Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 28, 23:34)
Gal mergaitėms ir gražu, bet kartais tas permatomas atrodo kaip klijai ar kaip dešrelė su celofanu. Nieko gražaus ir ne visoms tinka.

Juokingai nuskambejo biggrin.gif Man tai patinka ir bespalvis blizgis, grazu kai suteikia "slapiu lupu" efekte smile.gif
Atsakyti
Jis deja jau nebemadingas, tas ypač permatoma ir ypač šlapias, ypač rudenį ar žiemą.

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 29, 10:35)
Jis deja jau nebemadingas, tas ypač permatoma ir ypač šlapias, ypač rudenį ar žiemą.

O kaip galima pirkt lupu blizgius pagal mada.. perki kad tinka arba ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 29, 10:35)
O kaip galima pirkt lupu blizgius pagal mada.. perki kad tinka arba ne unsure.gif

Aha aš irgi nesuprantu kas čia per madų vaikymasis net lūpų blizgesiuose. Visad madinga tai, kas gražiai atrodo ir tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 29, 10:35)

O siaubas doh.gif As kaip tycia nusipirkau naujausios MAC kolekcijos blizgi - jis toks slapias ir labai mazai spalvos duoda. Jauciu teks nest atgal, nes sugalvoja tokius nemadingus iskist.... rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri meginote siuos blizgesiukus,nesu nieko turejusi is ju gaminiu,kokie atsiliepimai 4u.gif http://oth.strawberr...3/70742/#DETAIL
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 08 30, 00:44)
Merginos gal kuri meginote siuos blizgesiukus,nesu nieko turejusi is ju gaminiu,kokie atsiliepimai 4u.gif                                                                                                  http://oth.strawberr...3/70742/#DETAIL

Butent tokiu ipakavimu nesu turejus. Turejau tik kubeliuose ir tuteleje (viena tuteleje tebeturiu nauja). Tai galiu pasakyt, kad kubeliuose man nepatiko - nepatiko tuo, kad reikia teptuku kabint (man taip nepatogu), o ir kvapas kazkoks fe buvo. O lupdazio bei tuteleje blizgio kvapas man irgi specifinis, bet pakenciamas. Patys blizgiai gana riebus, nesausina lupyciu, laikosi gerai, na o spalvytes turbut nuo ju paciu priklauso (ta prasme jei ryski, tai ir bus ryski, jei permatoma, tai permatoma), bet atitinka vaizda indelyje.
Atsakyti
Kai sudejau visus, baisu- visa kruva. Reikia apsiraminti blink.gif Gerai, kad keli jau visai baiginejasi.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apvalute: 30 rugpjūčio 2009 - 08:11
O kam tau tiek identiškų spalvų? 4u.gif

Mergaitės, jūs dažykitės kuo norit, taigi visur laisva valia, bet tai, kas madinga ir nemadinga, skirta toms, kam aktualu. Jau berods metai kaip nebemadingos visiškai permatomos lūpos. Tai kas jums tinka ar nepatinka - nediskutuojamas reikalas. smile.gif F_A kiek skaičiau domisi tendencijomis, tai kam tą galvą smailikui daužyt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 08 30, 00:44)
Merginos gal kuri meginote siuos blizgesiukus,nesu nieko turejusi is ju gaminiu,kokie atsiliepimai 4u.gif                                                                                               

Turiu buten sia spalva, man patinka, suteikia neryskia spalva, nera lipsnus, labai malonus kvapas, laikosi ant lupu vidutiniskai bigsmile.gif

Apvalute grazi kolekcija rolleyes.gif kaip tau tas Estee Lauder blizgesys tubelei ?( 3 foto ) Labai grazi spalva,kaip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 30, 11:34)
Turiu buten sia spalva, man patinka, suteikia neryskia spalva, nera lipsnus, labai malonus kvapas, laikosi ant lupu vidutiniskai  bigsmile.gif
Apvalute grazi kolekcija rolleyes.gif  kaip tau tas Estee Lauder blizgesys tubelei  ?( 3 foto ) Labai grazi spalva,kaip vadinasi?

Dekui 4u.gif Labai megstu EA blizgius. Man jie patys geriausi. Esu 2 tuteles sunaudojusi. Spalva - ivory.

ir dar: as beveik visada maisau blizgius + lupdazis arba blizgis + blizgis. Retai kada tik viena naudoju. Taip isgaunu labai grazias spalvas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 30, 10:54)
Dekui 4u.gif  Labai megstu EA blizgius. Man jie patys geriausi. Esu 2 tuteles sunaudojusi. Spalva - ivory.

Man EL irgi saunus blizgiai, reikes dar koki ir tubelei isigyti bigsmile.gif O realiai ta ivory spalva sviesi ant lupu atrodo?

Labai patiko tavo blizgiu spalvos bigsmile.gif Neatsisakyciau ir savo kolekcijoj daugelio spalvu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 30 rugpjūčio 2009 - 10:34