Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(ViShy @ 2009 08 28, 12:15)
Neisimti is prekybos, ju yra YSL pls.  mirksiukas.gif tik spalvu pasirinkimas labai mazas, as pirkau # 11 spalva.

YSL nuoroda

man rodo tik dvi spalvas 9 ir 10 g.gif
ta 11 gal tokia panasi kazkiek i ta gyvenchy extiting? ar jinai yra ta sviesiausia ruzava su zeruciais? nes tas dvi turejau wub.gif
Atsakyti
Tai as pirkau ne tiesiai is YSL pls.

va mano spalva:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 26, 19:51)
Gal pamenate blizgio pavadinima? Reikes pasiekoti  bigsmile.gif

Estée Lauder Pure Color UltraLight Gloss smile.gif nu bet jau fantastiskas jis man wub.gif

o cia kitas atspalvis http://www.brigettes...s/EST078-2T.jpg jis realiai atrodo zalias, bet ant lupu neatsilieka savo spalvyte nuo svesaus jis irgi toks i sviesuma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 28 rugpjūčio 2009 - 12:51
Esu labai labai patenkinta savo naujuoju pirkiniu-Chanel Levres Scintillantes 131 Mica wub.gif Paziurejus i nuotrauka spalvos man tokios grazios,kad mielai prigriebciau dar kokias tris biggrin.gif
user posted image
Dar laukiu Jucy Tubes vieno parkeliaujancio.
Atsakyti
Kokia faina spalvyte smile.gif . Ar naturoje irgi tokia pat? 4u.gif user posted image
Atsakyti
Toj foto jos visos panasios atrodo ( 124, 126, 128 ) sunku butu issirinkti blush2.gif zeri tai tikrai graziai thumbup.gif

Malena gal pasirodysi kaip lupu atrodo 131 Mica ? bigsmile.gif
Atsakyti
Graziai atrodo tie Chanel Levres Scintillantes ,man ypac grazi 126 spalvyte . wub.gif
O ar jie perregimi ? Ar nesausina lupu ?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 28, 18:48)
Toj foto jos visos panasios atrodo ( 124, 126, 128 ) sunku butu issirinkti  blush2.gif  zeri tai tikrai graziai  thumbup.gif

Malena gal pasirodysi kaip lupu atrodo 131 Mica ? bigsmile.gif

Man patinka arba visai sviesus kaip 131Mica arba jau tamsesni kaip 129 wub.gif
Beje maniski Douglase labai greitai isperka,ateidavau pratestuot tai nevisada rasdavau.
Nealabai pasirodysiu,as is tu nesirodanciu biggrin.gif

QUOTE(EVY @ 2009 08 28, 20:35)
Graziai atrodo tie Chanel Levres Scintillantes ,man ypac grazi 126 spalvyte . wub.gif
O ar jie perregimi ? Ar nesausina lupu ?

Mano perregimas,jei daugiau tept tai daugiau spalvos suteikia.Del sausinimo tai atvirksciai jis kaip balzamas wub.gif
Siaip turiu viena Isadora labai megiama,jau du subaigiau,tai Chanel pirkau tik del to,kad panasi spalva,bet Isadora sausina(ziema neimanoma su juo) ir dar neislieka nei puses tiek kiek Chanel rolleyes.gif

Tai va,pastaruoju metu beveik subaigiau du blizgius,pirkau irgi du,bet labai uzsikabliavau,noriu ju daugiau,parduotuvej kojos pacios nesa prie blizgiu blush2.gif
Atsakyti
YSL Gloss Repulpant Shiny Lip Plumper spalva - Glossy Plum
user posted image

ESTEE LAUDER Pure Color UltraLight Gloss spalva - #02 Guava Light
user posted image

Na ir viena lupdazi YSL ROUGE PURE SHINE, labai patiko si spalva Cherry Sorbet wub.gif
user posted image

Ir dar tas Chanel'io blizgis sudomino doh.gif blush2.gif
Atsakyti
O tu isbandai pries pirkdama ar tiesiog perki internetu patikusi?

As tavo Rasberry Ice visai noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 28, 21:34)
O tu isbandai pries pirkdama ar tiesiog perki internetu patikusi?

Dazniausiai perku patikusia spalva nebandziusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 27, 22:21)
Baigineju ja ir mastau kartot ar ne biggrin.gif Patiko,naturaliai,be blizguciu,atrodo,kad lupos permatomu dazytos,spalvos vos vos wub.gif

Gal mergaitėms ir gražu, bet kartais tas permatomas atrodo kaip klijai ar kaip dešrelė su celofanu. Nieko gražaus ir ne visoms tinka.
Atsakyti