Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Akvilexxx @ 2009 12 04, 20:38)
O tu dar MAC nebandžius blizgesių  g.gif kaip rašė, kad jie veliasi, tik įdomu ar visi  g.gif labai jau spalvytės gražios kiurių lauki  wub.gif

Ne, Mac dar nesu turejusi. Bet labai norisi isbandyti, susizavejau spalvomis smile.gif O tas velimasis man netrukdo, nes dazniausiai pries atnaujindama blizgi, nuvalau pirmo dazymo likucius, koks ten bebutu blizgis, vistiek graziau pasidengia vel naujai uzdazant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 12 04, 19:33)
Is Ebay, 13$ bet be dezutes

Nebijai pirkti lupu blizgesi ebayjuje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 04, 21:41)
Nebijai pirkti lupu blizgesi ebayjuje? ax.gif

Pirma karta isvis is ten perku 4u.gif geri atsiliepimai apie pardaveja, tikiuosi, kad nenusivilsiu blink.gif
Atsakyti
gal kuri patartu koki nusipirkt lupu blizgi kad spalva butu is nude serijos, blankintu lupas, ilgai laikytusi ir nekainuotu 100 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 12 04, 20:50)
Pirma karta isvis is ten perku 4u.gif geri atsiliepimai apie pardaveja, tikiuosi, kad nenusivilsiu blink.gif

Na as turejau omeny truputi kitka. As niekad kogero nenupirksiu lupu blizgio is visiskai nepazistamo zmogaus. O tuo labiau ebayjuje. Kada pasitepi lipdaziu tai ant jo lieka zymes ir iskart matosi kad jis nors viena kart bet buvo naudotas. O vat ant blizgio nesimato, tai niekad nezinai, ar tepesi juo kas ar ne.
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 12 04, 19:12)
Kaip TBS blizgesiai? Niekada neturejau, idomu ar gerai laiko ir ar lupu nesausina?

blizgesi tubeleje jau trecia naudoju. man labai patinka, tikrai nesausina, nes mano darbe labai sausas oras, tai jis man issigelbejimas. beto radau labai patinkancia spalvyte wub.gif
Atsakyti
Gal kas zinot koki blizgesi, kuris suteiktu tokia spalvyte kaip sioj foto jennifer lopez?
http://www.15min.lt/...-daina-27-74100
koookia grazi spalva wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 12 05, 07:36)
Gal kas zinot koki blizgesi, kuris suteiktu tokia spalvyte kaip sioj foto jennifer lopez?
koookia grazi spalva wub.gif  wub.gif  wub.gif

Manau blizgesiukas toks butu panasus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 12 05, 06:36)

Bet toki blizgiai tai man rodos labai į raukšlytes suteka ir tada atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 12 05, 12:25)
Gerai Jus sakot, apie tai kazkaip nebuvau pagalvojusi doh.gif Atsauke mano uzakyma Ebay, nenoriu rizikuoti, pirksiu MAC puslapyje, nors ir brangiau, bet nors neabejosiu kad nekokybiska galiu gauti unsure.gif

Pritariu jusu pasirinkimui drinks_cheers.gif

QUOTE(Akvilexxx @ 2009 12 05, 12:36)
Bet toki blizgiai tai man rodos labai į raukšlytes suteka ir tada atrodo  doh.gif

Kai kurie subega, kai kurie ne rolleyes.gif
Gelaite, pameginkit Guerlain KissKiss Nr. 847 (buvau idejus foto savo kolekcijos kelis lapus atgal), jis toks nude su auksiniu atspalviu ir graziai dengiasi, bent jau man nesubega tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 05 gruodžio 2009 - 14:41
QUOTE(Gelaite @ 2009 12 05, 06:36)

man rodos cia ne tik blizgis pas ja,bet dar ir lupdazis ax.gif manau vien su blizgesiu tokios nmude lupytes nelabai gautusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 04, 11:57)
juk parasiau ir imeciau kokios firmos tie blizgiai.... Essence jie,Eurokose yra ju  smile.gif

ivyko nesusipratimas, as klausiau apie anuos blizgezius kur foto ideta 3 spalvu, o ne apie tuos kur jus nuorodele imetusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 12 04, 23:40)
blizgesi tubeleje jau trecia naudoju. man labai patinka, tikrai nesausina, nes mano darbe labai sausas oras, tai jis man issigelbejimas. beto radau labai patinkancia spalvyte wub.gif

TBS blizgesiai tubelese wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juo_2ke: 05 gruodžio 2009 - 16:10