labukas visoms,
pasidalinsiu savo patirtim,na gal ne patirtim,bet kaip pas mane buvo.
pas mane nedidele krutine normali,tai kazkaip galvojau,kad neturesiu pienelio,bet...
pagimdziau sunu,kai sutvarke viska atnese ji pas mane ir sako maitink,o ka maitinti kai nera to pieno,nieko tuscia,traukiu traukiu nieko....atejo gydytoja ir sako bandyk turi buti,as duodu kruti suneliui,o jis juk dar negali nei apzioti nei paimti...taip laukiau ir tampiau tas krutis kol atsirado priespienis,na kiek lengviau ant sirdies

viskas gerai,ir pienelio buvo ir vaikiukui uzteko...tik va treciam menesi is vienos kruties dingo pienelis ir daryk ka nori,pasirodo persalau (visada buvau jautri salciui ne tik ziema,bet ir vasara)...toliau maitinau su viena krutim,taip maitinau iki 1 metu ir 2 menesiu,aisku valgem jau viska kas priklauso,bet papuko vistiek reikejo

dabar esu

ir kazkaip baiminuosi,kad nebutu to,kad neturesiu pienelio,bet gydytoja sako,kad viskas bus gerai ir nera ko nerimauti

as tik uz tai,kad maitinti leliuka savo pieniuku,bent jau iki 1 metu,jei imanoma ir ilgiau,o kad pieniuko yra tai gerai (suprantu,kad sunku,skauda ir taip toliau),bet linkiu visoms kantrybes ir istvermes maitinant leliukus