Neapsisprendžiu, kokį blizgesiuką pirkti: Yves Saint Laurent Golden Gloss ar Esteé Lauder Pure Color Crystal Gloss? Kuris geresnis? Kolkas ne vieno nesu turėjusi, tai sunku apsispręsti.
QUOTE(savita1 @ 2009 12 19, 16:07)
Ui, tik dabar pamačiau klausimuką akropolyje pirkau
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 12 28, 18:21)
Ui, tik dabar pamačiau klausimuką akropolyje pirkau
Kokia jo kainytė?
QUOTE(Linutelia @ 2009 12 28, 15:10)
Neapsisprendžiu, kokį blizgesiuką pirkti: Yves Saint Laurent Golden Gloss ar Esteé Lauder Pure Color Crystal Gloss? Kuris geresnis? Kolkas ne vieno nesu turėjusi, tai sunku apsispręsti.
Turiu Golden Gloss, tai ganėtinai prastai laiko, nors lūpos ir super atrodo tik pasidažius. Apie Estee Lauder nežinau, turiu tik vieną blizgesiuką, bet girdėjau, kad EL blizgesiai geros kokybės.
QUOTE(monika 22 @ 2009 12 28, 18:39)
Kokia jo kainytė?
Jei atmintis nepaveda tai 89lt
Gal dar atsiras mamytė, kuri išbandžius Esteé Lauder Pure Color Crystal blizgį
Innuendo ačiukas už ats
Innuendo ačiukas už ats
Chanel aqualumiere labai man patinkantis blizgis siuo metu tik spalva ne ta nusipirkau, kurios norejau
QUOTE(Linutelia @ 2009 12 28, 22:00)
Gal dar atsiras mamytė, kuri išbandžius Esteé Lauder Pure Color Crystal blizgį
Innuendo ačiukas už ats
Innuendo ačiukas už ats
As dabar toki naudoju, neblogas, bet nelabai turiu su kuo lyginti, nes visi kiti lupdaziai.Bet megstu as ji...
QUOTE(Linutelia @ 2009 12 28, 17:10)
man labiau patinka YSL
gal kuri esate turejusi si dior kiss blizgesiuka pati pirma nuo desnes puses? man jis taip graziai atrode Kritutej kai ziurejau...
Labai patiko sitie blizgesiukai
O ir kaina ju labai gera
Papildyta:
Kakzaip man cia neleidzia redaguoti zinutes
http://www.laurendor...aje_labios.php#