Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(dontstop @ 2009 12 15, 19:18)
Mergaitės, gal patartumėt, kurie lūpų blizgesiai nėra lipnūs? Pati esu atradus L'oreal Glamshine, Bourjois Eau de gloss ir Lancome, bet noriu išbandyti ką nors nauja  rolleyes.gif

nelipnus Chanel Aqualumiere, MAC Lustreglass

thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal patartumėt, kurie lūpų blizgesiai nėra lipnūs? Pati esu atradus L'oreal Glamshine, Bourjois Eau de gloss ir Lancome, bet noriu išbandyti ką nors nauja  rolleyes.gif

shu uemura Gloss Unlimited Lip Gloss smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 12 15, 21:21)
Dior Addict Ultra Gloss Reflect visiskai ne, jie labai lengvi, trumpai laikosi, bet uztai Addict veidrodiniam blizgejimui nera lygiu wub.gif

QUOTE(lisik @ 2009 12 16, 04:21)
nelipnus Chanel Aqualumiere, MAC Lustreglass

QUOTE(evelinki @ 2009 12 16, 07:15)
shu uemura Gloss Unlimited Lip Gloss smile.gif
user posted image

Dėkui, mergaitės 4u.gif Ar mac tikrainelipnūs? Perskaičiau visą temukę,buvo užsiminta, kad MAC lipnūs g.gif
Evelinki, kur yra pirkti Shu? Niekad negirdėjau tokio pavadinimo blush2.gif

O kaip Artdeco, Essence, Guerlain, Max factor, Isadora pagal lipnumą? 4u.gif
Atsakyti
Man MAC labai lipnus. O SHU UEMURA LT nera. Va gali pasiskaityti cia apie si brenda:
http://www.supermama...;#entry33017041
Atsakyti
As turiu MAC Lustreglass, man jis toks kaip "klijai" prilimpa prie lupu biggrin.gif
Atsakyti
Prieš savaitę įsigijau The body shop blizgį. Spalva puiki, kvapas nuostabus, bet deja laiko ne itin ilgai verysad.gif

user posted image
Atsakyti

Is turimu nelipnus man yra Chanel Levres, Elizabeth Arden Shine Pops Lip Gloss (sie aplamai labai patinka, nes pakankamai gerai drekina lupas, temu nakciai vietoj balzamo)
user posted image
user posted image
Taip pat Guerlain Kiss Kiss ir nera lipnus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 16 gruodžio 2009 - 18:02
QUOTE(Argija @ 2009 12 16, 16:50)
Prieš savaitę įsigijau The body shop blizgį. Spalva puiki, kvapas nuostabus, bet deja laiko ne itin ilgai  verysad.gif

user posted image

kaip keista g.gif man tai labai gerai jie issilaiko unsure.gif Lietuvos parduotuveje pirkai?
Atsakyti
Man asmeniškai nelipnūs Bourjois 3D efektas, Clinique, minėti Dior Addict geruliai. YSL golden lipnūs tik tada, kai "riebiai" padengi. O jei palengva, tai normali tekstūra.
Dior DiorKiss lipnūs, tekstūra tiršta "klijukinė". Ne visoms patiks.
Atsakyti
Įsigijau šiandien neblogų atsiliepimų sulaukusį Guerlain KissKiss wub.gif spalvytė Rose florida nr.860 (viduryje) user posted image wub.gif labai patiko, tikrai nepaskutinis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilexxx: 17 gruodžio 2009 - 20:01
QUOTE(dontstop @ 2009 12 16, 11:58)
Dėkui, mergaitės  4u.gif  Ar mac tikrainelipnūs? Perskaičiau visą temukę,buvo užsiminta, kad MAC lipnūs  g.gif
Evelinki, kur yra pirkti Shu? Niekad negirdėjau tokio pavadinimo  blush2.gif

yra pvz www.sephora.com ar ju paciu internetiniame puslapyje, Lietuvoje nera, deja.
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 12 17, 19:59)
Įsigijau šiandien neblogų atsiliepimų sulaukusį Guerlain KissKiss  wub.gif spalvytė Rose florida nr.860 (viduryje)  wub.gif labai patiko, tikrai nepaskutinis  wub.gif

Turiu butent sia spalva, labai grazi wub.gif tik labai pykstu ant Guerlain blizgiu, kad jie taip trumpai tenaudojami doh.gif turbut apie 70% blizgio lieka, o panaudoti jo jau nebeimanoma, tenka ismesti doh.gif pvz YSL golden gloss, net jei like 30% blizgio, jis subega i sona ar dugna ir galima ji paimti, o Guerlain tokios gelines konsistencijos, kad kai issinaudoja kazkiek apie viduriuka, tai taip ir lieka ten tuscia, matai, kad dar daug like, o paimti neiseina mad.gif
Atsakyti