Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(F_A @ 2009 12 02, 15:35)
Yra, tik jie nelaiko visai, dazniausiai skysti kaip vandenukas dry.gif MAC blizgiai yra ypac lipnus lyginant su kitais.

tai va, kad dar neatradau nelipnaus smile.gif galvojau, gal aš viena tokia nenormali, kad jau čiu diskomfortą dėl limpančių plaukų ax.gif nė viena draugė dėl to nesiskundžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 12 02, 12:04)

Turiu ir as toki, tik spalva kitokia. Sutinku su F_A. Laikosi labai gerai, bet juose man nepatinka tas, kad jai nori po kiek laiko atnaujinti spalva reik tada visiskai nuvalyti lupas o poto vel pasitepti, nes jai ant seno sluoksnuo tai labai neligiai gulasi.
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2009 12 02, 15:38)
tai va, kad dar neatradau nelipnaus smile.gif galvojau, gal aš viena tokia nenormali, kad jau čiu diskomfortą dėl limpančių plaukų  ax.gif  nė viena draugė dėl to nesiskundžia  g.gif

Man lygiai tas pats, plaukai labai ilgi, retai nesioju suristus, tai pastoviai blizgiuotais zandais vaikstau, prilimpa plaukas, bandai nuimti, ir lieka dryzis blizgio ant zando doh.gif
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 12 02, 15:40)
Turiu ir as toki, tik spalva kitokia. Sutinku su F_A. Laikosi labai gerai, bet juose man nepatinka tas, kad jai nori po kiek laiko atnaujinti spalva reik tada visiskai nuvalyti lupas o poto vel pasitepti, nes jai ant seno sluoksnuo tai labai neligiai gulasi.

Tai as dazniausiai su visais taip darau, kazkaip vistiek nusivalius ir is naujo uzsitepus graziau pasidengia.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 12 02, 14:43)
Tai as dazniausiai su visais taip darau, kazkaip vistiek nusivalius ir is naujo uzsitepus graziau pasidengia.

Na tai tada jai nemaiso tas lipnumas, turetu patikti, nes laikosi tikrai labai gerai. Spalvyte isrinkai labai grazia.
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2009 12 02, 14:38)
tai va, kad dar neatradau nelipnaus smile.gif galvojau, gal aš viena tokia nenormali, kad jau čiu diskomfortą dėl limpančių plaukų  ax.gif  nė viena draugė dėl to nesiskundžia  g.gif

aciu Savita1 4u.gif
gerai kad prasidejo "lipnumo" tema, as galvojau taip pat - kad tik as blush2.gif jauciu diskomforta del lipniu plauku ir akiniu, ir vyras juokesi, sake kad man jau stogas vaziuoja...o as taip nemegstu surisinet plauku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 02 gruodžio 2009 - 15:07
QUOTE(ugnet @ 2009 12 01, 11:13)
o man ir sitie visai patiko smile.gif

Kas įdomiausia, kad čia sukritikuoti YSL gloss blizgiai dėl susibėgimo į raukšlytes man kuo puikiausiai nesusibėga, nei viena spalva. Todėl turiu tokį įtarimą, kad yra tam tikra dažymosi specifika, kuomet nesusibėga ir kuo puikiausiai laikosi. Gal reikia tolygiau tepti, tolygiai paskirstyti ir be reikalo nevažinėti su lūpomis. Tiesiog užtepti ir džiaugtis rezultatu. Nes papildomas zulinimas tik gadina visą reikalą. g.gif
Atsakyti
prisijungsiu prie blizgiu lupyciu temos. as iki siol naudodavau artdeco blizgesiuka, nes jis labai lengvas ir neapsunkina kaip kiti. bet dbr nusipirkau bourjois blizgesi su vitaminais. Ir siaip girdejau, kad sios kosmetikos jau greit nebeliks parduotuvese, tai vienintele viltis jauciu bus internete pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2009 12 02, 20:00)
prisijungsiu prie blizgiu lupyciu temos. as iki siol naudodavau artdeco blizgesiuka, nes jis labai lengvas ir neapsunkina kaip kiti. bet dbr nusipirkau bourjois blizgesi su vitaminais. Ir siaip girdejau, kad sios kosmetikos jau greit nebeliks parduotuvese, tai vienintele viltis jauciu bus internete pirkti smile.gif

Iš kur tokios žinios? cray.gif man labai patinka šios firmos šešėliai ir kompaktinis matinis bronzantas...
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2009 12 02, 19:00)

Iskur zinai kad nebebus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2009 12 02, 19:00)

Bourjois bus, tik ju tiekejas keiciasi, uztat issiparduoda dabar tai, ka turi, ir vel uzsipildys mirksiukas.gif Negasdinkit visu! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2009 12 02, 14:37)

O kaip vadinasi spalvytė to dešiniojo blizgio? 4u.gif Gražumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2009 12 02, 22:46)
O kaip vadinasi spalvytė to dešiniojo blizgio?  4u.gif Gražumas  bigsmile.gif

Euro Beat 4u.gif
Atsakyti