Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Donatute @ 2009 08 25, 21:17)
Mergaites gal žinote koks čia blizgis?
user posted image

Kiek matau pagal nuotraukos link'a kazkas is Artdeco. Pabandyk paieskot tam psl, is kurio sita foto paemei 4u.gif
Atsakyti
As tai ieskau kokio blizgio chamelioninio, keiciancio atspalvius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 26, 15:15)
As tai ieskau kokio blizgio chamelioninio, keiciancio atspalvius  bigsmile.gif

Estee Lauder turėjo (jei apie toki šnekate) praeitu metu kolekcija, dar čia išparduotuvėj pardavinėjo, labai malonus ir gražus ant lupu wub.gif 2 spalvu buvo mano šitas buvo:
http://www.kissandma...stee lauder.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 26 rugpjūčio 2009 - 18:55
QUOTE(.code. @ 2009 08 26, 19:48)
Estee Lauder turėjo praeitu metu kolekcija, dar čia išparduotuvėj pardavinėjo, labai malonus ir gražus ant lupu  wub.gif

Gal pamenate blizgio pavadinima? Reikes pasiekoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 26, 15:15)
As tai ieskau kokio blizgio chamelioninio, keiciancio atspalvius  bigsmile.gif

Dior turi įvairių spalvų chameleoninius, jau ne pirmus metus, vadinasi Dior Addict Ultra-Gloss. Labai nebloga konsistencija ir kokybė, berods 3 "suvalgiau".

user posted image

Visą vasarą ir dabar negaliu atsidžiaugti čia jau minėtais YSL Golden Gloss. Geruliai geruliai wub.gif

user posted image

Gavau dovanų visą rinkinį iš 4 variantų, visi super, derinu prie rūbų. Spalvos fantastiškos thumbup.gif

Tad iš blizgesių patys geriausi (man) minėti Dior ir YSL.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 27, 09:44)
YSL Golden Gloss. Geruliai geruliai wub.gif

Manes kazkaip Golden Gloss nesuzavejo, nors spalva ir kvapas tikrai super, bet ant lupu atrodo neypatingai, man kazkodel i rauksleles subega g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 27, 11:23)
Manes kazkaip Golden Gloss nesuzavejo, nors spalva ir kvapas tikrai super, bet ant lupu atrodo neypatingai, man kazkodel i rauksleles subega  g.gif

Man irgi kolkas geriausiai yra YSL Golden Gloss, ir kaip tik kvapas tas medaus erzina.Bet laiko tikrai gerai, tas zerejimas patinka.Man tai tikrai nesubega i rauksleles.Va o is Loreal tie kur laiko 6val, va tie tai, man kazkaip susigumuliuoja, kazkokia balti gumuliukai lupu kampuciuose pasidaro. 4u.gif
Atsakyti
Laukiu dabar YSL LISSE GLOSS Smoothing Lip Gloss, gal man labiau patiks uz Golden Gloss bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 27, 20:19)
Mergaites, buciau labai dekinga jei kuri idetumet kaip atrodo ant lupu Lancome spalvyte Melon  wub.gif nu taip skaniai atrodo.. gundaus nusipirkt  wub.gif

Baigineju ja ir mastau kartot ar ne biggrin.gif Patiko,naturaliai,be blizguciu,atrodo,kad lupos permatomu dazytos,spalvos vos vos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 27, 21:19)
Mergaites, buciau labai dekinga jei kuri idetumet kaip atrodo ant lupu Lancome spalvyte Melon  wub.gif nu taip skaniai atrodo.. gundaus nusipirkt  wub.gif

Aš turiu ir jis man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 27, 14:55)
Laukiu dabar YSL LISSE GLOSS Smoothing Lip Gloss, gal man labiau patiks uz Golden Gloss  bigsmile.gif

bigsmile.gif kokia spalva?
bet cia ne naujiena, man atrodo cia tie kur jau senai isimti is prekybos, nes turejau viena neralia spalva ir niekur tokios neberadau unsure.gif \
kur pirkai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spicas: 28 rugpjūčio 2009 - 11:08
QUOTE(Spicas @ 2009 08 28, 12:05)
bigsmile.gif kokia spalva?
bet cia ne naujiena, man atrodo cia tie kur jau senai isimti is prekybos, nes turejau viena neralia spalva ir niekur tokios neberadau unsure.gif \
kur pirkai 4u.gif

Neisimti is prekybos, ju yra YSL pls. mirksiukas.gif tik spalvu pasirinkimas labai mazas, as pirkau # 11 spalva.

YSL nuoroda
Atsakyti