankamai įtemptas darbas, dar vaikštau nemažai tai praėjo atšokinėti besitvirtinanti placenta... dar kiek aiškino, kad placenta formuojasi ir tvirtinasi labai žemai gimdoje, tai ir gali turėti įtakos kraujavimams. Keisčiausia, kad nė vieno kraujavimo metu nebuvo jokių skausmų, gimdos kaklelis visada gražiausiai būna uždarytas (netgi gausaus kraujavimo metu taip buvo). Kiek žiūrėdavo echoskopu, tai laisvo skysčio matydavo gimdoje tačiau vaikučio jis neliesdavo... o vaikutis auga ir vystosi labai sparčiai... tai tiesą sakant net nežinau ką ir galvoti... blink.gif
Atsakyti
oi kaip daba pagalvoju apie ta kraujavima nestumo metu tai net pasiurpstu doh.gif nes mano abu pirmi nestumai taip ir pasibaige kai 8sav pradedavau kraujuot.... verysad.gif
niu bet sis nestumas man kaip stebuklas ir leliukas laukiamas labai labai.... o mums jau 35sav ir iki gimdymo liko tik 35dieneles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduze @ 2006 06 13, 21:09)
minėjo, kad greičiausiai kraujavimas dėl to, kad placenta tvirtinasi prie gimdos gleivinės... o kadangi mane pykina pastoviai ir tąso + pakankamai įtemptas darbas, dar vaikštau nemažai tai praėjo atšokinėti besitvirtinanti placenta... dar kiek aiškino, kad placenta formuojasi ir tvirtinasi labai žemai gimdoje, tai ir gali turėti įtakos kraujavimams. Keisčiausia, kad nė vieno kraujavimo metu nebuvo jokių skausmų, gimdos kaklelis visada gražiausiai būna uždarytas (netgi gausaus kraujavimo metu taip buvo). Kiek žiūrėdavo echoskopu, tai laisvo skysčio matydavo gimdoje tačiau vaikučio jis neliesdavo... o vaikutis auga ir vystosi labai sparčiai... tai tiesą sakant net nežinau ką ir galvoti... blink.gif

Uzuojauta taiu nuosirdi, nes labai daug nervu ir streso tau tenka patirti del tokiu dalyku. Ka padarysi, ne visoms nestumas lengvas buna... Svarbu, kad leliukas auga ir vystosi! Saugok save ir daug gulek, nebeik i ta darba, ka jau cia gero nudirbsi tokioj busenoj, reikia issaugoti nestuma...
Atsakyti
Vaiduze, gerai Sirana rašo, nebeik į darbą, saugok save ir tą mažytę kruopelytę. Dabar svarbiausia poilsis ir daug teigiamų minčių, mažiau streso. Mano atvejis kiek kitoks buvo, gimdoje buvo susiformavęs kraujo krešuliukas (hematoma), bet ji sunyko (nesiplėtė). Laikykitės wink.gif.
Atsakyti