Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(KRISTELA @ 2009 12 18, 09:11)
Turiu butent sia spalva, labai grazi wub.gif  tik labai pykstu ant Guerlain blizgiu, kad jie taip trumpai tenaudojami doh.gif  turbut apie 70% blizgio lieka, o panaudoti jo jau nebeimanoma, tenka ismesti doh.gif  pvz YSL golden gloss, net jei like 30% blizgio, jis subega i sona ar dugna ir galima ji paimti,  o Guerlain tokios gelines konsistencijos, kad kai issinaudoja kazkiek apie viduriuka, tai taip ir lieka ten tuscia, matai, kad dar daug like, o paimti neiseina mad.gif

visiskai sutinku, tesiog beda doh.gif jau ko tik as nebandziau.....vyras juokesi is manes.. doh.gif
Atsakyti
Nu čia tai tada tikra bėda su šiais blizgiais, gaila, bet jei labai jau patinka tai teks vis vien pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 12 18, 09:11)
Turiu butent sia spalva, labai grazi wub.gif  tik labai pykstu ant Guerlain blizgiu, kad jie taip trumpai tenaudojami doh.gif  turbut apie 70% blizgio lieka, o panaudoti jo jau nebeimanoma, tenka ismesti doh.gif  pvz YSL golden gloss, net jei like 30% blizgio, jis subega i sona ar dugna ir galima ji paimti,  o Guerlain tokios gelines konsistencijos, kad kai issinaudoja kazkiek apie viduriuka, tai taip ir lieka ten tuscia, matai, kad dar daug like, o paimti neiseina mad.gif

I karsta vandeni imesk porai minuciu, subegs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 18, 10:47)
I karsta vandeni imesk porai minuciu, subegs  mirksiukas.gif

AS taip atsinaujinau, geras budas drinks_cheers.gif isipyliau i puodeli karsto vandens, ir sudejau blizgius, palaikiau 5 min, ir nuo sieneliu viskas subego i dugna bigsmile.gif
Atsakyti
Geras patarimas, reikės pasinaudoti bigsmile.gif O kur jūs perkat tą Guerlain KissKiss?
Atsakyti

Na geras, net nepagalvojau lotuliukas.gif Aciu, butinai pabandysiu bigsmile.gif

QUOTE(monika 22 @ 2009 12 18, 10:52)
O kur jūs perkat tą Guerlain KissKiss?

Kristianoje, jie vieninteliai LT prekiauja Guerlain mirksiukas.gif
Atsakyti
Geras budas atnaujinti blizgius,isbandysiu.Susidomejau ir as tuo Guerlain blizgiu.Tai jei mergaites,kuri norite atsikratyti kokiu ruzavu atspalviu,kreipkites i mane. 4u.gif
Atsakyti

ACIU!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 12 16, 11:58)
Dėkui, mergaitės  4u.gif  Ar mac tikrainelipnūs? Perskaičiau visą temukę,buvo užsiminta, kad MAC lipnūs  g.gif

Man MAC lipnus - turbut vieni is lipnesniu. Na bet del to jie puikiai laikosi ant lupu. thumbup.gif

QUOTE(Argija @ 2009 12 16, 16:50)
Prieš savaitę įsigijau The body shop blizgį. Spalva puiki, kvapas nuostabus, bet deja laiko ne itin ilgai  verysad.gif

As tik miniuka turejau, bet man laikesi gerai. Patiko tiek kvapas, tiek laikymasis, tiek, kad padrekino lupytes ir nesausindavo.

QUOTE(savita1 @ 2009 12 16, 19:01)
Is turimu nelipnus man yra... Elizabeth Arden Shine Pops Lip Gloss (sie aplamai labai patinka, nes pakankamai gerai drekina lupas, temu nakciai vietoj balzamo)

As ji tik viena turejau (baisiai nepatiko skonis), tai del lipnumo nebuvo laaabai baisiai lipnus, bet sakyciau lipnus jie. Uztai man labai patiko spalvyte ir drekinimas - savo suskeldejusias lupytes tik juo galejau tept ir galiausiai jo ir balzamo pagalba issigydziau sausuma (iki tol apie lupdazio naudojima net nesavajodavau, na net blizgi retai galedavau naudot).
Atsakyti
Atėjau dar kartą atsiliepti apie Tbs blizgį. Laikė man blogai, pasirodo todėl, kad tepiau ant vazelino, pabandžiau be jo laikosi puikiausiai thumbup.gif Dabar galvoju ar per tokius šalčius išgyvensiu be vazelino, ar geriau blizgį atidėti šiltesniems orams g.gif
Ganėtinai keista, nes šiaip visad blizgius tepdavau ant vazelino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 19, 00:46)
Ganėtinai keista, nes šiaip visad blizgius tepdavau ant vazelino  g.gif

As niekada ant vazelino netepu (nebent is anksto bunu juo pasitepus, kad sulygint lupyciu pavirsiu) - kitaip man prastai laikosi tiek blizgiai, tiek lupdaziai. Ypac tepant riebesnius blizgius, vazelinas visiskai nereikalingas. Ziema vienintelis nepatogumas del blizgiu buna, kad issiterlioju visokius salikus, jei salciau ir norisi apsimuturiuot. Bet jei orai grazus, tai be problemu naudojami blizgiai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 12 17, 20:59)
Įsigijau šiandien neblogų atsiliepimų sulaukusį Guerlain KissKiss  wub.gif

Kur pirkote? mane taip pat si spalva domina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 12 18, 23:32)
As ji tik viena turejau (baisiai nepatiko skonis), tai del lipnumo nebuvo laaabai baisiai lipnus, bet sakyciau lipnus jie. Uztai man labai patiko spalvyte ir drekinimas - savo suskeldejusias lupytes tik juo galejau tept ir galiausiai jo ir balzamo pagalba issigydziau sausuma (iki tol apie lupdazio naudojima net nesavajodavau, na net blizgi retai galedavau naudot).

drinks_cheers.gif pasirodo ne man vienai jie puiki priemone sausoms lupoms smile.gif skonis nelabai, bet dar pakenciamas 4u.gif
Atsakyti