Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Dovė* @ 2009 12 12, 01:07)
siu metu VS blizgesiuka naudoju  smile.gif

jie lipnus?
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 12 12, 10:58)
jie lipnus?

lipnus ir saldus , bet gerai laiko
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 12 12, 11:52)

Taip, kazkuom panasus i Juicy Tube, bet VS'o man jau per saldus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 12 12, 12:52)

Cia gal kaip kam...man tai nelabai ilgai laiko ax.gif Ant lupu lipnumas lieka, bet spalva kazkur isgaruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 12 12, 13:21)
Cia gal kaip kam...man tai nelabai ilgai laiko ax.gif Ant lupu lipnumas lieka, bet spalva kazkur isgaruoja biggrin.gif

nu gal kaip kam, bet man asmeniskai gerai laiko spalva beja bet jis man netinkamas vasarai labiau jis man ziema naudoti nes lupas gerai apsaugo nuo salcio, o vasara jis man kaip cia pasakius per riebus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 12 12, 12:56)
Taip, kazkuom panasus i Juicy Tube, bet VS'o man jau per saldus  smile.gif

na taip panasus, nes turejau ir Juicy Tube, bet reikia atkreipti i tai kam tas saldumas nepriesirdies tai geriau i siuos blyzgius neziuret, nes saldumas tikrai yra ir nemazas
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 12, 01:07)
siu metu VS blizgesiuka naudoju  smile.gif

Cia kaip suprantu apie 'beauty rush' kalbama. O kitu VS blizgiu esat bandzius?

QUOTE(ViShy @ 2009 12 12, 12:56)
Taip, kazkuom panasus i Juicy Tube, bet VS'o man jau per saldus  smile.gif

Va del sios priezasties ir negaliu naudot VS blizgiu - man slykstus jau tas saldumas. Tiksliau pradzioj naudojau 'Juicy tubes', bet pradejo atsibost saldumas, tada turejau VS, na ir po ju jau jokiu tokiu saldziu blizgiu nebegaliu naudot (net JT).

QUOTE(savita1 @ 2009 12 12, 13:21)

Del spalvytes laikymosi tikrai nusiskundimu neturiu. Dabar naudoju metini (ne toks ikyrus saldumas), tai jis tik nubalina kazkiek lupytes - bet tiek drekinimas, tiek efektas lieka iki ryto (tepuosi pries miega nakciai).
Atsakyti
Gal būtų atsiliepimų apie VS blizgesių spalvas g.gif Kokios jums gražiausios wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal patartumėt, kurie lūpų blizgesiai nėra lipnūs? Pati esu atradus L'oreal Glamshine, Bourjois Eau de gloss ir Lancome, bet noriu išbandyti ką nors nauja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 12 15, 18:18)
Mergaitės, gal patartumėt, kurie lūpų blizgesiai nėra lipnūs? Pati esu atradus L'oreal Glamshine, Bourjois Eau de gloss ir Lancome, bet noriu išbandyti ką nors nauja  rolleyes.gif

Dior man nėra lipnūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 12 15, 18:48)
Dior man nėra lipnūs  ax.gif

Man Dior Kiss gan lipsnoki smile.gif
Atsakyti
Taip, VS Beauty Rush tukrai panasus i Juicy Tubes, bet VS labai jau saldus ir sintetiniu kvapu, be to man kazkiek sausino lupas, ko apie JT tikrai nepasakyciau blush2.gif

Beje, tie lipnus blizgiai man kaip tik siltajam sezonui (bent jau 0+) idealu, jie tada puikiai laikosi ir drekina, o prie tokios minusines temperaturos lupos buna tarsi guma sulipintos doh.gif O butent ziemai padariau isvada, kad YSL Golden Gloss idealus blizgiai - ir drekina, ir ilgai islieka saltu oru, ir nera perdaug lipnus thumbup.gif
Papildyta:

QUOTE(ViShy @ 2009 12 15, 19:25)
Man Dior Kiss gan lipsnoki  smile.gif

Dior Kiss lipnus, bet Dior Addict Ultra Gloss Reflect visiskai ne, jie labai lengvi, trumpai laikosi, bet uztai Addict veidrodiniam blizgejimui nera lygiu wub.gif
Atsakyti

Taip taip, aš ir turėjau pmeny Dior Addict ax.gif
Atsakyti