Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Gelaite @ 2009 12 05, 07:36)
Gal kas zinot koki blizgesi, kuris suteiktu tokia spalvyte kaip sioj foto jennifer lopez?
http://www.15min.lt/...-daina-27-74100
koookia grazi spalva wub.gif  wub.gif  wub.gif

na - pasiulyciua paprastesni varianta - nupudruot lupytes kremine, gerai dengiancia pudra arba maskuotoju ir tada patept bespalviu blizgiu ax.gif rezultatas labai panasus gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nomeda.b @ 2009 12 08, 20:59)
na - pasiulyciua paprastesni varianta - nupudruot lupytes kremine, gerai dengiancia pudra arba maskuotoju ir tada patept bespalviu blizgiu  ax.gif rezultatas labai panasus gaunasi  4u.gif

O nuo pudros nesukrenta i ruozelius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 12 09, 11:34)
O nuo pudros nesukrenta i ruozelius? g.gif

as naudoju skysta MAC ir Pupa, nuo ju tikrai nesukrenta, tepuosi ant virshau YSL su blizguchiais, atrodo pritrenkenchiai wub.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 09 gruodžio 2009 - 11:39
QUOTE(Babystar @ 2009 12 09, 11:38)
as naudoju skysta MAC ir Pupa, nuo ju tikrai nesukrenta, tepuosi ant virshau YSL su blizguchiais, atrodo pritrenkenchiai  wub.gif  cool.gif

Gal galite ikelti foto kaip atrodo ant lupu ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 12 05, 15:40)
Pritariu jusu pasirinkimui drinks_cheers.gif
Kai kurie subega, kai kurie ne rolleyes.gif
Gelaite, pameginkit Guerlain KissKiss Nr. 847 (buvau idejus foto savo kolekcijos kelis lapus atgal), jis toks nude su auksiniu atspalviu ir graziai dengiasi, bent jau man nesubega tikrai 4u.gif

kad ir REVLON nauduojau ir Mary Kay blizgius, tai gaivios lupos islikdavo pora valandu tai tikrai flirt.gif
Atsakyti
mano mylimiausias Guerlain Kiss Kiss ir Isadora.. iš pigesnių labai patinka Catrice 4u.gif paprastas, bespalvis, nelipnus... neblogi iš Dior, bet man jie trumpokai laiko 4u.gif vidutiniais laikyčiau Lancome tubikus 4u.gif
Atsakyti

i 
Tema apie lūpių blizgesius.
Žinutės ne į temą perkeltos čia
Atsakyti
Perkėlė mano žinute kurioje rašiau apie blizgius (apie vazeliną tik užsiminiau) doh.gif

Taigi, gal bandė kas Tbs blizgius tubelėse ir lancome juicy tubes ir galėtų palyginti?

Papildyta:
O jei į temą, tai šiandien pabandžiau Tbs lūpų blizgį tubelėje, tai labai patiko spalvytė.Tubelėje šviesiai rožinė, o ant lūpų skaidri rausva, tarsi putlumo duoda.Tai dabar susimėčiau tarp tbs ir lancome juise tubes doh.gif Kadangi blizgiu man užtenka ilgam ir nenaudoju jų nuolat, tad abiejų pirkti neapsimoka g.gif

i 
Jei temoj off - topic'as, tai būkit geros bent jau nespaminkit. Praneškit į AŽ arba paskui nepykit, kad nerandat savų žinučių.

-----------------
redaguota moderatoriaus: perkelta narės žinutė iš kitos temos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 gruodžio 2009 - 21:08
Man pats pačiausias Max Factor blizgesys, kai pradėjau jį naudot, net lūpų balzamo nereikia. Gaila tik, kad spalvų pasirinkimas toks mažas. g.gif
Atsakyti
neturiu vieno megstamiausio...borjouis faina turiu...
Atsakyti
siu metu VS blizgesiuka naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 12, 01:07)
siu metu VS blizgesiuka naudoju  smile.gif

man superiniai VS blyzgiai.
laikosi ilgai, spalvu grazu galima pasirinkti ir labai graziai putlina lupas, bet gal kitiems nepatiktu nes jie visi su skoniais tokie saldus, bet man tai netrukdo
Atsakyti